L'occitanen joulukalenteri - luukut 19-24

lauantai 31. joulukuuta 2016

Nyt on kyllä mun blogin postaustahti ennenkuulumattoman nopea, mutta täytyy kai tässä hieman kiriä ennen uutta vuotta. Tänään luvassa siis vielä viimeiset luukut L'occitanen joulukalenterista!

Katso aikaisemmat luukut täältä: Luukut 1-6 , luukut 7-12 ja luukut 13-18.
Kosmetiikkajoulukalenterin luukut blogi19. luukku - dry hand cream (kuvassa oikealla) - Aurinkorasvan tuoksuinen käsivoide, njääh. Hieman tylsä verrattuna aikaisempiin voiteisiin.

20. luukku - delicious hands hand cream - Ohhoh, toinen käsivoide putkeen. Tämä on onneksi ulkonäöltään ja tuoksultaan edeltäjäänsä mielenkiintoisempi.
L'occitane kosmetiikkatuotteet blogi21. luukku - shampoo dry and damaged hair - Yksi kalenterin parhaista tuotteista, jota osasin hieman odottaa aikaisempien vuosien kalenterien sisällön perusteella. (Jokin hoitoaine olisi ollut tälle kyllä odotettava partneri). Mun tukka vastaa kyllä shampoon kohderyhmää, joten innolla lähden tätä testailemaan.

22. luukku - gentle toner - Yllättävää, toinen kasvovesi samasta kalenterista. Tosin sisältö etenkin suihkutuotteiden osalta on myös toistanut itseään paljon runsaammassa mittakaavassa. Ihonhoitotuotteet kelpaavat aina!
L'occitane joulukalenteri 201623. luukku - rose hand & nail cream - Jee jee toisiksi viimeinen luukku paljasti myös ihanan tuotteen. Rakastuin aikaisemmin kalenterista paljastuneeseen pionin tuoksuiseen käsivoiteeseen, mutta myös tämä ruusuinen tuoksu ja kuviointi miellyttää mua kovasti. Valtterikin itseasiassa kehui tätä tuoksua! 

24. luukku - cherry blossom eau de toilette - Viimeinen luukku ei todellakaan pettänyt! Hajuvesi kruunaa kalenterin luukun ja etenkin kun se on mun rakastamassa kirsikantuoksussa. Tuoksu on makea, mutta sopiva myös muuhun kuin arkikäyttöön.

Tällainen kokoonpano löytyy kalenterin viimeisistä luukuista ja nyt alkaa kokonaiskuva ja mielipiteet kalenterista hahmottua tarkemmin! Palaan niihin vielä ensi vuoden puolella!

Lähetä kommentti

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.