
Olen kuullut ohimennen hehkutusta töhnämunista eli töhniksistä. Iu, voiko tuosta nimi enää kamalemmaksi muuttua? Nyt kun suklaamunia jäi niin paljon yli, päätin kokeilla tehdä sellaisen itse. En halunnut ällönmakeaa suklaamöhnätäytettä, joten valitsin munilleni raikkaamman mansikkarahkatäytteen. Nyt jaan tämän helpon ohjeen teillekin! ♥

♥ Kaksi suklaamunaa
♥ Purkillinen mansikanmakuista rahkaa
♥ Kermavaahtoa (suunnilleen yhtä paljon kuin mansikkarahkaa)
♥ Koristeluun esimerkiksi värikkäitä pääsiäiskarkkeja

♥ Sekoita mansikkarahka ja kermavaahto keskenään (kermavaahto täytyy ensin valmistaa).
♥ Leikkaa terävää veitseä apuna käyttäen suklaamunasta pala pois. Tässä kannattaa olla tarkka, sillä itse onnistuin aluksi hajoittamaan yhden suklaamunan pirstaleiksi sahatessani sitä häitäisellä otteella.
♥ Täytä suklaamuna mansikkarahkan ja kermavaahdon sekoituksella.
♥ Koristele haluamallasi tavalla.

8 kommenttia
Naamm! Tollanen maistuis kyllä just nyt ! <3
VastaaPoistaHihii! ;)<3
PoistaNäyttää kyllä syntisen hyvältä!♥
VastaaPoistaTää on kyllä oikeen pääsiäisen superherkku! :p<3
PoistaOihh mitä ihanuuksia <3 kyllä maistuis tollaset :3!
VastaaPoistaHihii! <3:p
PoistaTulee muuten vähän mieleen suklaasuukot! : D On kyl tullu syötyä nyt pääsiäisenä aivan liikaa herkkuja!
VastaaPoistaMullekin tuli kyllä mieleen! Niin mäkin yöhh, tulee herkut korvista ulos! :D
Poista