Luukku 15 - pehmoisia paketteja Espritiltä

perjantai 15. joulukuuta 2017

Postaus toteutettu yhteistyössä Espritin kanssa

Osa meistä ostaa ensimmäiset joululahjat jo kesäkuussa ja osa alkaa vasta joulukuun puolenvälin jälkeen pikkuhiljaa asennoitumaan lahjojen hankintaan. Kumpaan porukkaan sinä kuulut?

Mun ehkä hieman kiillotetuissa kuvitelmissa kuulun tuohon ensimmäiseen. Mutta kas kummaa, ne vaikeimmat lahjapaketin täytteet tuppavat jäämään viime hetkille. Vaikeimmilla viittaan tietenkin perheen miesten lahjomiseen. 

Tämän päivän kalenteriluukusta paljastuu viime hetken joululahjavinkit Espritin valikoimasta. Olisiko tänä vuonna tarvetta pehmoisille paketeille?
Joululahjavinkit miehille espritIsälle, poikaystävälle, veljelle, kaverille...
Paketoin oikeasti lähes poikkeuksetta miehille suunnattuihin paketteihin jotain pehmoista. Ja musta tuntuu, että miehet ovat olleet kiitollisia siitä, että joku huolehtii jatkuvasti heidän vaatetuksestaan. Tässä muutamia vinkkejä miehille: 
 Miehille  tavallisten vaatteiden ostaminen on helmpompaa kuin naisille. Sujauta pakettiin vaikkapa laadukas t-paita.
 Yökkärit ja aamutakit. Ostaako kukaan mies näitä itselleen?
 Naisena hämmentyisin jos mulle ostettaisiin alusvaatteita, mutta miehet osaavat mitä ilmeisemmin niitä odottaa. Espritiltä löytyi tuollainen kiva boxi, joka sisältää usemmat yksinkertaiset boxerit.
 Joulu, sopiva aika uudelle talvitakille.
 Uusi reppu retkeilyyn tai koulunpenkille.
 Laadukas kukkaro tai paljon matkustavalle osoitelappu.

Tuotteet löytyvät täältä.

Pehmeä paketti naiselle esprit yhteistyöÄidille, tyttöystävälle, siskolle, kaverille...
Naiset ja pehmoiset paketit ovat aikamoinen kombo. Alusvaatteiden koko on puhdasta hepreaa ja "kivat" vaatteet katoavat mystisesti jouluaaton jälkeen. Oikein valittu pehmoinen paketti voi olla kuitenkin tie naisen sydämeen. Tässä turvalliset valinnat:
 Urheiluvaatteet ja -laukut. Nämä vaatteet poikkeavat yleensäkin arkivaatetuksesta, joten tuotteen voi harvemmin valita täysin mönkään. Lisäksi urheiluvaatteet oikeasti kuluvat ja tulevat käyttöön liikunnallisella ihmisellä.
 Yökkärit, aamutossut ja oloasut. Yes please.
 Uusi talvitakki tai oikeastaan muutkin vaatevalinnat ovat todella toivottuja, jos tunnet lahjansaajan maun sataprosenttisesti tai hän on vinkannut etukäteen toiveistaan.
 Huivit, pipot, hanskat ja muut asusteet ovat usein käytännöllinen pehmoinen valinta.

Tuotteet löytyvät täältä.

joululahja lapselle pehmeä paketti espritOmalle lapselle, kummilapselle, ystävän lapselle... 
Halusin koota myös lapsilahjottaville oman kollaasinsa, sillä Espritiltä löytyy ehkä maailman söpöintä täytettä pikkuisten paketteihin.
Kylpytakit ovat hieman erilainen valinta pehmoiseen pakettiin. Myös lapsi innostuu helpommin kylpytakista kuin uudesta villapaidasta.
Jos haluat antaa arvokkaamman pehmoisen lahjan, kokeile pukua tai mekkoa. Lapset kasvavat hurjaa vauhtia, joten juhlavaatteita saa ostaa jatkuvasti uusia.
 Lapset eivät useinkaan nirsoile, joten heille luultavasti kelpaa vaikkapa se neulepaita.
Pipot ja muut ulkovarusteet lämmittävät lasta talvella.

Tuotteet löytyvät täältä.

Annatko tänä vuonna lahjaksi pehmoisia paketteja? Multa on lähdössä pehmoinen paketti isälle ja äidille.

* en hyödy linkkien klikkaamisesta.

Lähetä kommentti

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.