Tuotearvostelu: L'occitanen joulukalenteri 2016

tiistai 3. tammikuuta 2017

L'occitane kosmetiikkajoulukalenteri tuotearvostelu blogi 2016 1
Olen uppotunut kahtena peräkkäisenä joulukuuna kosmetiikkajoulukalentereiden maailmaan ja varmasti teen näin myös tulevaisuudessa. Ensimmäinen kalenterini oli The Body Shopilta ja tämän vuoden kalenteri oli L'occitanelta. Rehellisesti sanottuna TBS:n kalenteri oli enemmän omaan makuuni, muttei tämä viimeisinkään missään nimessä huono ollut. Varsinkin jos ottaa huomioon sen, että se maksoi puolet vähemmän. Tässä postauksessa teen yhteenvedon kaikista kalenterin sisältämistä tuotteista ja samalla myös arvioin koko kalenterin tuotteineen.

Kalenterin plussat ja miinukset:
+ Halpa verrattuna moneen muuhun kosmetiikkakalenteriin. (44.90€)
+ Kalenteri ei sisältänyt turhia täytetuotteita, vaan jokainen luukku sisälsi kosmetiikkaa.
+ Kaikki tuotteet ovat hyödyllisiä ja helposti käytettäviä.
+ Tuotteet ovat ylellisiä, melko neutraaleja ja sopivat hyvin aikuiseen makuun.
- Kalenterin näytekokoiset tuotteet ovat todella pieniä verrattuna esimerkiksi TBS:n kalenterin tuotteisiin. Käsivoiteiden koko oli esimerkiksi 10 ml.
- Tuotteissa oli paljon toistoa, sillä esimerkiksi käsivoiteita ja suihkugeelejä tuli paljon. Itse olisin kaivannut monipuolisuutta, sillä L'occitanen valikoimista löytyy kuitenkin esimerkiksi myös huulivoiteita, sekä erilaisia ihonhoito- ja hiustuotteita.

Luukkupostaukset löytyvät täältä: Luukut 1-6, luukut 7-12, luukut 13-18, luukut 19-24

YHTEENVETO TUOTTEISTA
L'occitane käsivoiteet joulukalenteri 2016 blogi1KÄSIVOITEET - Näitä paljastui kalenterista 5 kappaletta. Vähempikin olisi ehkä riittänyt, sillä määrä on koko kalenterin tuotteisiin verrattuna melko suuri. Käsivoiteet ovat kaikki kooltaan 10 ml eli ne ovat todella pieniä. Aluksi hieman yllätyin näinkin pienestä koosta, sillä kuvat ovat antaneet illuusion hieman isommista tuotteista. Toisaalta nämä ovat juuri sopivia pieneen laukkuun tai jopa penaaliin sujautettavaksi.

Vasemmalta oikealle katsottuna kaksi ensimmäistä käsivoidetta ovat yleisvaikutelmaltaan mielestäni melko tylsiä ja tavallisia. Kaksi viimeistä kukkateemaista tuubia sen sijaan ovat mielestäni todella ihania ja voisin ostaa tuotteet jopa täysikokoisena. Keskellä olevaan verveine -tuotteeseen ihastuin myös todella paljon sen raikkaan sitrusmaisen tuoksun vuoksi. Plussaa annan kaikille käsivoiteille keveydestä, nopeasta imeytymisestä ja tehokkaasta kosteutuksesta.
L'occitane jalkavoide ja käsivoide joulukalenteri 2016 blogiMUUT VOITEET - Ilokseni kalenterista paljastui myös kaksi erilaista ja kalenterin monipuolisuutta lisäävää voidetta. Ensimmäinen voiteista on aika jalkavoide ja toinen tuotteista on kasvovoide. Kiva päästä testaamaan myös tällaisia voiteita L'occitanelta!
L'occitane palasaippuat joulukalenteri 2016 blogiPALASAIPPUAT -  Olen sanonut moneen otteeseen, etten käytä juurikaan palasaippuoita. Onneksi palasaippualukemat pysyivät optimaalisina ja niitä tuli kalenterista kaksi. Ensimmäinen palasaippua on melko mielenkiintoinen sen kuorivan ominaisuuden takia ja toinenkin on positiivinen yllätys tuoksunsa vuoksi. Ehkäpä nämä tulee käytettyä!
L'occitane kasvovesi joulukalenteri 2016 blogiKASVOVEDET - Ihonhoitotuotteet olivat kivoja ja mielenkiintoisia ylläreitä. Kalenterista paljastui kaksi kasvovettä, jotka ovat melko samanlaisia. Ehkä toisen olisikin voinut korvata jollain muulla kasvojen hoitoon tarkoitetulla tuotteella, mutta toisaalta juuri näytekokoiset kasvovedet ovat itselleni tarpeellisia. Käytän paljon kasvovettä ja tällainen on helpompi ottaa mukaan laukkuun kuin täysikokoinen pullo.
L'occitane vartalovoiteet joulukalenteri 2016 blogiVARTALOVOITEET - Näitä tuli yhteensä kolme kappaletta ja määrä on mielestäni täysin sopiva. Keskimmäinen voide olisi niin mun makuun, ellei siinä olisi shimmeriä. Kimalteen takia tuo muuttuukin mulle lähes koko kalenterin epäkäytännöllisimmäksi tuotteksi. Kaksi muuta voidetta vaikuttavat tehokkailta, mutta muuten niistä ei löydy hirveästi sanottavaa.
L'occitane suihkugeelit joulukalenteri 2016 blogiSUIHKUTUOTTEET - Näytekokoiset suihkugeelit tulevat mulle tarpeeseen, mutta 7 kappaletta on kyllä mielestäni ehkä hitusen yläkanttiin. Varsinkin kun muutama tuotteista on hyvin samanlaisia. Lempparini näistä on suihkuöljy, sillä en ole aikaisemmin sellaista testannut. Toinen lempparini on cherry blossom -suihkugeeeli, koska rakastan kirsikan tuoksua.
L'occitane shampoo ja kosteuspyyhe joulukalenteri 2016 blogiMUUT TUOTTEET - Kalenterista paljastui kaksi yksinäistä sutta, mihinkään aikaisempaan kategoriaan kuulumatonta tuotetta. Shampoo on mielestäni yksi kalenterin mielenkiintoisimmista tuotteista, mutta olisin odottanut sille kaveriksi myös hoitoainetta. Yksittäispakattu kosteuspyyhe oli virkistävän erilainen idea, mutta se olisi saanut tuplasti korkeammat pisteet, jos luukusta olisi paljastunut näitä esimerkiksi kaksi.
L'occitane hajuvesi joulukalenteri blogi 2016 blogi24. luukku - Kalenterin viimeisestä luukusta paljastuuu yleensä kalenterin mehevin ja hieman muita arvokkaampi yllätys. L'occitanen kalenterin viimeinen tuote oli hajuvesi, jota jollain tavalla jo osasinkin odottaa. Olin todella iloinen siitä, että paljastunut hajuvesi oli kirsikantuoksuinen, sillä rakastin kalenterin aikaisempia cherry blossom -tuotteita.

