Mitä sain joulu- ja synttärilahjaksi?

lauantai 30. joulukuuta 2017

Huh, olipa kiva siirtää tietokone ja kamera syrjään hetkeksi. Vietin pitkästä aikaa joulun ilman aikomustakaan blogata siitä. Blogijoulukalenteri oli aikamoinen työmaa, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Joulu on nyt juhlittu ja melkein samaan syssyyn synttäritkin. Lahoja tuli kumpaisenkin johdosta taas ihan valtava määrä.

pinkki pyöräilykypärä

Ainoa asia jota oikeastaan toivoin lahjaksi oli tämä pyöräilykypärä. Jyväskylään muuttaessani ei mulla käynyt mielessäkään, että tarvitsisin pyöräilykypärän, mutta tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin heti kun ensimmäistä kertaa lähdin pyöräni kanssa veivaamaan autotielle. Sen verran aivojani rakastan ja tarvitsen, etten halua murskata niitä ensimmäisenä yliopistovuotenani katukiveykseen. En löytänyt mistään oikeankokoista pinkkiä kypärää, mutta äiti onneksi löysi. Ei tästä pyöräilykypärä enää hienommaksi muutu!

pinkki työkalusto

Mistä tietää, että on aikuinen? Ehkä siitä, että synttärilahjaksi saadut työkalut ovat maailman paras lahja.

Sovittiin vanhempieni kanssa, ettei heidän tarvitsisi hankkia mulle synttärilahjaa ollenkaan. Joululahjoissa oli jo tarpeeksi, liikaakin, eikä synttärit kaksikymppisten jälkeen ole mulle mitenkään tärkeä juttu. He kuitenkin yllättivät mut synttäripäivänä erittäin tarpeellisella työkalusetillä, joka on tottakai lempivärissäni. Mähän hakkasin syksyllä tauluja seinääni kattilan avustuksella, joten ehkä olisi korkea aika tutustua oikeisiin työvälineisiin.

joululahja urheiluhousut pinkit

Jostain syystä urheiluvaatteita tulee harvemmin ostettua itse. Nyt sain onneksi kahdet värikkäät pöksyt vauhdittamaan liikuntamotivaatiota.

joululahja nacked heat paletti

Kuten ehkä tiedätte, rakastan meikkejä. Mulla ei ole kuitenkaan ennen tätä vuotta ollut varmaan yhtäkään kalliimpaa "merkkimeikkiä", sillä mielestäni halvoillakin tuotteilla voi saada hyvää jälkeä aikaiseksi. Niin kauan kun en ui ylimääräisessä rahassa valitsen usein sen halvemman vaihtoehdon.  Yllätyin ihan älyttömästi, kun äitini oli jotenkin kummasti osannut ostaa minulle Urban Decayn Heat -paletin, primerin ja glitterlinerin. Tottakai mä olen näistä innoissani.

joululahjojen esittely blogi

...ja lisää rakastamaani kosmetiikkaa. Taivaallisen tuoksuisia TBS:n mangotuotteita, sekä ensimmäiset tuotteeni Organic Shopilta (tuo vartalonkuorinta tuoksuu vähintäänkin taivaalta). Lisäksi sain TBS:n ripsarin.

joululahja

Valtteri taitaa kyllä nämä hyödylliset lahjat, jotka on usein helpottaneet hurjasti tätä blogiharrastustani. Mulla hajosi juuri tietokone (ihan tuusannuuskaksi; kesällä laukkuuni auennut meikinpuhdistusaine levisi jatkuvasti näytön sisällä ja lopulta koko näyttö lähti irti) ja ostin tilalle Macbook Airin, jossa on mun makuun ihan järkyttävän huono muisti. Tämä näppärän pieni ulkoinen kiintolevy tuli kuin tilauksesta.

Synttärilahjaksi sain valtsulta pinkin Superdryn hupparin, joka oli kuvaushetkellä päälläni. En viitsinyt heittäytyä alastomaksi kuvatessani näitä, mutta huppari vilahtelee päälläni varmasti tuon tuosta.

joululuahjat blogi 2017

Veljeltäni sain lahjaksi "psykologijuttuja". Vitsi oon halunnut lukea kauan tuon Murra tunnelukkosi -kirjan, jota on kehuttu ihan valtavasti. Jo ensimmäisten sivujen perusteella tunnistin itsessäni tiettyjä haitallisia toimintamalleja, joista mun olisi hyvä päästä eroon. Lisäksi sain "kokoelmaani" ihanat hyvän mielen kortit sekä mindfulnesstyylisiä harjoituksia sisältävät stressinhallintakortit. Nämä tulevat käyttöön varmasti ihan loppuelämäksi.

Pari lahjaa jäi kuvaamatta. Leivon joka joulu (hyvällä tai huonolla menestyksellä) kaiken jo omistavalle kummitädilleni joululeivonnaisia. Ehkä tästä inspiroituneena hän hankki mulle kasan erilaisia leivontavuokia, wou. Katriina oli hankkinut mulle "bloggaajapeiton" (:D!) eli viltin, jossa on kädenreijät. Viltin pakkauksessa olikin tyyliin sopivasti ihmisiä läppärit sylissään. Paras!  Lisäksi sain lahjakortin Pentikkiin, muumiastioita ja karkkia.

Huh, mikä valtavan valtava määrä lahjoja ja erittäin tarpeellisia sellaisia. Ihan jokainen näistä pääsee suurkulutukseen. Kiitollinen!

4 kommenttia

 1. Oioi mitä lahjoja! Niin söpöjä nuo pinkit työkalut, kelpaisi jopa mulle :D ja noi kaikki meikit, tuo Urban Decayn luomiväripaletti olisi kelvannut mullekin ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania lahjoja oot saanu!♥ Sain joululahjaksi tuollaisen ihan samanlaisen pinkin työkalupakin ja sille tulee varmasti pitkin elämää käyttöä! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja, etenkin tuo työkalupakki! :D ♥ Vielä jonain päivänä omistan myös tuon Urban Decayn Heat -paletin, koska oon niin monessa blogissa ihastellut tuon paletin sävyjä :D

  VastaaPoista
 4. oooi ihania juttuja oot saanu 8) <3 etenkin noi työkalut ja treenileggarit näyttää tosi kivoilta :>

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.