Oma domain & blogin uusi ulkoasu

maanantai 10. syyskuuta 2018

jyväsyklä bloggaaja psykologian opiskelija

Moi taas!

Kulahtanut, luultavasti jonnekin ajanlaskun alkuun jämähtänyt, blogini otti ja päivittyi. Mulla on tapana tarttua härkää sarvista yhtäkkiä yllättäen ja toteuttaa ideani lopulta kunnon rytinällä. Mutta tässä tapauksessa oli jo aikakin!

Hankin itselleni domainin eli oman osoitteen blogilleni. Edeltävä osoite oli todellakin muinaisjäänteiden muinaisjäänne ja kaipasi hävityksen. Ostin domainin Domainhotelli -nimisestä palvelusta.

Blogini löytyy jatkossa osoitteesta www.juliajokiniemi.fi

uusi ulkoasu blogi jyväskylä
Asu: paita: Gina Tricot - farkut: Gina Tricot - kengät: Adidas - lippis: H&M

Domainin lisäksi päivitin blogini ulkoasun hieman nykyaikaisemmaksi. Ostin pohjan Etsyltä ja asensin sen itse. Yritin parhaani mukaan muovata sivuista näköiseni. Halusin suuren muutoksen, raikkaan ja inspiroivan ulkoasun ripauksella asiantuntevaa vaikutelmaa. Noh, ainakin muutosta tapahtui!

Blogini uusimpia julkaisuja voi edelleen seurata täältä:
Bloggerissa: vasen sivupalkki
Sähköpostissa: vasen sivupalkki ja etusivu

oma domain uusi ulkoasu

Mitä mieltä sinä olet blogini muutoksista?

6 kommenttia

 1. Tosi ihana tää uus ulkoasu, tykkään kovasti!♥

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs uusi ulkoasu Julia <3 Mäkin oon funtsinut pitäisikö ostaa uusi ulkoasu Etsyltä, mutta oon kyllä niin hurjan tyytyväinen siihen mikä mulla nyt on ollut jonkun aikaa, että mitäpä sitä vaihtamaan, vaihtelu tosin välillä virkistäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Jos oot tyytyväinen niin kannattaa todellakin nauttia ulkoasusta niin pitkään kuin jaksat, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan!

   Poista
 3. Tää uusi ulkoasu on niin ihanan raikas!<3

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.