Last minute halloween makeup tutorial: spiderman

perjantai 28. lokakuuta 2016

Ebay suamei professional makeup maskeerausmeikki blogiBoo! Silloin kun saa leikitellä meikeillä ja pukeutua jonkin teeman mukaisesti, sen todellakin teen. Tämän vuoden halloween alkaa olla käsillä ja hieman viime tipassa minäkin päätin oman lookkini. Tänä vuonna olen spiderman. Varoittelin jo ystäviäni, että kiertävät blogini kaukaa, jos haluavat huomenna vielä yllättyä meikistäni. :D En kuitenkaan malttanut olla jakamatta tätä viimehetken meikkivinkkiä teidän kanssanne, sillä tämä on todella helppo toteuttaa ja mielestäni myös kivannäköinen idea. Onko siellä jollakin vielä asu tai meikki-idea löytämättä?

Ensimmäisenä haluan suositella Suamei professional makeupin väripalettia, joka sopii ihan loistavasti maskeeraukseen, mutta myös muihin meikkitarkoituksiin. Tämä vastaa muistaakseni Make Up For Everin kalliimpaa palettia ja ajaa todellakin asiansa. Ostin paletin eBaysta ja se maksoi vain noin 7 euroa. LINKKI TUOTTEESEEN.

Inspiraatio meikkiin @jadedeacon instagramista.
Halloween meikki tutoriaali kuvilla blogiStep 1.

Levitä kasvoillesi kosteusvoide ja ohut kerros meikkivoidetta tai cc-voidetta, jota itse käytin. Peitä huolellisemmin silmänaluset ja kasvojen alaosan iho. Itse halusin laittaa voidetta koko naamaan, sillä mielestäni voimakas meikki on siten helpompi pestä pois, eikä se ole suoraan iholla. 
 Meikkaa kulmakarvat tavalliseen tapaasi.
 Pohjusta luomet ja levitä keskiruskeaa luomiväriä liikkuvalle luomelle. Häivyttele luomivakoon punaista sävyä ja lisää kultaista sävyä silmän ulko- ja sisänurkkaan. Rajaa silmät kokonaan mustalla kajaalilla ja tavoittele hieman kissamaista lopputulosta. Lisää ripsiväriä ja/tai irtoripset. Itselläni on ripsienpidennykset.
Helppo halloween meikkitutoriaali ohjeet kuvinaStep 2.

 Rajaa kuvanmukaisesti silmien alue mustalla kasvomaalilla (tai kajaalilla). 
 Täytä rajauksen ulkopuoliset osat kuvanmukaisesti punaisella kasvomaalilla.
Halloween meikkitutoriaali spiderman vaihe vaiheeltaStep 3.

 Vedä kuvanmukaisesti mustat viivat rajauksista ulospäin. Mielestäni tämäkin onnistuu kasvomaalilla ja ohuella siveltimellä parhaiten.
Halloween meikki idea helppo blogiStep 4.

Yhdistele viivat hämähäkinseittimäiseksi kokonaisuudeksi.
Halloween meikkitutoriaali spiderman blogiStep 5.

 Viimeistele meikki lisäämällä punaista huulipunaa (itse käytin samaa paletin sävyä, jolla tein kasvomaalauksenkin) ja lisää vielä ripaus kultaista (esim luomiväriä tai kasvomaalipaletin kultaista sävyä) huuliin.

Meikki on valmis! Laita vielä hiukset haluamallasi tavalla ja pukeudu esimerkisi sinipunaiseen asukokonaisuuteen ja oletkin jo valmis juhlia varten!

Mitä piditte tästä meikkitutoriaalista? Kurkkaa myös ohje vampyyripäiväkirjamaiseen vampyyrimeikkiin.

6 kommenttia

 1. Ihana idea! :) Vitsit kun ei omissa piireissä kukaan koskaan vietä tai innostu halloweenista et pääsis vähä pukeutumaan ja meikkailemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Voi vitsi toi on kyllä harmillista. Mä oon nyt parina vuonna järjestänyt kavereille omat puvulliset halloweenjuhlat niin pääsen itsekin pukeutumaan (ja onneksi myös kaverit ovat innostuneet halloweenista) . Kaikista juhlista ilot irti! :D

   Poista
 2. Upea idea! <3Meinasin kans kissanaisen naamion toteuttaa tälläsellä taktiikalla, mutta päädyinkin sitten ihan vaan maskiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! <3 Maski on kyllä siinä mielessä helppo, että tarvi pestä pois, eikä varmastikkaan sotkeudu illan aikana! :D

   Poista
 3. Vau miten kiva idea!<3 Täytyy toteuttaa tää ensvuonna :-)

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.