Q & A - bloggaminen, muoti, suunnitelmat..

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Shein suomalainen bloggaajaHeippa sinne!  Olen melko varma siitä, että q & a -postauksiin on langetettu jonkinmoinen kirous, sillä ne myöhästyvät lähes poikkeuksetta aikataulusta. Ei ole vain yksi kerta, kun olen odottanut lempibloggaajieni vastauksia kysymyksiin kuukausi tolkulla, eikä ole vain yksi kerta, kun olen itse madellut vastaamisieni kanssa. Nyt kuitenkin myöhäisillan ratoksi tulin viettämään harvinaista laatuaikaa blogini kanssa ja vastaamaan kysymyksiinne. Parin viikon päästä palaankin tähän hommaan takaisin kunnolla!

Ja sitten kysymyksiin...
Shein paitaaMistä haaveilet? Suurin haaveeni on tällä hetkellä opiskelupaikka, sillä haluaisin kovasti päästä elämässäni eteenpäin tälläkin saralla. Kaipaus koulunpenkille on suurempi kuin olisin koskaan osannut odottaa. Haaveilen myös ulkomaanmatkasta, koiranpennusta ja vapaapäivästä.

Mitä suunnitelmia sulla on kesäksi? Sain kuin sainkin kesätyöpaikan ja vielä todella mahtavan sellaisen, joten olen todella reippaana ja innokkaana astelemassa uuteen työpaikkaan kesäkuun koittaessa. Elämäni ehkä tiukimman ja stressaavimman kevään jälkeen varmasti kaupassa käyntikin ilman kiirettä tuntuu luksukselta, joten aion nautiskella pienistä hetkistä fiiliksen mukaan. Suunnitteilla on mökkeilyä, festareita ja retkeilyä. Parhaimmillaan matkaan ulkomaille. 

Mikä on sun suunnitelma B opiskelupaikan suhteen? Tämä on mulle sellainen kysymys, johon en vielä uskalla tai edes halua lähteä vastaamaan. Avaudun suunnitelmistani aasta ööhön myöhemmin. 

Hymyiletkö tuntemattomille? Ainakin kuvittelen hymyileväni, mutta todellisuudesta en sitten menisi vannomaan. Kerran sainkin blogiini kommentin, jonka mukaan en näytä livenä yhtä hymyileväiseltä kuin kuvissa. Merkillistä kyllä, sillä ainakin ajatukseni hymyilevät kaikille. 

Mitkä on/oli sun lempparikouluaineet? Lukiossa ehdottomasti psykologia! Sitä ennen lempparit on vaihdellut ääripäästä toiseen ja välillä olen samoja "lemppariaiheita" myös inhonnut. :D

Millä muokkaat sun kuvat? Olen jo useamman vuoden käyttänyt netistä ilmaiseksi ladattavaa Picasaa, jolla yksinkertaiset säädöt onnistuvat helposti. Myönnetään että olen kyllä hieman kaavoihin kangistuvaa tyyppiä, mitä kuvanmuokkaukseen tulee, ja jumitan tutussa ja turvallisessa ohjelmassa maan tappiin asti.


Mikä inspiroi sua bloggaamisessa, aiheiden keksimisessä, tyylin löytämisessä niin kirjallisesti kuin ulkoasunkin puolesta?  Suurimman osan inspiraatiosta ja aiheista löydän ihan "sattumalta" omasta elämästäni. Innostun sykleittäin erilaisista asioista, joita tulen sitten avanneeksi juurta jaksaen blogissakin. Rakastan ideointia ja sisällön tuottamista ja ehkä pitkä blogihistoriakin jo vaikuttaa osaltaan siihen, että ideoita syntyy ilman sen suurempaa ponnistelua. Lisäinspiraatiota löydän eniten pinterestistä, mutta varmasti jonkin verran myös muiden blogeista. Kirjallisesti ja visuaalisesti pyrin vain hyvin paljon tuomaan omaa aitoa itseäni esille, enkä sen kummemmin esimerkiksi viilaa kirjoituksiani tiettyyn muottiin.

Lempiblogisi? Listaan on sisällytettävä tietysti Uino, sillä hän on niitä harvoja ihka ensimmäisiin suosikkeihini kuuluvia, joiden blogi edelleenkin on elävien kirjoissa. Jostain syystä myös jollain tavalla tuttujen ihmisten blogit ovat erityisen mielenkiintoisia. ;) 

Mikä sai sut alunperin kiinnostumaan bloggaamisesta? Aloitin yläasteen aikana seuraamaan monia sen ajan tähtibloggaajia ja heidän valloittavat persoonansa saivat mut kiinnostumaan blogimaailmasta. Olen jo pienenä lapsena kirjoitellut tietokoneelle erilaisia lehtiä ja ollut jostain syystä erittäin motivoitunut tuottamaan visuaalista ja verbaalista sisältöä, joten tämä harrastus oli kuin tehty minulle. Ja sitä se on edelleen, sillä en ole vielä mitään muuta harrastusta kokenut näin omakseni.

