Ebayn hammasharjasiveltimet

torstai 15. joulukuuta 2016


Moikkamoi!  Kuvasin videolle hieman ajatuksiani hammasharjasiveltimistä ja tein myös lähes koko meikin niiden avulla. Lisäksi kerron hieman näistä siveltimistä myös kirjallisesti tässä postauksessa. (Jouduin ladata videon uudestaan youtubeen, joten sen takia julkaisen postauksen nyt uudestaan).
Harjasivellin ebay meikkivideoHammasharjasivellin, harjasivellin, ovaalin muotoinen meikkisivellin.. Ostin jo hyvän aikaa sitten itselleni eBaystä 10 siveltimen setin, joka kustansi ainoastaan n. 10 €. Valitettavasti ostamaani settiä (samalta myyjältä) ei ole enää myynnissä, mutta tässä on linkki vastaavaan: LINKKI. Hammasharjasiveltimiä löytyy nykyään myös monelta meikkimerkiltä ja monesta hintaluokasta.

Harjasiveltimet ovat hammasharjaa muistuttavia meikkisiveltimiä, joiden karva on todella pehmeää ja tiheää. Näiden avulla meikin levittäminen onnistuu helposti ja nopeasti ja ne ovatkin saaneet kehuja lukuisilta käyttäjiltä. Kritiikkiä sen sijaan on saanut heikko varsi, joka on kuitenkin kestänyt omassa käytössäni moitteettomasti. Ainoastaan miinusta annan näiden pesusta, sillä tiheän karvan takia se on vähän työläämpää kuin tavallisten siveltimien pesu.
Harjasivellin arvostelu blogiSoikeita harjasiveltimiä on paketissa yhteensä viisi, joista tämä on toisiksi suurin. Nämä ovat mun mielestä harjasiveltimistä kaikista käytännöllisimpiä ja ovat olleet eniten myös mun käytössä. Nämä ovat oivia apuvälineitä meikkivoiteen levitykseen ja päihittää omistamani tavalliset siveltimet. Soikeilla siveltimillä onnistuu myös peiteaineiden levitys ja esimerkiksi varjostuksen häivyttäminen.
Harjasivellin nenän varjostusSettiin kuuluu kolme ohutta harjasiviellintä, joista tämä on keskimmäinen. Nämä ovat loistavia nenän varjostuksen toteuttamisessa ja jotkut käyttävät näitä myös silmämeikkien teossa.
Erilaiset harjasiveltimet postausLisäksi siveltimien joukosta löytyy kaksi todella pientä pyöreää sivellintä, jotka ovat silmääni todella samankokoisia. Käytän näitä huulimeikkien levittämiseen, mutta siinä tarkoituksessa ne eivät kyllä vedä vertoja tavallisille huulimeikkisiveltimille. Videolla kokeilin levittää näiden avulla luomiväriä, eikä sekään onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Mielestäni nämä kaksi sivellintä ovatkin melko tarpeettomia.

Oletteko te testanneet hammasharjasiveltimiä?

7 kommenttia

 1. Mä oon jo pitkään halunnut kokeilla noita. Varsinkin juurikin varjostuksiin nämä sopisivat :)

  VastaaPoista
 2. Oon siis halunnut testata noita jo kauan! En vaan enää tiedä että miltä merkiltä oikein ostaisi, että olisi varmasti hyvät! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, totakin kannattaa tietysti miettiä! Mulla ei valitettavasti ole kokemusta kun näistä! :/

   Poista
 3. Oii oon halunnut kokeilla noita niin kauan :-D Ihan sika kiva ja mielenkiintoinen video :-)

  VastaaPoista
 4. En oo vielä testannut mutta kiinnostus olisi kova!

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.