Viime aikoina olen x 8

perjantai 1. kesäkuuta 2018

kuva 9.3

Viime aikoina olen...


 päässyt tutustumaan psykologin työhön lähietäisyydeltä. Psykologin ammatti on siitä omanlaatuinen, ettei siihen voi etukäteen juurikaan tutustua muutakuin asiakkaan paikalta. Onneksi opinnot tarjoavat mahdollisuuden orientoivaan harjoitteluun, jonka parissa vietin juuri toukokuuni. Kuukauden aikana opin lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä varmaan enemmän kuin koko lukuvuonna yliopistossa. Ja vitsi, tää ala on tämän kokemuksen jälkeen entistäkin enemmän mun juttu!
♥ harjoittelun lisäksi saanut pakettiin myös kevään vipat opinnot. Sinnekö se fuksivuosi jo katosi?
♥ viettänyt viikon pituisen kesäloman ennen kesätöiden alkamista. Lomapäivät tosin upposi aika tehokkaasti veljen ylioppilasjuhlien valmisteluun.
♥ lopetellut tehokkaan kevään pääsykoeyrittäjänä ja jännittänyt asiakkaideni koemenestyksen puolesta (osin ehkä omat "pääsykoetraumatkin" on maustanut jännitystä). 

jyväskylä bloggaaja 2
 istuttanut taimet kasvihuoneeseen, joka viime vuonna työllä ja tuskalla saatiin pystyyn. Tänä vuonna kasvihuone tarjoilee (toivottavasti) viinirypäleitä, chiliä, tomaattia, kurkkua ja paprikaa.
♥ ollut sataprosenttisella lomallakin kaksi päivää. Lähdettiin Valtterin kanssa Jyväskylään ja pyöräiltiin, syötiin herkkuja, shoppailtiin ja otettiin aurinkoa siihen malliin, kuin oltaisiin oltu ulkomailla. 
♥ varannut ulkomaanmatkan syksylle sukulaisten kanssa. Saatan kuitenkin varata toisenkin samaan syssyyn..
♥ käynyt Cheekin Täältä sinne -konsertissa äidin kanssa. Ei oltu kumpikaaan nähty Cheekkiä ikinä livenä, joten päätettiin korjata asia viime hetkillä. 

kuva10.3Siinä tiivistetty kuulumiskattaus viimeisiltä viikoilta. Mitäs sulle kuuluu?

6 kommenttia

 1. Todella upeita kuvia ♥ Ja ihania juttuja mahtunut sun viime aikoihin :) Ihana kuulla, että sustakin tuntuu, että opiskelet juuri sille omalle alalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja tää on kyllä huikean motivoivaa, kun saa opiskella sitä omaa juttuaan!

   Poista
 2. Komppaan Anea, ihanat kuvat <3 Mulle kuuluu muuten hyvää, mutta töiden haku tuottaa tuskaa kun saa kerta toisensa jälkeen kielteisiä vastauksia ja turhautuminen meinaa vähän iskeä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja tiedän tunteen.. Töiden saaminen on kyllä välillä ihan työn ja tuskan takana! Pidän peukkuja!

   Poista
 3. Huippuja juttuja sulla! Tällä hetkellä mulla jännittää psykan soveltuvuuskokeet. Onko sulla tulossa mitään niihin liittyvää postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Huippua, että sait kutsun soveltuvuuksiin! Onneksi pian nekin ohi! Julkaisin juuri aiheeseen liittyvän postauksen ja ainakin toinen on vielä tuloillaan. Laita sähköpostia, jos sulla on jotain kysyttävää!

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.