Viimeisten lomapäivien suunnitelmia

tiistai 28. kesäkuuta 2016

IMG_0480Huh, nyt on juhannus vietetty ja tavallinen arki saapui luokseni hetkeksi. Mulla alkaa nimittäin maanantaina kesätyöt ja sitä ennen mulla on ties minkälaista velvollisuutta ja hupia hoideltavana. Voisin kyllä jopa todeta, että on ihanaa päästä töihin vihdoin "rauhoittumaan" ja tasaamaan rytmiä. Kulunut kuukausi on tullut viipotettua vähän pää pyörällä, sillä palautuminen pääsykoeavaruudesta täyspäiväisen lomailun planeetalle on ollut aikamoinen tömpsähdys. Tottakai olen myös alkanut punomaan juonia tulevalle vuodelle ja kuten arvatakin saattaa, pettymyksestä suivaantunut egoni on suunnitellut kaikkea mahdollisen ja mahdottoman väliltä. Yritin muun muassa hetken mielijohteesta ilmoittatua syksyn ylioppilaskirjoituksiin myöhässä... ei onnistunut.

Sekavan energisistä ajatuksistani mallia ottaen tämäkin postaus tulee olemaan hieman päätön ja hännätön. Ajattelin nimittäin koota saman postauksen alle niin päivän asun, viiden päivän toimitasuunnitelman kuin blogiasiapläjäyksenkin.
PicMonkey Collage 1Päivän asu:
 Niskalenkkitoppi - Gina Tricot (14,95 €) Mun lapsuudessa niskan takaa solmittavat topit olivat kuuminta muotia. Tai ainakin mun mielestä oli, sillä omistin niitä varmaan kymmenen. Vuosien jälkeen nää teki yllätyspaluun mun vaatekaappiin.
 Aurinkolasit - Ebay ( n. 3 €) Tällä hetkellä en osaa kaivata tyyliini koruja vaan asustan itseni usein pelkillä aurinkolaseilla. Nää pallolasit kolahti postiin vasta eilen! 
Farkkushortsit - Shein (SALE 15,99 $) Sain valita Shein -nettikaupasta itselleni myös toisen tuotteen (yhteistyö) ja päädyin näihin. Shortsien ja muiden housujen valitseminen on kohdallani aina riskipeliä ja jännitin näiden sopivuutta viimeiseen asti. Valitsin koon M ja shortit ovat juuri sopivan kokoiset mulle. Malli on korkeavyötäröinen, eikä näistä vilku senttiäkään ylimääräistä, jes! Linkki shortseihin TÄSSÄ.
IMG_1105Blogi-info:
 Mä oon pursunnut blogi-intoa nyt varmaan kaikkien pettymyksienikin edestä ja arvatenkin suunnitellut ja toteuttanut postauksia kuin elämäntehtävänä. Niimpä jonossa on tällä hetkellä aikamoisen monta postausta ja ideaa, joita en kuitenkaan kaikkea voi kerrallaan toteuttaa. Esimerkiksi lemppari instagram-tilien esittelyyn tulee nyt pieni viive.
 Innokkuuteni on selvästi tuottanut tulosta, sillä oon saanut monta uutta lukijaa ja sähköpostiin on tullut uusia yhteydenottoja. Kiitos kaikille!
Drink Thursday -postaussarja jatkuu ainakin koko heinäkuun. Myöskin blogivinkit jatkuu vielä satunnaisesti!
 Kuvasin juhannusaattona pitkästä aikaa my day -videon, jonka julkaisen mahdollisimman pian!
 Kuvataan Katriinan kanssa tällä viikolla kumman kaa -video, johon saa lähettää henkilöehdotuksia täällä tai snäpissä.
IMG_1312.2Loppuviikon suunnitelmat:
 Kumman kaa -videon kuvaaminen ja ensi viikon postausten valmisteleminen. Yritän saada mahdollisimman paljon valmiiksi ennen työkiireitä!
 Työhön liittyvien asioiden hoitaminen ja suunnitteleminen etukäteen.
 Serkun rippijuhlat sunnuntaina. Huomenna menen luultavasti auttamaan tätiäni viimeisissä juhlavalmisteluissa.
 Kirppisvaatteiden hinnoittelua, sillä otettiin äitin kanssa kirppispaikka Adeliinaan ensi viikon maanantaista lähtien. Kerron tästä lisää tarkemmin snapchatissa (jjjuliaeveliina)!
 Kesän festarkauden starttaus provinsseissa, luultavasti lauantaina. Tiedossa on siis aikamoinen juhlaviikonloppu!
 Huom Alajärveläiset! Perjantaina menen Kauneusstudio Ilmeen uusiin tiloihin tekemään meikkejä. Tulkaahan moikkaamaan ja tsekkaamaan paikat! 
IMG_0397.2Energistä loppuviikkoa kaikille!

Lähetä kommentti

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.