Video: Helmikuun suosikit

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016


Tein ensimmäistä kertaa kuukauden suosikit videomuodossa. Olen suunnitellut suosikkivideoiden kuvaamista tosi kauan, mutta tämän toteutus alkoi aivan hetken mielijohteesta. Siksi toteutus ei ole aivan sellainen kuin halusin, mutta päätin julkaista videon jokatapauksessa! Ja kuvasin videon tosiaan pari päivää aikaisemmin, joten aikamuodot eivät aivan pidä paikkaansa. 

Tuotteet & asiat jotka videolla mainitsin: Everyday Minerals meikkipohja & hohdepuuteri (sunny), ABH Dipbrow pomade, Makeup Revolution Ultra Contour Palette, Essence huulipuna (05, cool nude), kulmakarvaveitsi, Pinterest ja lasimuki. 

Mulla on tänään viimeinen hiihtolomapäivä ja huomenna olisi tarkoitus alkaa puurtaamaan pääsykoemateriaalin kanssa, jännää! Viikon loma tuli todella tarpeeseen ja päästinkin aika hyvin kouluhommista irti. Kävin muun muassa eilen ensimmäistä kertaa luistelemassa järven jäällä! Toivottavasti kaikilla muillakin lomalaisilla on ollut ihana ja rentouttava loma!

6 kommenttia

 1. Sun videoita on ihan parasta kattoa <3 :) Oot nii söpis <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä ja miellyttävä video! :) <3 Mä olen kyllä täysin ihastunut EDM:n mineraalipohjiin, ei voi sanoa muuta kuin niiden olevan parasta mineraalihömppää, mitä iholla on ollut hetkeen! Mä katselin itsekin noita Essencen huulipunia, mutta tottakai ne ehtivät loppumaan kun palasin takaisin ostoslista kourassa, haha :D Paljon tsemppiä pääsykokeisiin ja rentouttavaa vikaa lomapäivää! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Tuo on kyllä ihan huippua!! Haha, toivottavasti saat käsiisi vielä punan! ;)

   Poista
 3. Sun videot on kyllä niin kivoja! :) ja vitsi mäkin haluisin ton kulmaväri jutun :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! <3 Kannattaa ehdottomasti hankkia!

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.