Luukku 6 - Stimuluksen pikkujoulut

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Stimuksen pikkujoulut psykologian opiskelijaNostalgiathrowback muutaman vuoden taakse, jolloin blogeissa poikkeuksetta jaettiin päivän kuulumisia sen kummemmin kiinnittämättä huomiota postauksen kuvien laatuun ja yhteensopivuuteen tai teksin artikkelimaisuuteen. Voi kuinka välillä kaipaankaan noita blogeja ja tapaa blogata! Tänään luvassa on jotain sinnepäin.

Tänä vuonna kalenterini huutaa pikkujouluja toistensa perään. Kohokohtapikkujoulut olivat kuitenkin ehdottomasti Stimulus Ry:n  (eli meidän Jyväskylän psykologian opiskelijoiden ainejärjestön) pikkujoulut, joissa sain ensimmäistä kertaa olla mukana. Erityiset niistä tekivät myös se, että me fuksit järjestimme kyseiset pippalot.

Minä olin pikkujoulujen tiedotustiimissä, tottakai. Hoidimme parini kanssa siis tapahtumasta tiedottamisen sosiaalisessa mediassa. Otin vastuulleni myös tapahtuman haalarimerkkien suunnittelun ja hankkimisen ja ylempänä tuo luomus komeileekin. 

Pikkujoulujen teemana oli mikäs muukaan kuin Suomi 100. 
kuva4Mitäs mainitsinkaan niistä epälaadukkaista kuvista? Pikkujoulujen asukuvan tarjoilee H&M:n sovituskoppi ja peiliselfie.. :D Varsinaisissa juhlissa vaihdoin mekon ja korkkarit lopulta vähän rennompiin kuteisiin. 
kuva5Kännykän etukamera sen sijaan esittelee illan meikit, korut ja hiukset.
Joululahjakeräys hyväntekeväisyysjoulu hyväntekeväisyys
Pikkujoulujen yhteydessä järjestettiin lahjakeräys, johon kaikki halukkaat saivat tuoda lahjan SOS-lapsikylän tai Pelastakaa lapset ry:n kohteisiin. Huippua miten paljon lahjoja saimme kasaan!

Mun illan lemppariaktiviteetti oli kuitenkin ehkäpä arvonta, jossa oli palkintona ihan huippuja juttuja (lahjakortteja esimerkiksi tankotanssitunneille). Voitinhan minäkin lopulta jotain, kaksi sisustuskoria ja Jyväskylän yliopiston suunnittelemia opetustauluteemaisia jääkaappimagneetteja.

Iltaan mahtui myös muun muassa livemusiikkia, tanssiesitys, ruokailu ja puheita. Kaikki pikkujoulua järjestämässä olleet tiimit hoisivat homman kotiin.
  pikkujoulu stimppa
Illan aikana päivitin Stimuluksen snapchattia ja jakelin haalarimerkkejä vieraille. Välillä autoin arpojen myynnissä ja palvelin narikassa. Juhlatilaisuuksista saa ilmeisti halutessaan kiireisiä. Olin lähes viimeisenä ruokajonossa, joten ehkä ansaitsinkin (vahingossa) kaksi lautasellista ruokaa (huomaa kuva). :D
suomi 100 stimulus
Kuva: Kristiina Mikkonen

Paljon onnea satavuotias Suomi!  Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lähetä kommentti

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.