Top 5 vegaaniset huulivoiteet + arvonta

sunnuntai 26. elokuuta 2018

Huulivoiteet saatu: House of Organic

40098635_873338112860298_3862164678532661248_n

Hellurei ja ihanaa sunnuntaita! Tässä postauksessa esittelen vegaanisten ja luonnonmukaisten huulivoiteiden oman top viisikkoni. Tuotteet on saatu House of Organic -verkkokaupasta ja saan myös arpoa teille samanlaisen setin.

Esittelen tuotteet vitosesta ykköseen.

vegaani kosmetiikka blogi

TOP 5 - Hurraw papaya pineapple: Tuttu ja turvallinen Hurraw pääsee listoille. Olen testannut vuosien varrella monia Hurrawin huulivoiteita, mutta tämä ananakselta tuoksuva puteli on kyllä yksi omista lemppareistani. Jos haluan takuuvarman kesäfiiliksen, sipaisen huuliini tätä. 

Tämä voiteen huulia hoivaava salaisuus on papaijan siemenöljy.

TOP 4 - Beauty Made Easy Philosophia Botanica Creamy Walnut: Jo on huulivoide nimellä varusteltu. :D Kermainen saksanpähkinän tuoksuinen huulivoide tuoksuu ihan jäätelöltä.

Mikä huikeinta, tämä huulivoide pakataan biohajoavaan pahvipakkaukseen, joka sisältää kukkien siemeniä! Paketin voi siis istuttaa multaan kukkaisen yllätyksen toivossa. 

luonnonkosmetiikka vegaani huulivoiteet kokemuksia

TOP 3 - Crazy Rumors Mystery Flavor: Tykkään Crazy Roumorsin huulivoiteiden mielikuvituksellisesta toteutuksesta. Mikä loistava keksintö tämäkin, ainakin minä olin innoissani huulivoiteen mysteerituoksusta. En paljasta tuoksusta enempää. ;)

Crazy Rumorsin huulivoiteet sisältävät sheavoita.

Top 2 - Crazy Rumors Spiced Chai: Tämä huulivoide kipusi korkealle sijoitukselle erikoisuutensa vuoksi. Yleensä huulivoiteet tuoksuvat makeilta ja kesäisiltä, mutta tämä on sataprosenttinen syksytuoksu. Spiced Chai -huulivoide tuo huulille mausteisen teen tuoksun.

crazy rumours banana split huulivoide

Top 1 - Crazy Rumors Banana Split: Ensimmäisen paikan listallani vie herkkullistakin herkullisempi Banana Split -huulivoide. Mun maku- ja hajumieltymykset ovat viime aikoina suosineet banaania ja suklaata, joten tämä huulivoidemix on kaikin puolin mua miellyttävä.

Tuotteet löytyvät House of Organicin valikoimasta: Hurraw, Crazy Rumors ja Beauty made easy. Mikä huulivoiteista houkuttelee sua eniten? 

Osallistu arvontaan instagramissa @jjjuliaeveliina

6 kommenttia

 1. Crazy rumours- mystery flavor, kiinnostaa erityisesti tuon sheavoin takia.

  Ja hei, mahtava tuo nelosen biohajoava kukkienkasvatuspakkaus!

  VastaaPoista
 2. minua houkuttelee tuo syksytuoksu Crazy rumors- Spiced Chai. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kaikki kuulostaa tosi houkuttelevilta, mutta valkkaan tuon banana splitin :)
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Banana Split :)
  niinaarvonnat2@luukku.com

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.