9 kesäistä juomaohjetta

torstai 7. kesäkuuta 2018

Kesällä todistetusti janottaa. Kylmät juomat maistuvat entistäkin paremmalta (toivottavasti) kuumalla säällä. Myös juhlat ja illanvietot kasaantuvat usein kesäkuukausiin ja tällöin ehkä juomavinkit ovat paikallaan. Kokosin postaukseen 9 erilaista juomaohjetta, jotka jaoin pari vuotta sitten Drink Thursday -postaussarjassa. Ota ohjeet haltuun! 

Jäätelöä juomassa shampanjaStrawberries & cream champange

Tässä jos jossain on kesäinen yhdistelmä. Mansikkaa ja jäätelöä kesäjuomassa, toimii! Ohje tässä.

Starbucks juoma kotona ohje
Starbucks strawberries & créme frappuccino

Toinen mansikan ja jäätelön yhdistelmä. Pirtelelömäinen Starbucks-kopio toimii vaikkapa vaihteluna jäätelölle. Ohje tässä

Terveellinen juoma kesätarjoiluSummer detox water

Postauksen muut juomat vaihtelevat alkoholipitoisista juhlajuomista makeisiin herkkuihin. Tämän kuvan juoma on terveellisempi vaihtoehto. Vedestä voi pienellä vaivannäöllä muuttaa hieman spesiaalimman. Ohje kesäiseen makuveteen tässä.

Juomaohje blogi jäätee
Persikka & mango jäätee

Kesällä teen ja muiden kuumien juomien nauttiminen jää ainakin omalta osaltani todella vähälle. Teetä voi kuitenkin nauttia myös viileässä muodossa. Tykkään kovasti jääteestä ja tämä versio on kotitekoinen lempparini. Ohje täällä.

Kylmä kahvi kesäjuoma ohje
Starbucks caramel cream (kahvi) frappuccino

En tykkää kahvista yhtään, mutta tässä muodossa sekin menee hyvin alas. Ehkä kahvin oikeat ystävät lisäävät kahvin pirtelöönsä vielä mieluummin kuin minä. Ohje tässä.

Drink Thursday fifty ways
Mansikkalimppari

Mehutiivistettä ja vissyä yhdistämällä saa tehtyä "limpparia" moneen makuun. Tällä yhdistelmällä on syntynyt meidän juomatarjoilut moniin rippi- ja ylioppilasjuhliin. Ohje tässä.

Vesimeloni slushie kesäjuoma ohje
Vesimelonislushie

Mehevästä vesimelonista saa hetkessä surautettua viileän ja maukkaan juoman. Ohje tässä.

Ananasmojito ohje drink thursday
Ananasmojito

Ananas sopii loistavasti mojitoon. Tämä raikas  alkoholipitoinen juoma maistuu kesähelteellä. Ohje täällä.

Juomaohje juhliin blogi
Blue (alcohol) lemonade

Kaipaatko juhlatarjoiluun huomiotaherättävän juoman? Tämä sininen juoma on juhlien kohokohta ja toimii niin alkoholillsena kuin alkoholittomanakin. Ohje tässä.

Mikä juomista maistuisi sulle tällä hetkellä? Mulle, pienoiseen makeannälkään, uppoaisi tällä hetkellä parhaiten Starbucks strawberries & cream frappuccino. 

3 kommenttia

  1. Mojito on mun yks lemppari drinkeistä, joten toi Ananasmojito ei voi olla pahaa! Nää kuvat on kyllä niin herkullisen näköisiä! <3

    VastaaPoista
  2. Minulle uppoaisi tällä hetkellä blue lemonade ja nimenomaan alkoholillisena versiona. Voisinkin kokeilla tehdä tuosta lauantaina boolin, kun kavereita tulee juhlimaan!

    VastaaPoista
  3. Kivoja ohjeita ja aivan ihania kuvia! Näitä pitääkin testailla :) oon nyt itse ihastunut detox vesiin :)

    VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.