L'occitane joulukalenteri | luukut 13-18

perjantai 30. joulukuuta 2016

l'occitane almondHuijui, joulukalenteri on avattu jo hyvän aikaa sitten ja minä laahaan jäljessä joulukalenteripostauksieni kanssa. Ottaisin mielelläni joulukuuhun pari lisäviikkoa, jotta ehtisin postata kaiken haluamani. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Julkaisen vielä viimeiset osat joulukalenterin luukkujen esittelyistä ja ensi vuoden puolelle teen jonkinlaisen yhteenvetopostauksen, jossa arvostelen kalenterin mahdollisimman informatiivisesti. Tänään kurkataan kuitenkin luukut 13-18. Aikaisemmat luukut löytyy täältä: Luukut 1-6, Luukut 7-12.
L'occitane joulukalenteri esittely 13. luukku - dry skin foot cream - Joulukalenterista paljastui pikkuruinen jalkavoide, josta olin itseasiassa erityisen innoissani. Mun nimittäin todella pitäisi kunnostautua jalkojen hoidossa! Tämän voiteen tuoksu on melko voimakas, mutta jalkatuotteille ominainen. Voide on kevyttä ja melko nopeasti imeytyvää (verrattuna supertuhteihin mönjiin, joita yleensä käytän).

14. luukku - almond delicious soap - Palasaippuat eivät ole edelleenkään mun lempituotteita, mutta laitan tämän kuitenkin kylppäriin tyrkylle. Tuoksu on miellyttävän mantelinen (?), mutta kiinnostavinta tuotteessa on sen kuoriva ominaisuus.
Joulukalenteri15. luukku -  verveine shower gel - Olen tykästynyt joulukalenterista paljastuneisiin verveine -sarjan tuotteisiin, joten tämä oli miellyttävä yllätys.

16. luukku - cherry blossom shimmering lotion - Tykkäsin kalenterin aikaisemmasta cherry blossom -tuotteesta valtavasti sen ihanan tuoksun ja ulkonäön takia, mutta valitettavasti tämä saa miinusta shimmeristä. Käytän kimaltavaa kosteusvoidetta suunnilleen kerran vuodessa, joten tuote ei ole itselleni tarpeellinen. Onneksi tämän kimalle on kuitenkin huomattavasti neutraalimpaa ja hienojakoisempaa esimerkiksi TBS:n kimallevoiteisiin verrattuna.

L'occitane suihkugeelit17. luukku-  almond shower oil - Suihkuöljy? No nyt ollaan kiinnostavilla vesillä, sillä tällaista en ole aikaisemmin päässyt kokeilemaan. Tuote lupaa ainakin kosteutettua lopputulosta, mikä ei ole yhtään pahitteeksi suihkun jälkeen.

18. luukku- jasmin & bergamote showee gel - Suihkugeelit ovat tämän kalenterin tuotteista itselleni ehkä tarpeellisimpia. Hyvin samantapainen tuote paljastui kuitenkin jo aikaisemmasta luukusta, joten olisin kaivannut ehkä tähän väliin jotain uutta.

Mikä tuote tästä kuusikosta vie voiton?

4 kommenttia

 1. Tuo suihkuöljy kuulostaa kaikkein mielenkiintoisemmalta, en ole edes kuullut ennen tuollaisesta!♥ Tosin kyllä nuo muutkin vaikuttavat ihanilta jutskilta! :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaaa mieltä sun kansssa! Kiitos kommentista! <3

   Poista
 2. Mielenkiintoisia tuotteita kaikki! :) Itse kokeilisin ehdottomasti ensimmäisenä tuota kuorivaa palasaippuaa :P<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pitäisköhän itsekin testata sitä, sillä nimenomaan tuo kuoriiva ominaisuus kyllä houkuttelee! Kiitos kommentista! <3

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.