Minusta

uusi ulkoasu blogi jyväskylä

Olen 21-vuotias nainen, ikibloggaaja, vaaleanpunaisen suurkuluttaja ja tuleva psykologi. Siinä ehkä tärkeimmät!

Ihmisten käyttäytyminen ja psyykkinen hyvinvointi kiinnostavat minua ja etenkin jälkimmäisen osalta haluan raottaa sanaista arkkuani ja nostaa mielenterveyttä maailmankartalle. Opiskelen unelma-alaani psykologiaa Jyväskylän yliopistossa ja valmistun muutaman vuoden kuluttua psykologiksi. Ammatissani haluaisin tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa. Haluan avata opiskelijan arkea ja mahdollisesti puskea myös sinua omia unelmiasi kohti! 

Minua kiinnostavat myös yrittäjyyteen ja rahaan liittyvät puheenaiheet. Perustin viime keväänä oman toiminimen, jotta voisin myydä valmennuspaketteja psykologian pääsykokeisiin. Nyt toteutan yrittäjyyttä pienimuotoisesti oman blogini kanssa, mutta tulevat ideat kuplivat jo mielessäni.

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaan Alajärveltä, kirjaimellisesti metsien ja peltojen keskeltä. Jyväskylä on minulle juuri sopivan kokoinen kaupunki, mutta käyn silti usein lataamassa akkujani Alajärvellä. Nautin luonnosta. Lisäksi vietän aikaa Raumalla, jonne parisuhteeni toinen osapuoli kaukosuhteen vuoksi ajautui. Vietän siis kaukosuhde-elämää kolmensadan kilometrin kanssa.

Some ja sisällön tuottaminen on mun juttu, mun harrastus. En osaa piirtää tai maalata, mutta tässä on luova työ makuuni. Lisäksi harrastan liikuntaa todella monipuolisesti, sillä innostun kaikesta uudesta ja erilaisesta.

Blogissani kirjoitan arjestani opiskelijana, bloggaajana ja nuorena naisena mahdollisimman rehellisin sanankääntein. Haluan jakaa sun kanssa myös paljon inspiroivaa sisältöä ja informatiivisia vinkkejä - tällä hetkellä etenkin opiskelusta ja psyykkisestä hyvinvoinnista. Toivon, että saat mahdollisimman paljon irti tuottamastani sisällöstä!

Rakkaudella,
Julia Jokiniemi

Lähetä kommentti

Instagram @jokiniemijulia

© Julia Jokiniemi. Design by FCD.