Video: Testissä korealaista kosmetiikkaa

torstai 25. toukokuuta 2017

Hellou!  Olkoon tämä video merkki blogiin palaamisesta. Kevään haasteet on nyt suurin piirtein selätetty ja elämä palaa vihdoin "normaaliksi".

Uusin kosmetiikkamaailmaan liittyvä innostuksen aiheeni on korealainen kosmetiikka, jota olen haalinut itselleni kevään aikana. Korealaiset tuotteet ovat kukkarolle ystävällisiä ja lisääksi todellisia kauneusboostaajia. Videolla testaan muutamaa mielenkiintoista tuotetta, mutta näistä tulee riittämään juttua useiden postausten verran myös täällä.

Kiitos, että olette vielä matkassa mukana!

10 kommenttia

 1. Noita kasvonaamioita pitää kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Toi kananmuna juttu alko kiinnostaa niiin paljon, että pakko tilata! :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä minkälainen istukka naamio sulla oli, mutta mulla oli eilen kokeilussa myös istukka-naamio... itsekkin vähän ihmettelin, mutta googlesta löysin tälläisen: http://healthisright.com/2011/06/vegetal-plant-placenta-anti-aging.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Tuon tekstin perusteella vaikuttaa hyvältä, joten kokeiluun menee! :D

   Poista
 4. Moi. Luin jonkun postauksen sulta vuodelta 2014, kun olit Alanyassa Pascha Bay hotellissa 😂 muistatko yhtään minkälainen kuntosali sielä oli? Oliko vapaita painoja tai/ja pakkalaitteita? 😛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Jopas oot vanhan postauksen löytänyt. :D Mulla on aika hämärät muistikuvat tuon paikan salista, vaikka siellä jumppailemassa kävinkin. Aika pieni se oli, mutta jos en ihan väärin muista, niin ainakin vapaita painoja löytyi.

   En tiedä kuuluuko sun mielenkiinnon kohteisiin, mutta tuolla Pascha Bayssä oli ainakin mun loman aikana päivittäin ryhmäliikuntatunteja, joista osa melko tehokkaita ja osa kehoa huoltavia. Eiköhän sieltä ainakin jotkut puitteet liikunnalle löydy! :)

   Poista
 5. Vitsit tuo kuorinta-aine rupes kyllä kiinnostamaan niin himputisti! Muutenkin aivan loistovideo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuorinta-aine on kyllä niin mun yks lempparituote! Kiitos paljon! <3

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.