Yhteenveto & tuotearvostelu: Nyxin joulukalenteri

lauantai 17. helmikuuta 2018

Ja joulukalenterin ruotiminen jatkuu helmikuunkin puolella! ;) IMG_3454NYX lippie countdown 2018

Ihan ensinnä, en arvannut että tulisin pitämään tästä kalenterista niin paljon kuin pidin. Ajattelin, että meikkikalenterit eivät olisi mua varten ja sellaisen sisältö voisi mennä helpommin mönkään kuin vartalonhoitotuotteita sisältävän kalenterin. Olin väärässä. Toki kalenteri sisälsi tuotteita, joita tuskin tulen hirveästi jos ollenkaan käyttämään, mutta enimmäkseen se sisälsi täysin käyttökelpoisia tuotteita. Usein kosmetiikkaosastoilla kiinnittää ennakkoluuloisesti huomion vain niihin itselle tutuimpiin sävyihin, eikä mieleenkään tule kokeilla mitään uutta. Kalenterin ansiosta kokeilin sävyjä ja tuotteita joiden en ajatellut itselleni sopivan, mutta todellisuudessa ne jäivätkin heti jokapäiväiseen käyttöön. Toisekseen ajattelin jostain syystä, että pelkkiä huulituotteita sisältävä kalenteri olisi tylsä. Höpön löpön, kalenteri oli yksi viihdyttävimmistä, joita olen omistanut.

Plussat ja miinukset
+ Suhteellisen edullinen hinta verrattuna moniin muihin kosmetiikkakalentereihin
+ ei yhden yhtä täytetuotetta, 100% sitä itseään
+ mielestäni kalenteri sisälsi sopivasti erilaisia ja erisävyisiä tuotteita, jokaiselle jotakin. (tosin tästä on eriäviä mielipiteitä)
+ kalenteri sopii niin nuorille kuin hieman vanhemmille avaajille, sekä Nyxin faneille, että tutustujille.
+ huulipunavarastot kuntoon heti kerralla
- toki tällaiseen kalenteriin mahtuu suurella riskillä tuotteita, joista ei itse tykkää.
- Kuvista voi olla vaikea hahmottaa, mutta tuotteet eivät ole täysikokoisia.
- onko 24 huulituotetta liikaa?Yhteenveto kaikista kalenterin tuotteista

Nyx matte lipstick joulukalenteri5x matte lipstick

Kalenterin tuotteet, jotka muistuttavat eniten perinteistä huulipunaa. Nämä tuotteet yllättivät mut laadukkuudellaan; mun mieleen täydellisen pehmeä koostumus ja pigmenttiset sävyt. Voisin hyvinkin kuvitella ostavani jatkossakin Nyxin matte lipstickejä, joten kalenteri teki siltä osin tehtävänsä. 

Nyx lippie countdown arvostelu kokemuksia3 x butter lipstick

Väittäisin, että nämä ovat jostain huulipunan ja huulikiillon väliltä. Kevyt sävy ja kevyt koostumus huulilla.

Nyx joulukalenteri lingerie
4 x lingerie

Olen käyttänyt lingerieitä jo ennen kalenterin hankintaa ja osasin niitä siksi kalenterista toivoakin. En omistanut näistä sävyistä mitään ennestään, joten sisältö osui siinä mielessä nappiin. Ainoa ihmetyksen aihe (joka on ihmetyttänyt myös muita kalenterin omistaneita) on se, että tuote näyttää omituiselta pakkauksessaan. Onko kyseessä tuotteiden kuivuminen? 

Nyx kosmetiikkajoulukalenteri 20172x intense butter gloss, 3x butter gloss

En ole pitkään aikaan tykännyt hirveästi huulikiilloista, mutta kalenteri muutti mieleni.Etenkin kaksi vasemmanpuoleista on ollut viime aikoina käytössäni useammin kuin mitkään muut huulituotteet. Violetin sävyiset tuotteet olisin ottanut kuitenkin mitä mieluiten mattana. 

Nyx simply huulituotteet blogi joulukalenteri2x simply lip cream

Näitä simply -tuotteita en ollut aikaisemmin nähnyt, saati sitten kokeillut. Plussaa siitä, että kalenterista tuli erityyppisiä tuotteita.

nyx joulukalenteri
3 x liquid suede

Näihin tuotteisiin rakastuin (okei oikeanpuolimmainen sävy oli ehkä vähän turhan hurja). Muuten liquid suede oli huulilla mahtava. Se pysyi kuin tauti, mutta ei kuivattanut yhtään. Pisteet kotiin!

Nyc joulukalenteri soft matte lip cream
3 x soft matte lip cream

Vanha ystäväni soft matte lip cream. Yhden sävyn näistä omistin tosin jo ennestään, mutta siitäkään ei voi syyttää kalenterin valmistajia. :D

Tälläinen 24 osainen huulituotearsenaali löytyy nyt meikkipussistani. Jouluintoilijat voittekin jo merkata muistiin, mitä kalenteria kannattaa ensi vuonna kärkkyä. ;) 

6 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! Itse mietin pyytää Nyx:n kalenteria, mutta juuri 24 uuden huulituotteen määrä mietitytti! :D

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja joo itseäkin mietitytti toi! Mutta suurin osa tuli mulla ihan aktiiviseen käyttöön ja loput löytää aina kotinsa kaverilta tms! :D

   Poista
 2. Mua harmittaa ihan hirmuisesti se, että en hankkinut tota kalenteria jouluksi... Näyttäisi siltä, että oikeastaan kaikki sävyt ovat mun mieleeni! :D

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! :D Ens vuonna uus mahis, jos Nyxiltä tulee vastaava kalenteri myyntiin! ;)

   Poista
 3. Noissa lingerieissä on ns kaksi putkea päällekkäin ja uloimmassa on väri ja sisimmässä itse tuote

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.