Drink Thursday - Vesimeloni slushie

torstai 14. heinäkuuta 2016

Vesimeloni slushie kesäjuoma ohje
Mulla alkoi juuri kolmen päivän viikonloppu ja oon siitä enemmän kuin innossani. Heinäkuuhun kun on mahtunut kesätöiden lisäksi niin paljon muitakin kiireitä, että pari vapaata päivää tuntuu niiden jälkeen erityisen ihanalta. Tosin nytkään en ehdi jäädä kotiin, vaan suuntaan sukulaisteni kanssa mökkeilemään Lappajärvelle.

Ennen mökkiviikonloppua tulin kuitenkin julkaisemaan teille tämän päivän Drink Thursday -ohjeen, johon olen itse tykästynyt kesän aikana kovasti. Juoma on helppo valmistaa ja se maistuu raikkaan kesäiseltä. Vuorossa on siis tänään jäinen vesimeloni slushie. 
Vesimeloni slushie ohje blogiTarvitset vesimeloni slushien valmistamiseen:
 Vesimelonia
 Funlight -juomatiivistettä
 Jääpaloja
 (Lasin koristeluun vettä ja sokeria)Kesäinen juomaohje vesimeloni slushie ohjeValmistusohje:
 Laita kuutoiksi pilkottu vesimeloni hetkeksi pakastimeen jäätymään. Tällöin jääpalojen käyttö ohjeessa ei ole välttämätöntä. Ja päinvastoin jos käytät jääpaloja, vesimelonin pakastaminen ei ole pakollista. Itse kuitenkin halusin superviileän juoman joten käytin pakastimessa viilentynyttä vesimelonia ja jääpaloja.
 Lisää vesimeloni, jääpalat ja pieni tilkka juomatiivistettä esimerkiksi blenderiin ja sekoita. Voit myös survoa jäähileen ensin ja lisätä sitten muut aineet.
Jäähilejuoma ohje vesimeloni mansikkaTilkka funlighti -mehua tuo jäiseen juomaan makeutta ja ainekset yhdessä maistuvatkin todella hyvältä. Vesimeloni on yksi lempihedelmistäni ja sitä on vaihtelun vuoksi kiva nauttia myös juoman muodossa. Mehukkaalla melonilla on myös internetin mukaan lukuisia terveysvaikutuksia. Se muun muassa auttaa unirtymin tasoittamisessa (koliini) ja parantaa ihoa (beetakaroteeni ja c-vitamiini).
Itsetehty jäähilejuoma slushie ohje blogiAiotteko valmistaa vesimeloni slushieta? 

11 kommenttia

 1. Oi että tuo juoma kuulostaa ja näyttää hyvältä! Pakko kokeilla joskus!!

  VastaaPoista
 2. Namnamnam kuinka hyvännäköistä, tätä kyllä niin testaan! ♥

  VastaaPoista
 3. Eikä miten ihana kesäjuoma!♥ Tää menee tänään heti testiin :)

  VastaaPoista
 4. muuten oikein maukkaan oloisia mut mä en voi vain käsittää miksi joku käyttää fun lightiä D: siinä ei ole mitään luonnollista ja se maistuu niin teolliselle että huhhuh (en siis sua parjaa vaan ihmettelen yleisesti, muut mun perheessä juo sitä mehua muun muassa ja heidän makumieltymyksiä kummastelen aina:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri mun serkku kanssa mainitsi asiasta. :D Ilmeisesti mulla on siis oudot makumieltymykset! Onneksi tuonne vesimelonin mukaan voi soveltaa myös muitakin nesteitä! :D

   Poista
 5. Näyttää kyllä ihanaltaja wau mitä kuvia! Mä en vaan kans perusta noista fun lighteista ja vesimelonin maku on ihana ihan semmosenaan :) Ite oon tehnyt vesimeloniin vaan aina reiän ja tunkenut yhen sähkövatkaimen sinne sisään ja sit vatkannut sisuksen ihanaksi juomaksi. Kaatonokan avulla sitten kaatanut sen lasiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Oi no kyllähän tuo onneksi toimii ilman funlightejakin! ;)

   Poista
 6. Tää on oikeesti ihan paras postaussarja, nää kaikki on sellasia juomia joita haluun toteuttaa än yy tee nyt :D Se sininen drinkki on kyl ollu kaikista paras, sit mansikkalimu, ja nyt viel tämäkin. Kiire tulee kun kesänaikana ois kaikkia tarkoitus kokeilla : D

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.