Luukku 2 - Itsetehty lahja/joulukalenteri seurustelukumppanille

lauantai 2. joulukuuta 2017

Miksi romanttiset teot sysätään miehen vastuulle? Mies tuo kukkia ystävänpäivänä, mies lepyttelee suklaalla, mies kosii... Tänään minä halusin olla romanttinen ja ihana. 

24 syytä miksi rakastan sinua joulukalenteri blogiHaluatko yllättää seurustelukumppanisi itsetehdyllä lahjalla? Tässä olisi tarjolla yksi idea, joka taipuu moneen. 24 -syytä miksi rakastan sinua -laput voivat toimia joulukalenterina, jolloin rakkaasi voi nostaa purkista päivittäin yhden kortin. Laput voi avata myös kaikki kerrallan tai säästää pahan päivän varalle.

Toki voit väkertää purkin myös ihan kenelle tahansa rakastamallesi henkilölle. Äidille, parhaalle kaverille tai vaikkapa omalle lapsellesi.
DIY joulukalenteri puolisolle rakkaalleIdea on yksinkertainen:

Hanki kaunis lasipurkki. Leikkaa valitsemastasi paperista 24 lappua ja kirjoita jokaiseen yksi asia, mitä rakastat seurustelukumppanissasi. Täytä lasipurkki lapuilla ja koristele purkki.

IMG_2388Tässä yksi esimerkki kirjoittamastani lapusta. Onpa muuten käsiala järkyttävän näköinen, kun (kirjoittaa huolimattomasti) ja sitä kuvaa kameralla. :D
Itsetehty lahjaidea tyttöystävälle tai poikaystävälleKoska koskaan ei voi rakastaa toista liikaa. Eikä koskaan voi myöskään näyttää sitä liikaa. ;)

Annoin oman yllärini juuri valtsulle sanoen, että hän saa avata purkin millä tyylillä haluaa. Hän halusi ehdottomasti pitää ylläriä joulukalenterina ja avata päivittäin yhden lapun.

11 kommenttia

 1. Niin söpö idea!♡ Rakkaallesi tulee varmasti ihana joulukuu ton avulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! <3 Vaikutti kyllä ilahtuvan kovasti!

   Poista
 2. Ihana idea ja varmasti ilahduttaa myös toista, oli se sit seurustelukumppani, kaveri tai vanhempi. ♥ Mietin just, et pitäsköhän itsekin väkertää poikaystävälle tollanen heti... Nyt, kun se ei satu kotonakaan oleen, niin sais rauhassa tehdä moisen ylläriks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse ainakin ilahtuisin! <3 Ja väkerrä ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Mä tein tän idean miehen synttäreille! Kun hän täytti 23 vuotta, tein hänelle 23 syytä miksi rakastan häntä :) Sen lisäks tein miehelle ihan joulukalenterinkin! :p Josta tulee ihan näinä päivinä postausta!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi huippu synttärilahjanakin ! <3 Ja jee, käyn ehdottoasti lukemassa!

   Poista
 4. Tää on kyllä niin ihana idea, mun piti tehä tää itekin miehelle mut ei aika riittänyt :( ehkä joululahjaksi sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Voiii miten herttainen idea! Aivan mahtava, tää pitää toteuttaa ens vuonna *_*

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.