Luukku 13 - Nyxin joulukalenteri: luukut 7-12

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Nyx joulukalenteri
Blogin joulukalenteri on nyt puolessa välissä, samoin kuin myös kosmetiikkajoulukalenteri. Hämmentävää ajatella, että jouluun on tosiaan enää kaksi viikkoa aikaa.

Tänään palataan taas ajassa hieman taaksepäin ja kurkistetaan NYXin joulukalenterin luukkujen  7-12 sisälle. Käy kurkkaamassa myös luukut 1-6.
Nyx joulukalenteri luukut blogi


7. luukku: Osasin odottaa jo etukäteen, että kalenterista tulisi jokin lila huulituote. Täältähän se sitten tuli, intense butter gloss, sävyssä berry strudel. Tykkään tuotteen sävystä ja pigmenttisyydestä, mutta mielestäni tämä näyttäisi mattaisena paljon kivemmalta.

8. luukku: Ohhoh, toinen butter gloss heti peräkkäin. Jostain syystä kiinnitän paljon huomiota kalenterin tuotteiden sijoitteluun ja kummastelen, jos hyvin samanlaiset tuotteet ovat kalenterissa peräjälkeen. Tämän tuotteen sävy creme brulee on kuitenkin todella hento ja hyvin perinteinen huulikiilto. Toisaalta siis todella hyvä tasapaino edellisen luukun väripommille.

Kosmetiikkajoulukalenteri 2017 blogi9. Kaipasin juuri lilaa huulipunaa mattana ja onneksi kalenteri sisälsi sellaisenkin. Matte lipstick, sävy up the bass oli kiva ylläri.

10. Saavuin juuri Oulusta kaverin luota kotiin ja mulla oli kiire saada päivän blogipostaus valmiiksi. Niinpä kysyin Valtterilta, voisiko hän avata joulukalenterin ja kuvata siitä materiaalit snapchattiin Yllätyksekseni hän suostui ja kaivoi kalenterista esiin Lingerien, sävyssä Corset. Valtterin sanoja lainaten "ihan jeppis väri, mutta vähän turhan ruskea mun makuun." Tämä nude ei sovi huulilleni ollenkaan.

Joulukalenteri 2017 blogi
11 luukku: Jee, vaihteeksi taas soft matte lip cream, tällä kertaa sävyssä sao paulo. Nämä punaisen eri sävyt sopii mielestäni loistavasti tähän kalenteriin.

12. luukku: Luukkua avatessani ajattelin, että tuliko sieltä tosiaan täysin sama tuote kuin ensimmäisestä luukusta. Ei sentään, tämä matte lipstick, sävy indie flick oli edeltäjäänsä oranssimpi punainen. Sattuipa sopivasti, sillä ehdin juuri kaupassakin himoita tämän sävyistä punaa.

Nyxin huulipunat huulillaTässä jälleen tuotteet kuvattuna huulilla. Mielestäni näiden luukkujen tuotteet eivät olleet aivan yhtä kivoja kuin ensimmäisten kuuden luukun tuotteet, mutta nämä ovat vain mielipidekysymyksiä. Tästä kuusikosta lempparini on ehdottomasti tuo viimeinen. Mikä on sun lemppari?

HUOM! Tänään ehtii vielä osallistua arvontaan! + linkkaa jouluinen postauksesi tänne.

7 kommenttia

 1. Oot kyllä oikeassa, toi eka puna näyttäis kivemmalta mattana! Mun lemppari on toi tokavika, aivan ihana *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi kun olis tullu mattana niin tykkäisin kovasti! Ja kiva kuulla, toi oli kyllä yllättävän kiva! <3

   Poista
 2. Oi näitä sun luukkujen esittelyjä katsellessa toivoisi itsekkin hankkineensa kyseisen kalenterin ♥ Nuo kaksi viimeisintä punaa näistä on eniten mun mieleen ja sopii sulle erinomaisesti :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha awws! <3 Ja kiva kuulla, tykkään myös ite noista vipoista!

   Poista
 3. Ylärivin keskimmäinen ja alarivin kaksi viimeistä huulipunaa sopii ihan täydellisesti sulle ♥ Näitä joulukalenteri postauksia on aina niin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kivoja! Ja kiva kuulla, kiitos! <3

   Poista
 4. Mäkin mietin ihan samaa, että tuon 7. luukun violetti sävy olisi ollut niin kiva mattana! Ja ihan sama mulla myös tuon 10. luukun sävyn kanssa, näytän ihan tyhmältä se huulilla :D Mun suosikki näistä oli joko 11. tai 12. luukku!

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.