Kolmivaiheinen korealainen tuotesarja - hyvästi mustapäät

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kolmivaiheinen kanamunatuotesarja mustapäiden poistoon korealainen kosmetiikkaEdelleen, innostukseni korealaista kosmetiikkaa kohtaan on nousukiidossa. Postiluukkuni on laulanut, kun olen tilannut testiin toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotteita ja samalla myös ihonhoitoni on kokenut kai jonkinlaisen mullistuksen. 

Uusin testituotteeni lepää tässä: Kolmivaiheinen kananmunatuotesarja, joka pureutuu ihoni pahimpiin ongelmiin, ihohuokosiin ja mustapäihin. Parhaimman mustapäätuotteen etsiminen on luultavasti jatkuva kosmeettinen elämäntyöni ja tämä tuote vaikutti hauskalta vaihtoehdolta ainaisten mustapäälaastareiden rinnalla. 
Parhaat tuotteet mustapäiden hoitoon blogiKorealaiset panostavat ihonhoitoon, eikä monivaiheiset operaatiot sen suorittamiseksi ole heille ongelma eikä mikään. Oikeastaan olen myös itse tykästynyt monivaiheisiin kosmetiikkatuotteisiin, sille ne vaikuttavat yleensä oikein toimivilta ja tuovat suoritukseen rentouttavaa "kauneushoidon" tuntua. 

Mikä idea tällä kanamunatuotesarjalla sitten oikein on?
 Ensimmäinen tuote lämpenee iholle hierottaessa, jolloin avautuvissa ihohuokosissa piilevä lika on helpompi poistaa (saatan käyttää tässä vaiheessa mustapäärautaa tai mustapäälaastaria lisäapuna). Tuotteessa on myös rakeita, jotka kuorivat ihoa poistaen  kuollutta ihosolukkoa. Voiteen sisältämä hiili puhdistaa ihohuokosia.

 Toinen tuote sen sijaan viilentää ihoa, jolloin ihohuokoset supistuvat. Tuote sisältää savea, joka hoitaa ja puhdistaa ihoa. Iholla tuote onkin kuin savinaamio.

 Viimeinen tuote on iholle jätettävä voide, joka kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti. Lopputulos on silkkisen pehmeä.
Korealainen kosmetiikka mustpäät laajentuneet ihohuokosetJa tässä vielä tuotteiden käyttö vaihe vaiheelta.
1. Ensimmäistä tuotetta hierotaan ongelma-alueelle kevyesti noin 3-5 minuuttia. Sen jälkeen tuote huuhdellaan pois iholta.
(2. Ylimääräisenä vaiheena käytin mustapäälaastaria, johon ensimmäisen vaiheen jälkeen tarttui vielä hyvin likaa.)
3. Toinen tuote on ikäänkuin minikokoinen naamio, joka asetetaan alueelle noin 10-15 minuutiksi. Naamio huuhdellaan pois.
4. Komas tuote on hoitava voide, joka jätetään iholle. Toimii loistavasti myös meikin alla! 
Mustapäät ennen ja jälkeen
Lopuksi vielä ennen ja jälkeen kuvat. Laajentuneiden ihohuokosten, mustapäiden ja pisamien yhdistelmänä nenäni on aikamoisen kirjava ja saan todella kiinnittää huomiota juuri tämän alueen hoitoon. Mielestäni ensimmäisen ja toisen kuvan välillä on kuitenkin melko huikea ero! Mitä te sanotte?

Ensivaikutelman perusteella, suosittelen. 

Ja lopuksi se kuuluisa kysymys, mistä tuotetta saa. Tilaan oikeastaan kaikki korealaisen kosmetiikan tuotteet suoraan Koreasta, eBayn kautta. Tilaamiseen liittyvät asiat, kuten luotettavan myyjän löytäminen, ansaitsisivatkin sitten ihan oman postauksensa. Jokatapauksessa nämä kolme tuotetta maksoivat yhteensä alle 20€. Ostin tuotteet täältä*.

*=Affiliate-linkki

12 kommenttia

 1. Tää vaikuttaa superkivalta :D Ja söpöltä!
  Btw, mitä mustapäälaastareita käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö vaan! :D

   Hmm, käytän eri merkkien mustapäälaastareita tosi vaihtelevasti. Ehdotonta lempparia kun ei ole vielä löytynyt. :D Oon käyttänyt ainakin Nivean omia. Korealaisista merkeistä Pig-nosen ja nyt Tony Molyn nose packeja. Noi kaikki on ollut mun mielestä teholtaan samanlaisia.

   Poista
 2. Kiehtovaa! Eri maiden kosmetiikat ja perinteet muista kulttuureista ovat aina kiinnostavia, ja varmasti tuovat jotain uutta myös ihonhoitorituaaleihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä sun kanssa samaa mieltä! Vaihtelu virkistää näissäkin asioissa!

   Poista
 3. Vaikuttaa varteenotettavalta vaihtoehdolta! itsekin tilasin juuri ebaysta ihan mustapäälappuja joista myös oli juttua omassa blogissa. Kiva vertailukohde siis, kun itse on juuri löytänyt toisen tuotteen.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä vähän erilainen vaihtoehto mustapäälapuille! :) Pitääpä käydä lukemassa sun postaus!

   Poista
 4. Vaikuttaa hyville tuotteille. :)

  VastaaPoista
 5. No oho, todella huomaa eron! Mä en ole oikein vielä osannut lähteä mukaan tähän K-beauty-kelkkaan, oon vähän hidas syttymään. Toisaalta kyllä kiinnostaisi kovasti, mutta jostain syystä jarruttelen edelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että säkin huomaat eron! Nyt kuules kannattaa jarruttelemisen sijasta laittaa kaasu pohjaan! :D Ainakin itse oon hurahtanut täysin.

   Poista
 6. Mul oli pitkä tauko kun en lukenu tätä blogia. Sit täs joku kuukaus sit aloin kaivata tätä blogia ja mua harmitti niin paljon kun en kuollaksenikaan muistanu tän nimeä. Ja oikeesti melkein aloin itkemään kun viimein monien salapoliisietsintöjen jälkeen löysin tän. ♥ Oikeesti ihania postauksia ja oon niin ilonen sun puolesta että pääsit psykologiaa opiskelemaan jne! :)

  https://waytomyheart.wordpress.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii mikä ihana kommentti! <3 Ihanaa, että löysit takaisin! Kiitos ihan valtavan paljon! <3

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.