5 lempparipostaustani viime vuodelta

torstai 5. tammikuuta 2017

Tällä kertaa ajattelin poiketa hieman tilastoista ja koota kasaan omat suosikkini kirjoittamistani postauksista. Totuushan on se, ettei viime vuoden luetuimmista postauksista yksikään ollut edes julkaistu vuonna 2016. :D Aika mielenkiintoista, sillä itse kuitenkin koen raapustaneeni juuri parhaimmat ideani ja postaukseni tuolloin. Tässä on viisi lemppariani!
IMG_5561 1. Oikeat kuulumiset (linkki postaukseen)
Suuri osa blogaajista vetää todella tiukan rajan henkilökohtaisten ajatustensa ja bloginsa väliin, mutta itse rakastan kirjoittaa blogissani henkilökohtaisistakin asioista avoimesti, ilman kiiltokuvailluusiota. Vuoden 2016 henkilökohtaisin oli tämä postaus, jossa analysoin tunteitani hieman pelottavana ja epävarmana hetkenä, jolloin aivoni olivat kyllä aikamoisella umpisolmulla. Tuon postauksen kirjoittaminen oli kyllä todellista terapiaa ja se auttoi kokoamaan ajatuksiani realistisemmin. Lisäksi tuon postauksen kuvat ovat mielestäni vuoden parhaat otokset.
IMG_5855 2. Blogivinkit: kuinka saada lisää lukijoita blogille? (linkki postaukseen)
Alkuvuonna kirjoitin tiheään tahtiin blogivinkit -postaussarjaa, jossa jaan parhaimpia vinkkejäni muille bloggaajille. Nautin todella tämän postaussarjan teosta ja siitä ajatuksesta, että postauksista voi olla hyötyä joillekin. Lempparini postaussarjan postauksista lienee tämä postaus, jossa kerron kuinka blogille voi saada lisää lukijoita.
Shein paita 1 3. 10 faktaa minusta bloggaajana (linkki postaukseen)
Tein vuonna 2016 ensimmäisen itse keksimäni haastepostauksen, johon pari muutakin bloggaajaa ilokseni tarttui mukaan. Haastoin ja haastan edelleen kaikki bloggaajat kirjoittamaan itsestään 10 bloggaajafaktaa blogiinsa. Tähän harrastukseen toden totta mahtuu myös outoja ja mielenkiintoisia tapoja ja juuri niistä tässä postauksessa on kyse.
Diy joululahja kylpypommi ohje 4. DIY gingerbread bath bomb (linkki postaukseen)
Toteutin vuoden aikana ennätyksellisen monta diy-postausta, joista tämä on ehdoton suosikkini. Viilasin ohjetta kauan ja vihdoin onnistuin tekemään toimivan ja mieleiseni kylpypommin. Annoin piparkakkukylpypommit lahjaksi ystävilleni, mutta näitä on kulunut myös omassa kylpyhuoneessa (täydellinen jalkakylpy ). Ehkä tästä ohjeesta pitäisi taikoa muihinkin vuodenaikoihin soveltuva versio.
Vaaleanpunainen kesäjuoma blogi 5. Drink thursday - strawberries & cream champange (linkki postaukseen)
Rakastin toteuttaa kesällä drink thursday -postaussarjaa, jossa julkaisin joka torstai uuden juomaohjeen. Kokeilin monta erilaista ja itsellenikin uuttaa juomaa sarjan ansiosta ja mielestäni onnistuin tuottamaan myös inspiroivia ja helppoja ohjeita. Tämä juomaohje on yksi omista suosikeistani (värin takia?).

Ovatko nämä postaukset jääneet mieleenne vai veikö jokin mainitsematta jäänyt postaus voiton?

6 kommenttia

 1. "Viimeinen päivä opistolla", of course. :D Drink Thursdayt menee kans lemppareihin! ♡

  VastaaPoista
 2. Noi sun kaikki DIY postaukset on kyllä ollut mun lemppareita aina. Sulla on aina tosi hyviä vinkkejä meinaan! :D <3

  VastaaPoista
 3. Kävin lukemassa noi kolme ensimmäistä postausta ja ihan mahtavia kaikki. Ekan suhteen voin täydellisesti samaistua, mustakin oli niin hämmentävää kun viime keväänä ensimmäistä kertaa 12 vuoteen ei tiennytkään, mitä tekee ensi vuonna, ja syksyllä ensimmäistä kertaa 12 vuoteen ei aloittanutkaan koulua. Noi blogivinkit oli tosi hyviä ja ehkä sain itsekin jotain uutta siitä mieleen, ja nyt tekee mieli itsekin tehdä itsestäni bloggajafaktapostaus :D

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos kommentista! <3 Ja toi on kyllä hurja tunne.. :D Ja hei tee ihmeessä bloggaajafaktapostaus! ;)

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.