Video: joululahjat 2016

lauantai 31. joulukuuta 2016

Okei, juuri pari tuntia sitten mainitsin tavallista tiheämmästä postaustahdista ja nyt julkaisen jo toista postausta tälle päivälle. Mielestäni on vain ihana aloittaa uusi vuosi, kun julkaisulistalla ei ole jouluaiheisia postauksia tiedossa juhannukseen asti. ;) 

Sain synttärilahjaksi kuvausvalon, jota testasin ensimmäistä kertaa tällä videolla. Mähän oon yleensä kuvannut videot kylmällä terassilla vuodenajasta riippumatta valon takia, mutta tämä kapine taisi helpottaa elämääni kertaheitolla. Mitäs te olette mieltä lopputuloksesta? Olisiko postaus kuvausvalosta (rengasvalosta) paikallaan ennen ja jälkeen kuvineen?
IMG_2719Rakastan niin paljon tämän talven muumimukia.
IMG_2721Rengasvalon lisäksi kuvausvälineperheeni kasvoi videomikillä, jonka sain poikaystävältäni Valtterilta. Nämä kaksi lahjaa tulivat kyllä tarpeeseen!
IMG_2733Kosmetiikkalahjoista lähes kaikki olivat tänä vuonna Dermosililtä!  Näiden lisäksi videolla vilahti muun muassa Adidaksen uikkarit, urheilutrikoon ja ystäväni kokoama selviytymispakkaus. Unohdin videolta batman -yökkärit ja pari muuta asiaa, jotka ovat ehtineet jo käyttöön.

Olen jälleen niin kiitollinen jokaisesta ihanasta lahjasta, joita läheisiltäni sain!  Mitäs teidän lahjapaketeista paljastui? 

4 kommenttia

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.