Luukku 22 - Nyxin joulukalenteri: luukut 13-18

perjantai 22. joulukuuta 2017

Luukut 13-18 joulukalenterin luukut nyxHellou! Vielä ennen jouluaattoa kipitin esittelemään teille kosmetiikkajoulukalenterini 13-18 -luukut. Palaan kalenterin loppuihin luukkuihin luultavasti vasta jouluaaton jälkeen!

Käy kurkaamassa myös luukut 1-6 ja luukut 7-12.
nyx lippie countdown luukut13. luukku - Olen tykästynyt kalenterin myötä liquid suede -huulituotteisiin ja tällä kertaa kalenterista paljastui sävy vintage. Sävy on melko tumma ruskea, joten se vaatii hieman totuttelua. 

14. luukku - Butter lipstick sävyssä root beer float on huulilla mukava ja sopii hyvin arkikäyttöön.
Nyx joulukalentei sisältö15. luukku - Olen  ehkä hieman yllättynyt siitä, kuinka paljon lilasävyisiä tuotteita tässä kalenterissa onkaan ollut. Edelleenkin,  tykkäisin violetista ja muista erikoisemmistä sävyistä enemmän mattana. Tämän luukun butter gloss sävyssä rasberry tart on lilaa sävyä antava kevyt huulikiilto.

16. Kalenterin kolmas nude lingerie, tykkään. Tämän tuotteen sävy embellishment taipuu myös hieman lilaan.
nyx kosmetiikkajoulukalenteri luukut17. luukku - Kiva, että kalenterista tulee erilaisia ja erimuotoisia tuotteita. Tämä Simply Red lip cream, sävy russian roulette oli kalenterin toinen peruspunainen huulitutote, mutta mielestäni ensimmäisen luukun punainen matte lipstick voitti tämän.

18. luukku - Ohhoh, jopa oli yllättävä sävy! Pisteet erilaisuudesta. Tämä liquid suede sävyssä stone fox on huulilla vihertävän harmaa. Tuote tuskin pääsee itselläni arkikäyttöön, mutta voisin ehdottomasti reväyttää sillä vaikkapa teemabileissä.

nyx luukut 13-18 huulillaTässä tuotteet jälleen huulilla. Mun lemppariksi näistä nousee nelonen. Mikä on sun lemppari?

1 kommentti

  1. Näiden luukkujen sisällöt on varmaankin ollut mun suosikit tähän mennessä! :) Mun oma suosikki näistä oli joko ensimmäinen tai neljäs ♥

    VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.