Drink Thursday - Strawberries & cream champagne

torstai 28. heinäkuuta 2016

Vaaleanpunainen kesäjuoma blogiTässä päivässä on paljon viimeistä. Heinäkuun viimeinen torstai, mun viimeinen kesätyöpäivä ja viimeinen Drink Thursday -ohje. Tämä postaussarja on tähän mennessä ainoa, jota olen toteuttanut täsmällisesti tiettynä viikonpäivänä. Totta puhuen se on syönyt paljon aikaa muilta postausaiheilta, mutta sen toteuttaminen on tuonut kivaa vaihtelua bloggaamiseen. Lisäksi olen itsekin oppinut tämän ansiosta monta uutta juomaohjetta ja saanut lisäksi paljon ideoita tulevaisuuden varalle. Toivottavasti myös te olette pitäneet tästä postaussarjasta!

Viimeisenä juomana on Strawberries & Cream champagne. Mansikanmakuinen kuohuva juoma, jonka voi toteuttaa sekä alkoholillisena että -holittomana. Erikoisin ainesosa juomassa on kuitenkin jäätelö, joka tuo juomaan erityisen kesäisen fiiliksen. Itse kokeilin vasta ensimmäistä kertaa jäätelöä tälläisen juoman joukossa!
Strawberry & Creme Champange ohjeTarvitset juoman valmistamiseen:
 Mansikkalimpparia (Esim. Fanta mansikka twist)
 Mansikoita. Itse käytin pakastettuja mansikoita, jotka samalla myös viilensivät juomaa. Tuoreet käyvät myös loistavasti.
 Vaniliajäätelöä
 Kuohuviiniä tai samppanjaa. Itse käytin tämän juoman valmistamiseen alkoholitonta Carl Jung kuohuviiniä. Juoman voi siis halutessaan valmistaa alkoholillisena tai alkoholittomana.
Juomaideat ohjeet blogiValmistusohjeet (1 annos):
 Laita n. 4 puolitettua mansikkaa lasin pohjalle ja aseta niiden päälle yksi jäätelöpallo. Halutessasi voit laittaa osan mansikoista myös jäätelön päälle.
 Kaada hitaasti mansikkalimpparia lasin puoleen väliin.
 Täytä lasi loppuun kuohuviinillä. Mansikkalimpparia ja kuohuviiniä/samppanjaa tulee lasiin suunnilleen yhtä paljon.
Jäätelöä juomassa shampanjaTämä juoma on sellainen, jota tarjoilisin mielellä kavereilleni tyttöjen illassa. Ulkonäkö on söpö ja tyttömäinen, eli juuri sellainen, mistä tykkään. Voisi kuvitella, että jäätelö maistuisi ällöttävältä tämäntyyppisen juoman seassa, mutta  mielestäni se toi siihen juuri täydellisen lisän. Eihän tämä yhtä raikkaan makuinen ole kuin esimerkiksi Ananasmojito, mutta toimii sen sijaan enemmän myös herkkuna.
Vaaleanpunainen juoma tyttöjenilta blogiKuulisin mielelläni vielä teidän mielipiteitänne tästä juomasta ja muista postaussarjan ohjeista. Haluaisitteko jatkossakin nähdä blogissani tämäntyyppisiä postaussarjoja? 

8 kommenttia

 1. Harmi kun postaussarja loppuu :( ihania juomia ja muutamia oon kokeillut ja tulen kokeilemaan! tämmöiset postaussarjat on tosikivoja! :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oii vitsi! Pakko kokeilla, näyttää niin hyvältä!
  Mistä muuten tuollaiset mukit/lasit oot ostanut? :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei oliko tämä jo viimeinen näitä postauksia :( Toivottavasti teet joskus toistekin jonkin yliherkullisen postaussarjan, tykkäsin tästä tosi paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli! :( Vielä olisi kyllä ideoita riittänyt, mutta ehkä oli nyt parempi pysyä suunnitelmissa! :D Enköhän tee! ;)

   Poista
 4. Oi nam nam! Näyttää niin herkulliselle<3

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.