Rodos puhelimesta

lauantai 19. marraskuuta 2016

Nyt on vihoviimeisen matkapostauksen aika tältä erää!  Luvassa siis puhelinräpsyjä viikon mittaiselta matkalta Rodokselle.
Rodos puhelinkuva postaus blogi 3
1. Meidän hotellin uima-allas, jonka vesi oli oikeasti tosi suolaista (merivettä). Vesi kirveli silmiä niin paljon, että pidin uimalasit visusti päässäni jos räiskymisuhkaa oli havaittavissa. 2. Nämä eBay -bikinit oli mielestäni ihan huiput! Meinasin jättää nämä jossain vaiheessa jopa matkalaukusta pois, voi mua. 3. Tein heräteostoksen. Loppujen lopuksi otin tällä tikulla niin paljon selfieitä, että sain osakseni jatkuvaa kuittailua matkakumppaneilta. 4. Söpsö auringonvarjo. Tosin varjoja kyllä välttelin viimeiseen asti, sillä auringonpaiste on vaan mielestäni liian harvinaista "tuhlattavaksi".
Rodos puhelimesta blogi1. Valmiina tennispeliin! Oi että, ulkomailla kaikenlainen pelailu on ihan huippua. 2. Näin varmaan elämäni ensimmäisen banaanipuun, joka oli myös erittäin söpö. 3. Minä ja mun vauvaveli. 4. Paljastan, oikeasti tuo vesi oli ihan järkyttävän kylmää. :D
Rodos puhelimesta 41. Ihana auringonlasku!  2. & 3. Selfiet on niin oransseja, että ne sopi yhteen ainostaan auringonlaskukuvan kanssa.  :D Tälläisiä tuli aina välillä räpsittyä ilta-aikaan. 4. Loma oli ohi aivan liian nopeasti! Lentokoneella matkustaminen ei ole mitään mun suurinta herkkua ja nelituntinen lentokin osasi olla jo tarpeeksi puuduttava. Tällä kertaa laskeutuessa mulle iski yllättäen ihan järkyttävä korvakipu ja olin sitten puoliksi kuuro seuraavaan päivään saakka. Vikisin kivuissani, etten aio enää ikinä lentää mihinkään. Mutta minkäs teet matkakuumeelle?

Instagram & snapchat: jjjuliaeveliina

6 kommenttia

 1. Ei vitsi kuin siisti toi bikiniyläosa! Mäki haluun :D Ja mun matkakuume vaan kasvo entisestään tän postauksen myötä, onneks ens viikolla pääse Kanarialle rentoutuu muutamaks päiväks. Ja feel you ton lentämisen kanssa, mä pelkään sitä aika paljon enkä muutenkaa tykkää mut pitkiin matkoihin se nyt on lähes välttämätön ettäh... Mullaki muutama lento takaperin tuli toi älytön korvakipu ja ehkä vähän itkuki pääsi siinä vaiheessa, ja pari viikkoa meni ennen ku korvat loksahti auki uudestaan.

  Mut hei ihanan olonen blogi sulla muutenki, varsinki tos bannerissa on jotain tunnelmaa mistä tykkään paljon! :)

  http://laura-linnea.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä vähän erilainen! :D Ja hei huippua, että pääset laskemaan matkakuumetta Kanarialle! Sinne onkin jo vähän pitempi lento.. :/ Toi korvakipu on ihan järkyttävää!

   Ja voi kiitos paljon kommentista! <3

   Poista
 2. Voi että tätä matkakuumetta... :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia! Kelpais kyllä jonkilainen matka just nyt varsinkin, kun koeviikko ottaa voimille :D

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.