Alkuvuosi puhelinkuvina

torstai 8. maaliskuuta 2018

Jo on kummaa, kun nykyään otan kuvia enemmän puhelimella kuin kameralla. Oikeasti tuntuu, että puhelimeni (OnePlus 5) päihittää laadullaan lähes järjestelmäkamerani. Tässä alkuvuoden kuvasatoa!

Lappi ylläs kotimaanmatkailu blogi

1. Ylläksen reissun lasketteluosuus oli välillä yhtä jänöjussin mäenlaskua. Lumipyräkässä eteenpäin näki hädintuskin metrin ja alastulo oli aika umpimähkäistä. Yhtenä päivänä meille siunaantui kirpakka pakkaspäivä ja sen mukanaan tuomat raikkaat maisemat. Palaan uudestaan ja uudestaan katsomaan tätä kuvaa.

2. Lapin perinteisestä kotieläimestä, kamelista, en olekaan vielä puhunut tarpeeksi. Tässä hieroin pahaa aavistmattomana tuttavuutta kamelin kanssa..

 3. ..ja parin sekunnin jälkeen tilanne eskaloitui ja kameli yritti viedä pipon päästäni. Näin ainakin uskottelen itselleni, että ne olivat vain nuo tupsut jotka kiinnostivat, enkä suinkaan ollut päätymässä kamelin hiukopalaksi. Lue lisää Ylläksen double date -lomailusta tästä postauksesta.

4. Eipä nämä Jyväskylänkään maisemat hullummat ole. Eräänäkin pakkasaamuna oikaistiin yliopistolle järven jään poikki. Kuvaan valehtelematta melkeen joka päivä mun koulumatkaa, koska yllätyn edelleen jatkuvasti järven rantaa pitkin kulkevan reitin kauneudesta. En varmasti voi ikinä edes muuttaa kaupungin sisällä, koska en malta luopua tästä koulumatkasta.

lifestyle blogi puhelinkuvat postaus

1.  Päivä, jolloin en saanut mitään muuta konkreettista aikaiseksi kuin yhden selfien. Jos ottaa huomioon sen, kuinka vaikea operaatio selfien ottaminen mielestäni on, tämä oli kai ihan tarpeeksi yhdelle päivälle. 

2. Olin juuri käynyt vetämässä navan täyteen pizzaa sillä välin, kuin poikaystävä oli nälissään kotona. Vein romanttisesti Arnoldsin munkit kotiin ja saatoin auttaa näin myös omaa lehmää ojassa.

3. Vielä yksi Ylläskuva, sitten lopetan hetkeksi. Tämän lumihotellihuoneen näkymät olivat kyllä ihan vakuuttavat.

4. Mä oon hurahtanut ihan kunnolla näihin "psykologikortteihin" ja olen aktivoitunut myös oman mielen vaalimisessa. Tämä lause inspiroi mua kerta toisensa jälkeen ja jyskytti mielessäni myös silloin, kuin rohkenin laittaa oman toiminimen vireille. Jos mun yrityskuviot ehtivät mennä ohitse, lue tilannepäivitys tästä.

puhelinkuvia blogi

1. Alakoulun, yläkoulun ja lukion varrella ympärilleni keräytyi ihana ystäväporukka, joka on nyt opintojen perässä levähtänyt ympäri Suomea. Elämäni on niin parisuhteen kuin ystävyyssuhteiden kanssa välillä aikamoista kaukosuhteilua ja kotimaanmatkailua. Tällä kertaa yökyläilimme ystävien kanssa Vaasassa.

2. Vaasassa aamu valkeni päivän parhaaseen ateriaan, aamupalaan. Kyllä oli hyvä ponkaista talvilomalle tästä pöydästä ja tämän reissun virkistämänä.

3. Olen todella huono seuraamaan elokuvia, enkä ollut tietenkään nähnyt aikaisempiakaan Fifty Shades -leffoja. Jotenkin mun Jyväskyläystävät saivat mut houkuteltua katsomaan tämän kolmannen osan ihan kylmiltään. Elokuva oli sen verran positiivinen yllätys, että ajattelin katsoa myös aikaisemmat osat, tyypillisesti ihan väärässä järjestyksessä.

4. Aina kaukosuhteessa aikataulut ei osu spesiaalipäivinä yhteen, mutta tämän ystävänpäivän ehdin viettää Raumalla. Valtteri antoi kauniita kukkia ja askarteli niille lopulta näppäränä ihmisenä diy-maljakon tyhjästä limpparipullosta. :D Tiesin, ettei mulla olisi mahiksia raahata kimppua linja-autolla Jyväskylään, mutta ehkä tämä kimppu pysyy muutenkin näin virtuaalisesti elossa pidempään.

Kuvat: OnePlus 5

Hyvää naistenpäivän iltaa, just sulle! 

6 kommenttia

 1. Miten ihmeessä oon voinut missata kamelin Ylläksellä?!?! :D Kysynpähän vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tiedä! ;) Tuo kameli oli Kotijänkän kotieläinpihalla muiden perus kotieläinten kanssa. :D

   Poista
 2. Nykyajan puhelimien kamerassa on kyllä hyvä laatu :) Mä en nykyään vaan tykkää kuvailla phonella, vaan tolla kameralla just :) Mun phone onkin kovia kokenut ja luulen että kamera on sen takia myös huonontunut :') Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on! Helppoa välillä reissun päältä kuvailla kuvat blogiin puhelimella! Toki kameralla kuvaamisessa on oma tunnelmansa! Ehkä mäkin taas alan suosimaan kameraa, jos saan aikaiseksi hankkia uuden.

   Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. Aaww miten herttainen kameli, vaikka meinasikin syödä piposi! :D Toi kukkakimppu on myös niin nätti.

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.