Kirjoitan kun siltä tuntuu

lauantai 15. huhtikuuta 2017

shein farkkutakki 1
Yritin niin kovasti sinnitellä, ripustautua edes jonkinmoiseen postaustahtiin. Eräänä sunnuntaina tietokoneeni kuvakansio kuitenkin ammotti tyhjyyttään ja sen sijaan, että olisin sydän kiireestä pamppaillen räpsäyttänyt valikoimaan uusia otoksia, päädyin vain sulkemaan tietokoneeni yhdellä napin painalluksella. Blogi on viimeisin asia, josta nyt haluan stressata. Palaan tänne, kun huvittaa. Kirjoitan, kun siltä tuntuu.
shein farkkutakki blogi kuvaSiinä missä syksyllä hieman harhaillaan polulla ja etsiskellään itseä, keväällä pingotaan samaa reittiä tukka putkella. Näin on ainakin mun pari viimeisintä vuotta kulunut ja tämä vuosi se vasta tempaus onkin. Voisinkin pitkästä aikaa hieman raottaa, mitä tänne kulissien taakse oikein kuuluu.

Hieman yli kuukausi sitten kasasin taas kimpsut ja kampsut auton perälle ja muutin. Kyseessä on jälleen perinteinen väliaikaratkaisu ennen seuraavaa, vielä tuntematonta, siirtoa. Asun nyt ensimmäistä kertaa ihan yksin, mutta itseasiassa se ei ollut mulle ongelma eikä mikään, sillä jokin yksinäinen susi mussa piilee. Maailmankaikkeus tosin on halunnut mitä ilmeisemmin testata miehisyyttäni, sillä se on laittanut asuntoni ja tekniikkani mullin mallin alusta alkaen. Jo ensimmäisenä iltana asuntoni vessanpönttö tukkeutui ja tulvi. Mikro paljastui käyttökelvottomaksi ja tietokoneen laturi räjähti. En keksinyt yhtään asiaa, joka olisi toiminut täysin moitteettomasti, sillä jopa pistorasia lähti eräänä iltana irti seinästä.  Ehdimpä vitsailla turvallisuudestanikin, sillä asun tereyskeskuksen vieressä. Siellähän sitä oltiinkin heti muutosta seuravana päivänä hammaslääkärin kipupäivystyksessä.. :D
shein farkkutakki blogiAsu: farkkutakki: shein (saatu), paita: seppälä, housut: house of brandon, korut: ebay

Muuten kevääni on pyörinyt hyvin pitkälti opiskelun ympärillä. Yhteishaun myötä on täytynyt taas alkaa kolkuttelemaan uusien opiskelupaikkojen ovia kovalla temmolla. Tämä kolkuttelu on se, joka kuluttaa päivistäni suurimman osan. Sivuraiteille poikkesin sen verran, että osallistuin jälleen ylioppilaskirjoituksiin uusiakseni pari ainetta. Enpä olisi uskonut niille penkeille enää ikinpäivänä palaavani, mutta toisin kävi. Never say never. Hommat ovat myös edenneet siinä suhteessa, että sain psykologian aineopinnot pakettiin avoimessa yliopistossa. Suoritin ne nopeammin kuin itse perusopinnot, jotka olivat kuitenkin paljon vähätöisemmät.

Paljon on siis tehty, mutta paljon on vielä tehtävänä. Jonkinverran nahka on kovettunut stressille, mutta en sitä tieten tahtoen itselleni halaja. Tästä syystä haluan pitää blogin ja sosiaalisen median ylipäätään paikkana, jonne tulen rentoutumaan ja viettämään vapaa-aikaa. En paikkana, jonne tulen postaustahdin pakottamana. 
 blogiNäihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Tänään opiskelun ohessa aion nauttia eteläpohjalaisen perinteen mukaan pääsiäiskokosta ja noitatunnelmasta. Superihanaa ja suklaantäyteistä pääsiäistä myös sulle!

3 kommenttia

 1. Ihana päästä lukemaan sun kuulumisia, vaikka ne stressintäyteisiä näyttää olleen ♥ Hurjasti tsemppiä kevään kiireisiin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, rupesi oikein naurattamaan mitä kaikkea oot kokenut muuton ohella! Mullekin aina sattuu ja tapahtuu (kerran lavuaarin keskelle tuli reikäXD) joten tiiän ton tunteen! Kovasti tsemppiä yksin asumisen & stressin kanssa. <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kun tulit päivittelemään ittestäs, oonkin miettiny et mitä sulle kuuluu :) tsemppiä kaikkeen <3 Ja hei ihanat kuvat jälleen!

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.