Uusi ulkoasu

torstai 25. elokuuta 2016

banniMoikka! Vitsi miten kauan oonkaan haaveillut pienestä ulkoasumuutoksesta! Kiinnyin paljon edelliseen blogini ulkoasuun, mutta kaikella on oma aikansa. Kaipasin tilalle jotain raikkaampaa ja uutta. Blogin ulkoasu on aina kohdallani sellainen, johon en osaa olla täysin tyytyväinen. Aina löytyisi jotain pientä paranneltavaa ja viilattavaa! Viilailut jatkuu siis edelleen myös tämän ulkoasun kanssa, mutta yleisilme alkaa olla lähellä tavoitettani - hempeää, vaaleanpunaista ja rauhallista. Halusin myös tuoda ripauksen luontoa ja kotiseutuni tunnelmaa blogiini, sillä nuo asiat ovat myös suuri osa minua ja luonnettani. Olen ikuinen maalaistyttö! 

Mitä te pidätte tästä muutoksesta?

24 kommenttia

 1. Tää banner on ihan älykiva, kivempi kuin edeltäjänsä, vaikka sekin miellytti silmää :)

  http://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sekä vanha että tämä uus banneri on tosi kivoja! Erilaisethan ne on aika paljonkin kyllä :) Ehkä pieni sellainen synkkä fiilis tulee tästä sun nykyisestä, ja se fiilis ei musta sovi yhtään tähän blogiin koska tää on kaikkea muuta kuin synkkä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ai hui, eipä tullut mieleenkään että tämä olisi synkkä! Sellaista fiilistä en kyllä tänne haluaisi! :o :D

   Poista
 3. Moi! Teitkö tuon bannerin itse? Ja jos teti millä teit sillä tuo fontti on aivan ihana sekä ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo tein, tosin Valtterin avustuksella ja hänen ohjelmillaan. :D En nyt muista oliko mulla käytössä lightroom vai photoshop vai molemmat? Fontin latasin netistä. Tarkennan pian vastausta tähän!

   Kiitos vielä! <3

   Poista
  2. (tarkennusta?)

   Poista
  3. Kyllä! Tämä on ollut mielessäni, mutta en ole kuitenkaan koneella vieraillessani muistanut vastata. :D (ja puhelimella en ikinä hoida tätä hommaa)

   Photoshop cc ohjelmalla tein tuon bannerin. Olisin laittanut tähän myös fontin nimen, mutta valtterikaan ei sitä enää muistanut. :/ Se on kuitenkin ladattu jostain sivustolta, josta sai ladata niitä ilmaiseksi. En tiedä oliko tästä nyt yhtään mitään hyötyä, mutta tässä nyt ainkin jonkilainen tarkennus..

   Poista
 4. TOdella ihana! Kun tänään kurkkasin sun blogiin onko uutta tekstiä tullu ja huomasin ulkoasun, rakastuin heti! Kauniit värit kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. aivan ihana uusi banneri, niin hempeä, tunnelmallinen ja kaunis! :) kaikki toimii todella kauniisti yhteen, ja sopii tänne sun blogiin hyvin ♥

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Todella ihana bannerikuva ♥ Itse tykkään kanssa blogin ulkoasusta, joka on hempeä ja vaaleanpunainen, joten iskee mun silmään hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit mikä ulkoasu!!♥ Tosi hyviä muutoksia, sillä tää on sopivan värikäs, mutta kuitenkin rauhallinen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Just tollasta tavottelinkin! <3

   Poista
 8. Super ihana ulkoasu!♥ Jotenkin ihan sun tyylinen :)

  VastaaPoista
 9. Oi, tuo banneri on aivan ihana! ♥

  VastaaPoista
 10. Oikein kiva ja ihana banneri sekä ulkoasu blogissasi <3 :)
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ihana fressi ja jotenkin suloisen herkkä ulkoasu! Eli käy hyvin tänne sinun blogiisi;) ♥

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.