Podcastit, joita olen viime aikoina kuunnellut

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Postaus toteutettu yhteistyössä Sudion kanssa (kuulokkeet saatu)

podcast suositukset blogi sudio kuulokkeetJulkaisin pari viikkoa sitten postauksen Muista palautua myös henkisesti - 5 rentouttavaa ajanvietettä, jossa mainitsin innostuneeni podcasteista. Mun kuulokkeista onkin kesän aikana pauhannut useammin mielenkiintoiset ja opettavaiset puheohjelmat kuin musiikki. Näitä seuraavia osittain hyvinvointiin ja psykologiaankin liippaavia podcasteja olen viime aikoina kuunnellut:  

Lily Talks - Viikoittain ilmestyvissä podcasteissa bloggaajat (usein yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa) keskustelevat kiinnostavista teemoista, kuten hyvinvoinnista ja rahasta (säästöt ja sijoittaminen). Jaksot on mielestäni suunniteltu hyvin ja ne sisältävät helposti omaksuttavan määrän informaatiota. Sijoittamiseenkin liittyvät jaksot on koottu siten, että niitä ymmärtääkseen ei tarvitse olla minkään sortin bisnesguru. 

Jaksot täällä. Omat lempparini: Kun arki uuvuttaa ja sijoittamisen abc. 

Katri Syvärinen: Taikaelämää - Tämä podcast on oikea itsetutkiskelun aarrearkku ja rentoutuksen tyyssija (Katrin ääni on ihanan lempeä ja rauhallinen). Kuuntelen tätä, kun haluan tutkia omia ajatuksiani ja tapojani "ohjatusti". 

Jaksot täällä. 

Lepopäivä - Nämä jaksot käsittelevät pitkälti tavoitteellista treenaamista. Jaksoista löytyy kuitenkin paljon mielenkiintoista kuunneltavaa monenmoiselle liikkujalle. 

Jaksot täällä. Muhun osui ja upposi erityisesti stressispesiaali.

Havaintoja ihmisestä - Ei liene yllätys, miksi tämä podcast uppoaa psykologian opiskelijaan. Podcastissa käsitellään eriliaisia ihmisen käyttäytymiseen liittyviä ilmiöitä kokemuksien ja tutkimustiedon pohjalta.

Jaksot täällä. Lempparini: psykopaatti on manipuloinnin maailmanmestari.

 Kuulokkeista: Sain Sudiolta testattavaksi langattomat Regent kuulokkeet eli nämä. Mulla ei ole aikaisemmin vielä ollutkaan kuulokkeita, jotka toimivat bluetoothin välityksellä. Huomattavin ero onkin varmasti se, ettei kuntosalilla tarvitse takkuilla pitkien johtojen kanssa. Lisäksi valkoinen kultaisilla yksityiskohdilla tehostettu kuuloke menee ihan asusteesta ja tarjoaa vaihtoehdon sporttisemman ulkomuodon kuulokkeille. Koodilla Juliajokiniemi saat -15% alennusta Sudion verkkokaupasta.

Jos sulla on tiedossa huikeita podcasteja, vinkkaa ihmeessä niistä minullekin! Ihanaa viikonloppua! 

5 kommenttia

 1. Kiitti hyvistä vinkeistä! Lily talks ja Havaintoja ihmisestä olikin jo kuuntelussa, mutta muut olivat mukavia uusia vinkkejä. Kiva löytää lisää mielenkiintoista kuunneltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla, että sait tästä vinkkejä! <3

   Poista
 2. Kiitti näistä suosituksista! Itsekin olen tänä kesänä töissä kuunnellut ennemmin radio-ohjelmia/podcasteja kuin musiikkia, lisää sisältöä työpäivään :)

  Oisko sulta tulossa mitään postausta opiskelun (erityisesti psykan) aloituksesta yliopistossa ja kaikenlaisista vinkeistä fuksivuodelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyllä jotenkin kivasti piristää työpäivää! Mä saatan leikata ruohoa tms sen kahdeksan tuntia päivässä niin tekee mieli jo kuunnella jotain muuta kuin työn ääniä tai musiikkia! :D

   Ja kyllä on tulossa! Ja otan mielelläni kaikenlaiset postaustoiveet vastaan! <3

   Poista
 3. Suosittelen myös kuunteleen Tiedeykköstä! Löytyy mysö psykaan liittyviä juttuja :)

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Julia Jokiniemi. Design by FCD.