Blogivinkit - tuotekollaasit polyvorella

maanantai 21. marraskuuta 2016

Jos haluat luoda blogiisi erilaisia tuotekollaaseja helposti, eikä polyvore ole vielä käytössäsi, tämä postaus on juuri sinulle! 
Polyvore kollaasitJoulu on kollaasipostausten aikaa. On joululahjatoiveita ja on lahjoihin liittyviä vinkkejä. On jouluisia sisustushaaveita sekä asuideoita pikkujouluihin. Muun muassa nämä asiat on helppo mahduttaa kollaasiin, jotka ovat tuttuja useasta blogista.

Itse muistan ihmetelleeni kauan, kuinka bloggaajat oikein taikovat nämä kyseiset kollaasit. Yritin ties kuinka monimutkaisia kikkoja aina leikkaillen, liimaillen ja kumitellen sommitelmaani paintissa. :D Nyt kuumimman kollaasiajan koittaessa ajattelin jakaa elämää helpottavan vinkin myös muille kanssabloggaajille, jotka eivät vielä käytä apunaan kyseistä työkalua. Vinkin nimi on Polyore.

Vinkkejä bloggaamiseen asukollaasit polyvorePolyvore on netissä toimiva kollaasityökalu, johon luodaan oma tunnus. (Kollaaseja pystyy tehdä myös ilman tunnusta, mutta niiden tallentaminen ei silloin onnistu.)

Kollaasin luomisen aloitat painamalla Create -painikettta. (Sen jälkeen sivulle aukeaa alemman kuvan mukainen näkymä, johon voit etsiä ja siirtää haluamiasi tuotteita)

Voit julkaista (tallentaa) valmiit kollaasit profiilisi, josta löydät ne myös myöhemmin. 

Polyvoressa on mahdollista myös esimerkiksi seurata muita käyttäjiä ja olla itse seurattavana, mutta itse en käytä sovellusta tuohon tarkoitukseen.

pvMikä tekee Polyvoresta paremman kun muista kollaasityökaluista?

Sinun ei tarvitse erikseen tallentaa miljoonia kuvia koneellesi kollaasin tekemistä varten, vaan voit etsiä ne suoraan sovelluksesta. (voit myös itse lisätä tuotteita palveluun)
Suurin osa valittavista tuotteista on taustaltaan valkoisia, eikä sinun tarvitse esimerkiksi leikata ylimääräisiä reunoja pois.
Voit liikutella kuvia miten tahansa, missä vaiheessa tahansa ja lisätä niitä vaikka päälekkäin.
Myöskin kirjoitustoiminto ja kollaasin taustan koristeluun sopivat välineet löytyvät samasta sovelluksesta, eikä sinun tarvitse näin ollen tehdä töitä usean sovelluksen ja välivaiheen kautta.
Kaikenkaikkiaan Polyvore on todella helppokäyttöinen!

Ohjeet polyvoren käyttämiseen blogiJoskus tietysti eteen tulee tilanne, ettei etsimääsi tuotetta löydy vielä Polyvoresta. Tällöin voit lisätä sen sinne itse ja se onnistuu clipper toiminnon avulla. Clipper on työkalu, jonka voit ladata selaimelle esimerkiksi Polyvoren sivujen alaosasta Help -otsikon alapuolelta. Kun haluat lisätä tuotteen Polyvoreen, etsi se ensin nettikaupasta. Sen jälkeen klikkaa Clipper -nappulaa ja näytölle aukeaa kuva, josta esimerkki ylemmässä kuvassa. Lisäämäsi tuotteet löydät kohdasta "My items".

Onko Polyvore sulle jo tuttu tuttu? Löydät sen tästä osoitteesta http://www.polyvore.com/.

11 kommenttia

 1. Haha mietin just tässä yks päivä, että mikähän sen kollaasisivuston nimi on :D Tää sun postaus siis osu aika täydelliseen saumaan.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hei huippua, että tää sattui just oikeaan aikaan! <3

   Poista
 2. Oi kiitos vinkistä! :) Täytyy testata tätä sivua joku kerta<3

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä ja hyödyllinen postaus! :D Itse olen juuri myös lähiaikoina miettinyt, että mitenkähän noista kollaaseista tyypit saa niin hienoja,kun omat eivät näytä ollenkaan samalta! Täydellinen ajoitus siis tällä vinkillä, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että tästä saattoi olla jotain apua! <3 Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Polyvore on kyllä super hyödyllinen ja todella helppo käyttää! :-)

  VastaaPoista
 5. Miten kuvat pystyy tallentamana tietokoneelle?:) Tai siirtämään bloggeriin?

  Todella helppo käyttöinen muuten ja sain juuri tehtyä parikin kuvaa valmiiksi, mutten jostain syystä saa siirrettyä niitä koneelle:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onnistuu esimerkiksi näin: Klikkaat profiilista luomasi kollaasin auki > klikkaat kollaasia hiiren oikeanpuolimmaisesta napista, jonka jälkeen ruudulle aukeaa valikko > kopsaat sieltä alhaalta "<div" alkuisen linkin ja liität sen tohon blogipostauksen HTML -kohtaan.

   Samasta valikosta pystyt myös suoraa julkaista postauksen bloggeriin, mutta kannattaa muistaa valita "post as a draft", koska äsken koittaessani ton toimivuutta niin se julkas postauksen tänne ihan suoraan. :DD

   Ja jos sinne loppuun tulee ylimääräisiä juttuja niin ne vaan "pyyhit" pois.

   En tiedä miten tuo tallennettaisiin tuolta koneelle, mutta oon käyttänyt ihan tietokoneen kuvankaappausta siinä apuna.

   Toivottavasti tästä oli apua! Ja kysy jos jäi jotain epäselväksi! :)

   Poista
 6. Kiitos tästä postauksesta, itse olen kuullut kyllä polyvoresta, mutta en ole aijemmin käyttänyt. Nytpä aloin leikkimään ja luomaan kollaaseja! :)

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.