Tuotearvostelu: Pukka lemon detox-tee

lauantai 2. syyskuuta 2017

Pukka lemon detox tea kokemukia blogiViime vuonna kirjoitin tuotearvostelun Clipperin detox teestä, jota on tullut muuten litykittyä useampikin paketillinen - vähän jopa kyllästymiseen asti. Ehkä nyt olikin siis jo aika testata jotain ihan uutta. Uudella viittaan tällä kertaa Pukka -merkin sitruunanmakuiseen detox-teehen, jonka nappasin Fitnessfirstiltä saadun paketin kylkeen. Kesällä mun teenjuonti jäi melko vähäiseksi, mutta sekin vähäinen koostui sitten tästä nimenomaisesta teestä. 
Pukka detox tee blogiHyödyt: Pukka detox-tee sisältää fenkolia, joka poistaa elimistöstä kuona-aineita ja näin ollen toimii puhdistavana tuotteena ja myös painonpudotuksen tukena. Tee tehostaa ruoansulatusta ja auttaa taistelemaan makeanhimoa vastaan. Aika perinteinen detoxoiva tee siis. Lisäksi kuitenkin lukaisin, että fenkoli vahvistaisi myös vastustuskykyä (oiva sairaudenkarkoittaja?) ja vähentäisi kuukautiskipuja (!!).

Oma kokemus: En varmaan ikinä ole ollut näin turvonnut, kuin kesän ja syksyn aikana. Ruokailutottumukset päin mäntyä ja siihen kylkeen vielä liikuntalaiskuus. Detoxoivaa vaikutusta on mielestäni vaikea havaita, mutta ainakin lumevaikutuksena teen hörppiminen tuo kaivatun keveämmän olon. Vessassa ei ole tarvinnut ravata sen kummemmin, onneksi. 
Detox tee kokemuksia arvostelu blogi
Käyttö: Keitä vesi ja jätä teepussi veteen hautumaan. Usein valmistan yhdestä teepusissta kaksikin annosta, mutta tämä vaikutti mielestäni riittävän täydellisesti vain yhteen annokseen.

Maku: Tykkäsin kovasti Clipperin detox-teen mausta, mutta tämäkin tee oli mielestäni kymppisuoritus. Siinä missä Clipperin tee tujummassa maussaan sopii mielestäni hyvin myös syksyyn ja talveen, Pukka teen raikas sitruunainen maku sopii loistavasti kesäiseen vuodenaikaan. Molemmat teet sisältävät lakritsinjuurta, jonka epäilen olevan hyvän maun salaisuus ja makeanhimon tyydyttäjä.

P.s. poikaystäväni totesi eilen, että kyseinen tee on ehkä paras hänen maistamistaan. ;) 
Pukka sitruunainen detox tee fitnessfirstOletteko maistaneet merkin detox-teetä?

4 kommenttia

 1. Ihan sika ihana postaus ja kun toit tämän esiin! Nää tämmöset detox-teet on mun mielestä kivoja ja joskus oon kokeillut sitä flat tummy tea-juttua joka lähinnä vain kiivastaa aineenvaihduntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, kiva että tykkäsit! <3 Tuokin kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!

   Poista
 2. Tuotahan voisikin kokeilla :) Ihana pakettikin!

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.