Linkkaa instagramisi: top 5

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ihanaa sunnuntaita!  Selasin eilen illalla kaikki mulle linkitetyt instatilit ja valitsin niistä viisi suosikkiani. Voin kyllä kertoa, että valintojen teko oli kaukana helposta ja välillä ajattelinkin esitteleväni kaikki 50 profiilia... Tähä postaukseen päätyneiden kuvista huokui aitous, värikkyys, elämänilo ja monipuolisuus - juuri ne asiat, joita jo etukäteen kerroin arvostavani eniten.
Top 5 instagramAliisavilhelmiina - Oivoi miten paljon pidänkään näiden kuvien värisävystä. Kuvissa on ihanan rauhallinen ja vaalea värimaailma, josta pilkistää kuitenkin suosikkivärejäni, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä.  Tässä on täydellinen esimerkki inspiroivasta tilistä, jossa silmä lepää!
Top 5 instagram 2Hennnnas - Tämä instatili on hyvin samantyylinen edellisen suosikkini kanssa. Hennan tilillä korostuu monipuolisuus, joka olikin yksi "kriteereistäni". Kauniita selfieitä, vaatteita, kosmetiikkaa ja herkullisia ruokakuvia. Täältä löytyy kaikkea, mitä munlainen somettaja voi toivoa!
Top 5 instagram 3Millamarinak -  Värit. Ne kiinnittivät huomioni heti Millan tilin avatessani ja täydellinen ensivaikutelma oli sillä selvä. Hetken selailun jälkeen olin jo varma, että profiili tulee sijoittumaan suosikkeihini. Matkailukuvat ovat ehdottomasti lemppareitani tällä tilillä!
top 5 instagram 4Emiliajoensalo - Aitoutta ja elämäniloa. Tämä tili kuuluu niihin harvoihin instatileihin, joita jaksaa selata tuntikausia ja selauskerroista huolimatta kuvien joukosta löytyy aina jotain uutta ja inspiroivaa. Emilian tili pursuaa hyvää mieltä ja elämää! 
top 5 instagram 5Eramimilia - Miran tili oli mulle ainoa ennestään tuttu näiden viiden joukosta. Tutustuin Miraan viime vuonna psykologian linjalla ja jo siellä hän loisti upeaa violettia loistoaan. Sama loisto tulee esiin myös tältä instatililtä ja olenkin eksynyt ihailemaan sitä jo useamman kerran. Tämä profiili kuuluu ehdottomasti top viiteen!

Kiitos kaikille instagraminsa linkittäneille!  Löysin teidän linkkienne kautta taas paljon uutta inspiraatiota ja ihasteltavaa, mitä postauksella lähdinkin tavoittelemaan. Harmikseni jouduin jättää monta upeaa tiliä tämän postauksen ulkopuolelle, vaikka upeat kuvat ei todellakaan tähän loppuneet!

11 kommenttia

 1. Aaww, kiitos hurjan paljon Julia! <3 On kyllä niin otettu olo nyt että...! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä täälläkin, tästä tuli niin hyvä mieli!! ❤️

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos superpaljon kehuista ja siitä että valitsit myös mun ig-tilin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehyvä ja kiitos sulle ihanasta instatilistä!<3

   Poista
 4. Vitsi miten iloseksi teit mut, ihana! :) Vau mikä kunnia <3 tosi ihana kuulla että tykkäsit ja jäit seuraamaan, sun blogi ja instagram on mulle kans iso inspiraation lähde :) kiitos vielä suuresti Julia! x

  VastaaPoista
 5. Upeita Instagram-tilejä nämä kaikki! Uutta seurattavaa on aina ilo löytää, kiitti vinkeistä :)

  VastaaPoista
 6. Vauuuuu!! Kiitos paljon niin ihanista sanoista <3 Löysin itekkin uusia tilejä seurattavaksi :)

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.