Nyxin joulukalenteri - luukut 19-24

tiistai 30. tammikuuta 2018

Nyx joulukalenteri 2017No nyt pääsi kyllä tapahtumaan kunnon pohjanoteeraus, joulukalenteripostaus helmikuun kynnyksellä. Muka niin  ahkeruuksissani päätin tekeväni tämän Ylläksen reissulla, mutta suunnitelma ei tällä kertaa ihan pitänyt.

Mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ei joulukalenteripostauksia vajaaksikaan voi jättää. ;)

Nyx joulukalenteri luukut 19-24

19. luukku - Soft Matte Lip Cream sävyssä Copenhangen. Muuten ihan menevä tuote, mutta multa löytyi tuote täysikokoisena jo ennestään.  Sain sen joskus äidiltä, jonka mielestä tuotteen sävy oli aivan liian vampyyrimainen. Ehkä se on sitä myös omasta mielestäni.

20. luukku -  Vaaleanpunaiset tai pinkit huulipunat ei jostain syystä ole mun juttuja. Tämäkin on sellainen melko överillä tavalla.  Matte lipstick, sävy shocking pink (kirjaimellisesti).

Nyx kosmetiikkajoulukalenteri 2017

21. luukku - Olen omistanut aikaisemmin vain hyvin perinteisiä nudeja Lingerieitä. Tykkäsin kovasti, että kalenterin kautta pääsin testailemaan myös hieman punertavampaa sävyä, nimeltään Exotic.  Todellakin mun mieleen!

22. luukku - Ensimmäinen ajatus; njääh, taas jokin tylsä huulikiilto. Loppujen lopuksi tästä kuoriutui mun koko alkuvuoden käytetyin huulituote. Intense butter glossissa on todellakin riittävästi sävyä mun mieleen ja tämä näyttää kauniilta huulilla sellaisenaan. Tuotteen sävy on Tres Leches. Voisinpa vielä todeta, että tämän tuotteen kohdalla kiteytyy myös kaltenterin tarkoitus tarjota testiin jotain sellaista, jota ei itse osaisi ostaa.

Nyx lippie countdown sisältö

23.  luukku - Tässä vaiheessa odotukset kiristyvät. Butter gloss, sävyssä sugar cookie ei ole sataprosenttisesti omaan makuuni.

24. luukku - Joulukalenterin kruunu? Ei ehkä ihan, sillä odotin jotain hieman räväyttävämpää kuin butter lipstick, sävyssä ripe berry. Kelpo tuote kuitenkin arkikäyttöön.

2017-12-301Sellaiset tuotteet tällä kertaa. Ehdoton lempparini on tuo intense butter gloss! 

7 kommenttia

 1. Toi Lingerie on kyllä tosi nätin sävyinen!

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että sulla on kyllä kauniit huulet! Mikä vain puna näyttää niissä hyvältä :D Tykkään varsinkin tuosta viimeisen luukun punasta :)

  VastaaPoista
 3. Samaa sanon kun homonukke et ihanat huulet sulla! Ja noi värit on ihanat!! Kauhee himo shoppailla lisää huulikiiltoja :D

  VastaaPoista
 4. Pakko yhtyä edellisiin kommentteihin, sun huulilla mikä tahansa sävy näyttää tosi kivalta! :) Mun suosikki näistä oli toi Lingerie ja sitä on tullut käytettyä kyllä kaikista eniten näistä kuudesta luukusta :D Tuo viimeisen luukun puna oli kyllä kieltämättä pieni pettymys.

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.