Mielipiteeni kalenterista: En ollut ennen kalenterin hankkimista testannut yhtäkään L'occitanen tuotetta ja mielestäni kalenteri tarjosi loistavan mahdollisuuden tutustua merkin tuotteisin. Suhteellisen matalaan hintaan verrattuna kalenteri oli loistava, vaikka hieman monipuolisempaa sisältöä jäinkin kaipaamaan (etenkin pari suihkugeeliä olisi voinut korvata muilla tuotteilla). Kalenteri on kuitenkin loistava valinta sellaiselle, joka ei halua itselleen meikkejä tai mitään, mikä jäisi helposti käyttömättömäksi. Turvallinen valinta, joka sopii mielestäni niin nuorille kuin vanhemmille kosmetiikan ystäville!

Joko te olette miettineet seuraavan kosmetiikkakalenterin hankkimista? Minä itseasiassa olen sitäkin jo pohtinut. Vinkkejä otetaan vastaan! ;)

8 kommenttia

 1. Oi noi käsivoiteet näyttää ihanille!♥ :)

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava postaus ja omaan mieleen ihan varteenotettava kalenterivaihtoehto, jos sellaiseen ensi vuonna päädyn :) Ihana tuo viimeiseen luukkuun jätetty hajuvesi, joka on hieman 'arvokkaamman' oloinen verrattuna muihin tuotteisiin ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos kommentista! <3 Ja jep, oon kyllä ihan samaa mieltä!

   Poista
 3. Siis ihanaa kun loccitanen tuotteita on rantautunut suomeen yhä enemmän! Todella monilla bloggaajilla olikin jonkunnäköinen kosmetiikkajoulukalenteri. Kiva vertailla mitä kaikilta löytyi ja sitten harkita ensi vuonna sellaisen hankkimista. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin, että monella bloggaajalla oli kosmatiikkakalenteri! Varmaan oku blogivillitys! :D Mutta niistä on kyllä tosiaan kätevä vertailla ja tehdä omia ostopäätöksiä!

   Poista
 4. Mun on joka vuosi edelleen saatava joulukalenteri (tai useampia joulukalentereita) vaikka ikää alkaa olemaan jo enemmän kuin tarpeeksi. Ensi vuona voisin oikeasti jo vaihtaa suklaakalenterin mielummin tuollaiseen kosmetiikkakalenteriin. Vaikka suklaapala päivässä onkin oikein mukava tapa aloittaa aamu niin voin vain uskoa kuinka paljon enemmän tuollaisesta on iloa loppujen lopuksi kuin pienestä palasta suklaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mun ja pari vuotta sitten vaihdoinkin suklaat kosmetiikkaan ja se on toiminut loistavasti! Kyllähän kosmetiikka tosiaan enemmän maksaa, mutta toisaalta siitä riittää iloa paljon pidemmälle kuin pienestä suklaapalasta! :D

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.