Ohje: jouluinen karpalojuoma

maanantai 19. joulukuuta 2016

Vinkit joulun tarjoiluun juomat
Muistatteko vielä mun viime kesän Drink Thursday -postaussarjan? Tätä juomaohjetta kuvatessani mulle nousi tuo postaussarja elävästi mieleen ja aloin jopa ikävöimään sen toteuttamista. En tiedä pitäisikö joskus jatkaa sarjan toteuttamista vai aloitanko kenties jotain uutta?

Mä olen nyt todella inspiroituneena suunnitellut erilaisia jouluherkkuja, mutta myös joulujuomia. Tässä juomassaa yhdistyy viileys, joulun värit ja erityisesti karpaloinen maku. Ajattelin itse tarjoilla tätä juomaa perheelleni jonkin joulunajan ruokailun tai herkutteluhetken yhteydessä. Juomaohjeella valmistuu alkoholiton juoma, joka sopii koko perheelle.
Jouluinen juomaohje tarjoilu blogiTarvitset (2 annosta, mutta näillä valmistuisi varmasti enemmänkin):
Ginger alea (1 tölkki)
Karpalopehua
Ananasmehua
Koristeeksi: jääpaloja, karpaloita, limeviipaleita.
Joulutarjoilu helppo juomaohjeValmistus:
1. Täytä lasista noin 1/4 ginger ale -juomalla.
2. Lisää karpalomehua niin paljon, että lasista 3/4 on täynnä.
3. Täytä loppu lasi ananasmehulla.
4. Lisää jääpalat, karpalot ja limeviipaleet juomaan. 
5. Nauti viileänä!
(pienellä soveltamisella juomasta voi tehdä myös alkoholillisen version)Christmas punchJuoman maku on karpaloinen, mutta tilkka ananasmehua tuo siihen makeutta ja raikkautta. Karpalot, jääpalat ja limeviipaleet viimeistelee jouluisen juoman ja se on mielestäni myös ulkonäöllisesti tähän juhlaan sopiva. Itse en pidä hirveästi viinistä ja voisin korvata mielelläni joulun viinijuomat tällä. :D
Karpaloinen alkoholiton joulujuoma ohjeJouluun on enää muutama hassu päivä, joten ainakin meidän keittiössä täytyy vielä valmistaa muutama jouluinen luomus. Mä pysyttelisin kyllä mieluiten näiden juomasekoitusten parissa.. Mites teidän jouluvalmistelut?

10 kommenttia

 1. Täällä jouluvalmistelut ei ole edenny millään tavalla vielä :D näyttää hyvältä toi juoma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no onhan tässä vielä aikaa! :D Kiva kuulla! <

   Poista
 2. Nam mitä juomia :) Kuulostaa tosi hyvältä ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen ja kuuloinen juoma;) ♥ Pitäisi itsekin kokeilla joskus jotain uutta jouluista juomaa, mutta aina sitä vaan tekee sen perus punkkuglögin:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! <3 Tuttua, harvemmin jouluna tulee kokeiltua mitään poikkeavaa juomaa! :D

   Poista
 4. Täytyykin testata tuota ananasmehun lisäämistä :) Kokeilin samantapaista Karpalo-Ginger ale -juomaa Zoellan ohjeella ja olisin siihen kaivannut vielä hiukan makeutta ja toi voisi toimia hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hei toi ananasmehu vois just tuoda siihen sopivaa makeutta! :p

   Poista
 5. Oi nam, kuulostaa ja näyttää todella hyvältä ♥ Pitääpä miettiä, jos kerkeisi itse myös jouluksi tuota valmistaa tai jotain muuta vastaavaa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.