Miksi sulla on kuvat lähes aina kollaaseina? Haha, tää kysymys huvittaa mua, sillä en ole tosiaan mitään sensuuria tullut harrastaneeksi kollaasien paljouden suhteen. :D Asukuvissa mulla on usein kollaaseja, koska vahdin neuroottisena sitä, että kaikki postauksessa julkaisemani kuvat ovat samanlevysiä. Ohjepostauksissa säästän tilaa ja joihinkin postauksiin heitän kollaaseja ihan vain kuvituksen vuoksi, koska samojen kuvien postaaminen yksittäisinä tuntuisi liian tylsältä. Kollaasit ovat mulle niin normaali asia, etten ole tullut ennen tätä kysymystä edes kyseenalaistaneeksi niiden toimivuuttaa lukijoiden silmissä.
shein paita
Tienaatko blogisi kautta? Pieniä summia. Saan hitusen rahaa siitä, että ihmiset tekevät ostoksia sivuillani olevien mainosten kautta ja joskus myös joistakin yhteistyöstä voi saada pienen rahallisen korvauksen. Nämä summat eivät kuitenkaan paljon kukkaroa lihota ja lähinnä "tienaus" on kohdallani sitä, että saan jokusen ilmaisen tuotteen testattavakseni silloin tällöin. 

Haluaisitko blogata työksesi? Mun unelma-ammatti on tällä hetkellä melko kaukana blogimaailmasta, mutta olisihan se rehellisesti sanottuna mahtavaa tehdä jonkin aikaa työtä tälläkin saralla. Jos mulle tarjoutuisi mahdollisuus, niin en panisi vastaan.

Mikä on sun lempi facebookryhmä? Wish/ali/ebay Finland, koska kiinakärpänen on päässyt mua joskus puraisemaan. Kirppisryhmien lisäksi en juuri muita seuraakkaan.

Paras sovellus kännykässäsi? Telepaattinen yhteys eli WhatsApp. Maailman helpoin tapa pitää yhteyttä läheisiin sekä niihin, joilta ei muuten tulisi kysyttyä kuulumisia kuin kerran vuodessa.

Joku väri jota et voi sietää vaatteissa? Mä oon todella kaikenkirjava pukeutuja ja oikeasti rakastan herättää huomiota myös väreillä. Ensimmäisenä tulisi mieleen sinapinkeltainen tai myrkynvihreä, mutta itseasiassa oon kyllä pukeutunut noihin väreihin todella mielelläni. Varmaan uin hieman vastavirtaan, mutta kokomusta asu on sellainen, jossa en tunne oloani itsekseni. Musta ylipäätään etenkään yläosissaa ei tunnu hyvältä, mutta en voi silti sanoa, ettenkö sietäisi sitä.

Vaate, jota et pukisi koskaan päällesi? Leveälahkeiset farkut eivät vieläkään iske, mutta never say never.

Mikä on sun lempiasukokonaisuus? Polvista revityt farkut, t-paita ja tennarit. Jos lemppari määritellään mukavuuskriteeristöllä niin oversize huppari ja verkkarit, lenkkareiden kera. 

Jos saisit tehdä meikin pelkästään kolmea tuotetta käyttäen, mitä ne olisivat? Meikkivoide, ripsiväri ja kulmakynä. Näillä (maksimissaan) pitkälti pelaankin, jos meikkaan kiireessä tai laiskuuden valtaamana. 

Ootko koskaan miettinyt kuinka paljon rahaa sulla menee turhamaisuuksiin (kauneudenhoito, meikit..)? Voi kyllä olen! En tiedä kuinka se somen kautta välittyy, mutta harkitsen varsinkin vähän kalliimpia sijoituksiani hyvin kauan ja oon täysin sitä mieltä, että halvallakin voi saada hyvää. En siis helposti maksa tuotteesta esimerkiksi merkin takia. Tällä hetkellä priorisoin rahani opiskeluun ja asumiseen, jotan esimerkiksi ripsienpidennyksille sanoin bye bye.

Jos saisit 1000€ lahjakortin minne vaan niin mihin haluaisit sen? Johonkin matkafirmaan, sillä jos rahaa jollain tavalla voi verrannollistaa onnellisuuteen, niin siihen liittyy matkustaminen. Toisaalta voisin olla mälsä aikuinen ja toivoa tuon summan ruokakauppaan.. :D 

shein vaatteitaPaita: SheIn (saatu).

6 kommenttia

 1. Todella kiva postaus taas kerran!

  VastaaPoista
 2. Kivaa oli saada sulta vastauksia kysymyksiin!:) Aivan ihania kuvia, tuo tukkatyyli on söpö, tekisi mieli itsekin kokeilla 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! <3 Ja kiitos paljon! Kokeile ihmeessä! ;)

   Poista
 3. Tosi kiva tuo paita! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.