Luukku 21 - teidän top 3 joulupostaukset

torstai 21. joulukuuta 2017

Oon jo pidemmän aikaa kaivannut lukulistalleni uusia blogeja. Kalenterini neljännessä luukussa pyysin teitä linkkaamaan jouluisia postauksianne ja huomasin, että blogien selailu oli todella paljon mielekkäämpää ja inspiroivempaa kuin tavallisen linkkaa blogisi -postauksen yhteydessä. Postauksiin tutustuessa pääsi suoraan kiinni blogiin. Harmi vain, ettei idea ehkä napannut teihin, sillä linkkauksia ei tullut niinkään paljon. 

Jokatapauksessa, kaikki linkatut postaukset olivat huippuja! Nostin tarkempaan esittelyyn kolme minuun kolahtanutta postausta, mutta linkkien vähäisyyden takia pystyn mainitsemaan myös muut postaukset lopussa.
linkkaablogisi2.2
Care to share - Joulukuu, mutta missä joulufiilis?, postaus.

Tässä postauksessa korostuu visuaalisen ensivaikutelman teho. Vetovoimainen otsikko ja upeat talviset kuvat saivat mut kiinnostumaan postauksesta heti. Tykkään hurjasti postauksista, joissa kirjoittaja pohdiskelee asioita taitavin sanakääntein ja tämä oli juuri sellainen. Lisäksi postaukseen oli listattu vinkkejä, joiden avulla tuo kuuluisa joulufiilis saadaan kohotettua.

linkkaablogisi1.2
Taru Anu Elina - Joulukalenteri miehelle, postaus.

Miehet, ne mystiset olennot joille lahjojen ja yllätyksien keksiminen on välillä erityisen haasteellista. Kaikenlaiset idearikkaat vinkkipostaukset ovat siis enemmän kuin tervetulleita ainakin minun luokseni. Olen pohtinut vastaavan kalenterin väkertämistä omalle ukkelilleni, mutta tämän postauksen luettuani pistän tämän todellakin toteutuslistalle. Ihana vinkki!

linkkaablogisi3.3Kuviakin kiinnostaa - 10 ideaa elämyslahjoihin, postaus.

Ja toinen lahjapostaus putkeen, todellakin. Lahjat ovat joulukuun polttava puheenaihe! Mielestäni elämyslahjat ovat huikeita ja itekin pyrin niitä välillä antamaan ja miksen myös saamaan. ;) Tässä postauksessa on 10 lahjaideaa, joiden toteuttaminen ei ole vielä myöhäistä.


Vaihtelua joulupöytään piparkakkumuffineilla x
Kun joulun vihaaja rakastuu jouluhulluun x
Diy -joululahja koiralle: kolmen aineksen koirankeksit x
Itsetehdyt herkulliset pähkinät x
Itsetehdyt joulukortit x
10 jouluista postausideaa x
Christmas tag
Christmas books x
Xmas photos through my phone x

Kiitos loistavista joulupostauksista! <3

3 kommenttia

  1. Ihan mahtavaa että mun joulukalenterivinkki pääsi sun listalle! <3 Kiitos paljon! <3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, kiitos tästä linkkauksesta :) <3 kiitos paljon! Ja ihanaa joulua tännekin päin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos minunkin postaukseni linkkaamisesta! Pitää käydä vielä tutustumassa noihin muihinkin postauksiin :)

    VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.