Luukku 20 - Tuotearvostelu: Accentra Bath & Body joulukalenteri

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Accentra bath and body kalenteriTörmäsin tähän kosmetiikkakalenteriin Sokoksella useita kertoja ja lopulta tämä olikin viimeinen kalenterimerkki, joka lojui kaupan alelaareissa.  Miksi kalenteri ei vaikuttanut kovinkaan suositulta?  Itsekään en tätä kalenteria koskaan ostanut, vaikka sen hinta oli muita edullisempi. Googletus ei paljastanut kalenterista juuri mitään.

Lopulta äiti osti kalenterin mulle ihan blogipostauksiani ajatellen (kuinka ihana!!). Kalenterin alkuperäinen hinta oli 20 euroa ja alennuksen jälkeen se maksoi 10 euroa. Tässä pieni yhteenveto ja tiivistelmä Accentran Bath & Body -kosmetiikkakalenterista.
bath and body joulukalentei blogi
4+1 tuubia
Shampoo, käsivoide, vartalovoide ja suihkugeeli. Nämä tuotteet olivat kalenterin kermaa ja etenkin shampoo oli hieman erikoisempi ja kivempi ylläri. Tuotteet tuoksuvat vaniljalta tai valkoiselta teeltä ja etenkin toi viimeisenä mainittu on mun mieleen.

Kalenterin viimeisestä luukusta (24) paljastui tuo huulikiilto. Ihan kiva, että viimeisessä luukussa oli hieman erilainen tuote, mutta itselläni tämä ei tule käyttöön.

accentra bath and body saippuat4 saippuapalaa
Yleensä en ole innoissani joulukalentereista paljastuvista saippuapaloista, mutta kylpyteemaisessa kalenterissa ne olivat olennainen osa. Lempparini on tuo enkelinmuotoinen saippua, joka on mielestäni todella kaunis. Enkelit ovat aina tervetulleita kotiini. :D
bath and body bath fizzers3 kylpypommia
..tai oikeastaan en ole edes sataprosenttisen varma, ovatko nämä sama asia kuin kylypommit (bath fizzer). Tuotteet ovat muodoltaan todella kivoja, mutta miksi nämä eivät voi olla yhtään erikoisemmissa väreissä? Vaikkapa punaisesta kylpypommista olisin antanut lisäpisteitä.
kosmetiikkajoulukalenteri bath and bodyMuita tuotteita

En tiedä sopiko tuo huulivoide kalenterin muun sisällön kanssa yhteen, mutta joka tapauksessa vaniljantuoksuinen huulivoide oli kiva yllätys.

Kylpysuola oli tuote, joka tulee näistä varmimmin käyttöön.

Kylpyruusu ja kylpykuula? Hädintuskin tiedän mitä nämä ovat. Joku kommentoi, että ruusun terälehtiä voi käyttää käsien pesussa tai kylpytuotteena. Mielenkiintoinen idea! Kuulasta en osaa sanoa sen enempää.
bath and body joulukalenteri sokosTäytetuotteita

Mä en lämpene hirveästi kalentereista paljastuville täytetuotteille, sillä ne eivät useinkaan jää muutakuin kaapin perälle pyörimään. Kalenterista tuli kaksi kynsiviilaa, kynsisakset, varvasvälien erottaja, kynsiharja, pieni peili ja pesukukka. Pesukukka oli itseasiassa mielestäni ihan kiva ylläri, sillä niitä ei ole kertynyt mulle vielä liikaa. Kynsisakset tulivat sattumalta tarpeeseen, mutta muuten en olisi ottanut niitä yhtä mielelläni vastaan toisiksiviimeisestä luukusta. Peili vaikuttaa  mielestäni barbileikkeihin sopivalta ja näistä tuotteista muitakaan tulen tuskin käyttämään.
blogi joulukalenteri unboxaus
Annoin videollani kalenterille arvosanan 3,5/5. En ostaisi kalenteria uudestaan, sillä voin käyttää varsinaisia kylpytuotteita vain jalkakylvyssä ja siksi ne eivät ole ihan mulle tehtyjä. Ahkeralle kylpijälle kalenteri voisi olla hyvä valinta. Kalenterin hinta oli kuitenkin tooooodella halpa verrattuna muihin kosmetiikkakalentereihin, joista osa sisältää samantasoista sisältöä. Eli ei siinä mielessä paha  kalenteri ollenkaan ja lisäksi tämä voisi sopia myös hieman nuoremmalle kalenterinavaajalle.

Jos missasit kalenterin unboxausvideon, se löytyy tästä.

Ootko sä kuullut aikaisemmin tästä kalenterista?

2 kommenttia

  1. En oo törmännyt tähän kalenteriin missään kaupassa, enkä ollut ennen tätä postausta edes kuullut koko kalenterista :D Tästä kalenterista mun käyttöön olisi varmasti jääny kaikki nuo tuubissa olevat tuotteet, koska rakastan kaikkia suihkugeelejä yms. Tää oli mielenkiintonen postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ilmiselvästi joku tuntematon kalenteri! :D Mullakin noi pääsee käyttöön! :)

      Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.