SS - testissä Fastin proteiinismoothiet

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Fast proteiinismoothietKiireinen arki haastaa välillä ruoanlaittoa ja terveellistä syömistä. Jaoin eräässä smoothiepostauksessa vinkin pakastettaviin smoothieannospusseihin, jotka nopeuttavat aamusmoothien valmistusprosessia reippaasti. Tässä postauksessa sen sijaan otin testiin suoraan kaupan hyllyiltä löytyvät smoothieainekset, jotka sisältävät myös annoksen proteiinia.

FAST protein smoothie mix on jauhemainen smoothieannos,  josta valmistuu smoothie sekoittamalla aines veteen tai maitoon. Tarjolla on erilaisia makuvaihtoehtoja, joista tässä postauksessa esiintyy kaksi erilaista.
Fast proteiinismoothie mustikka blogiMustikka-vadelma - Sekoitin kummankin annospussin sisällön maitoon. Lopputulos jäi melko klimppiseksi, vaikka sekoitinkin ainekset mielestäni huolella. Kahdesta vaihtoehdosta tämä mustikan ja vadelman marjainen yhdistelmä oli enemmän mieleeni.
Smoothie sunday valmissmoothie proteiinismoothie
Kookos-ananas - Tästa mausta olen kuullut paljon positiivisia kommentteja, mutta jostain syystä itselläni tämä jäi kakkoseksi. Ehkäpä kookos aineosasna onnistuu jakamaan mielipiteet? Mä olen käyttänyt kookosöljyä oil pullingissa, eli olen purskutellut öljyklönttiä vähän väliä suussani. Ehkä sen takia mun ja kookoksen suhde on ehtinyt hieman järkkyä ja pitäisin tästäkin smoothiesta varmasti enemmän ilman tuota ainesosaa. Jostain syystä tämä smoothie jäi myös klimppisemmäksi ja vetelämmäksi kuin edeltäjänsä. 
Fast smoothie mustikka ja ananasPlussat ja miinukset:
+ Helppo ja nopea valmistaa.
+ Annospussin voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi kuntosalille ja nauttia välipalana treenin jäljeen veteen sekoitettuna. 
+ Monta makuvaihtoehtoa.
- Maut eivät kuitenkaan voita perinteisten itsetehtyjen smoothieiden makua.
- Lopputulos on melko keveää smoothieksi ja muistuttaa mielestäni enemmän vain "terästettyä" maitoa/vettä.
- Smoothieeseen jää helposti sekoittamisenkin jälkeen klimppejä.

Oletteko te testanneet Fastin proteiinismoothieita?

3 kommenttia

 1. Nää menee ehdottomasti testiin! :)

  VastaaPoista
 2. Supertylsää kommentoida täysin postaukseen liittymättömästi, mutta tein sun innoittamana vihdoin bloggaajafaktapostauksen, jos kiinnostaa!

  https://pannariblogi.blogspot.fi/2017/04/101-bloggaajafaktaa.html

  VastaaPoista
 3. Mulla ei kokemusta kyseisitä tuotteista, mutta heräsi sen verran mielenkiintoa, että voisin niitä testaila! ♥

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.