Blogivinkit: 10 postausideaa kauneusbloggaajalle

maanantai 15. helmikuuta 2016

Hellou ja kivaa maanantaita!  Muistatteko mistä ideoita postauksiin? -aiheen, josta kirjoittelin yhdessä aikaisemmassa blogivinkit -sarjan postauksessa? Siitä inspiroituneena päätin lisätä blogivinkkeihin ihan konkreettisia postausideoita erityyppisille bloggaajille, koska usein itsekin olen löytänyt muiden listoilta rutkasti uusia ideoita ja inspiraatiota. Tänään vuorossa 10 postausideaa kauneusbloggaajalle!
Makeup revolution huulipuna blogi
1. Alkuperäiset meikit vs dubemeikit - Usealle kalliille ja laadukkaalle meikkituotteelle löytyy lähes vastaava tuote halvemmalla hinnalla. Itse laadukkaan, mutta edullisen kosmetiikan metsästäjänä haluan ehdottomasti kuulla, jos joku on löytänyt kalliimmalle tuotteelle vertaisen. Nytkin tehdessäni tilausta Makeup revolutionille googletin kauneusbloggaajien vertailuja kalliiden ja halpojen tuotteiden välillä. Tälläistä postausta tehdessä plussaa on, jos sinulta löytyy tuote sekä alkuperäisenä, että kopioituna. Näin saat postauksesta informatiivisen!

2. Mitä kauneustuotteita jokaisen naisen tulisi omistaa? - Oletko löytänyt tuotteen, joka pelastaa jokaisen aamusi? Onko sinulla jotain, mitä ilman et osaisi enää elää? Jaa suosituksesi lukijoille, sillä he todentotta haluavat tietää!

3. DIY - kosmetiikkavinkit - Oletko tehnyt itsetehtyjä kosmetiikkatuotteita tai haluaisitko kokeilla niiden tekoa? Jaa parhaimmat ideasi lukijoille kattavien ohjeiden kera!

Essencen huulikiilto lemppari4. Top 10 huulipunaa/hiustuotetta/kosmetiikkabrändiä.. - Mitä vain voi listata top-listoille! En voi tarpeeksi edes hehkuttaa tähän muotoon kirjoitettuja postauksia; niiden kirjoittaminen on kivaa, lukeminen on helppoa ja aihe houkuttelee lukijoita! 

5. Tuotearvostelu - Tuotearvostelut ovat informatiivisia ja inspiroivia selostuksia kokeilemistasi tuotteista. Muista kertoa plussat, miinukset ja käyttövinkit! Voit tehdä arvostelun mistä tahansa, vaikkapa meikkivoiteesta, kynsilakasta tai luomiväripaletista.

6. Parhaimmat kosmetiikkakaupat netissä - Kosmetiikkaa myyviä nettikauppoja löytyy pilvin pimein, joten valinnanvaikeus iskee tuotteita tilatessa. Mistä löytyy laajin valikoima? Nopein toimitus? Luotettavin myyjä? Parhaimmat alennukset? Vinkkaa lukijoillesi parhaimmat paikat meikkipussin täydennykseen!


Talven ostokset blogi essence

7. Tutoriaalit - Tutoriaalit ovat loistavia ja kiinnostavat lukijoita. Kerro,  näytä ja havainnollista lukijoillesi esimerkiksi jonkin kampauksen tai meikkityylin teko alusta loppuun kuvin tai jopa videolla!


8. Kosmetiikkatuotteet, joihin olen pettynyt - Lempparikosmetiikan ja tuotesuositusten joukossa on hyvä välillä kertoa myös huonoista kosmetiikkatuotteista ja varoittaa lukijoita käyttämästä rahojaan sellaisiin.

9. Kootut meikkimokat - Käytitkö liian tummaa meikkivoidetta ylästeella tai oletko käynyt läpi monimuotoisen kulmakarvaevoluution? Kevennä tunnelmaa ja muistele blogissasi meikkimokiasi mahdollisesti jopa kuvien kera.

10 Kuinka hoidan ihoani/hiuksiani - Asiat jotka kiinnostaa valtavaa osaa naisista! Paljasta kauneutesi salaisuudet. Millä tuotteilla ja taikakeinoilla sait kasvatettua pitkät hiukset? Miten hoidat ihoasi aamusta iltaan ja päivästä toiseen?

Rhassoul savi naamio

Toivottavasti kymmenen postausidean joukosta löytyi harkintaan ja toteutukseenkin meneviä postausideoita! Minkätyyppisille bloggaajille haluaisitte kuulla postausvinkkejä seuraavaksi?

12 kommenttia

 1. Kiva postaus vaikkei itseäni kosketakkaan. :) Olisi kiva lukea samantapainen postaus lifestyle-bloggaajille, vaikkakin he kertovat omasta elämästään, joskus tarvitsee ideoita. :)
  -Lukija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! Kiitos kommentista ja toiveesta! <3 Teen ehdottomasti samanlaisen lifestylebloggaajille! :)

   Poista
 2. Piti pistää pari noista ideoista ylös mun koneen muistioon ;)! Ei yhtään hassumpia ideoita :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja vinkkejä, ihana postaus Julia! Lifestyle- ja tyylibloggaajille vinkkejä kiitos! Mulla on muutama itsellä molemmista ''kategorioista'' jo mielessä mutten tosin oo vaan vieläkään saanut niitä toteutettua:'D Mutta siis nuille olisi kiva kuulla postausvinkkejä:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kata! <3 Ehdottomasti pistän noista vinkkejä tulemaan! :p

   Poista
 4. Tää postaussarja on kyllä ollut tosi onnistunut! :) Noi vinkit oli kaikki tosi hyviä, vaikka eivät ookaan ihan mua koskettavia!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja vinkkejä! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Käteviä vinkkejä ja jälleen kerran, aivan supersöpöjä kuvia <3

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.