Health in a jar - terveellinen lahjaidea

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Health in a jar lahjaidea blogi
Innostuin pinterestin purkkilahjoista. Lasipurkin sisään voi käytännössä sulloa mitä vain, mikä pelkän lahjapaperin sisältä paljastuessaan näyttäisi vähintäänkin randomilta. En tiedä saatteko ajatuksestani kiinni, mutta minua ainakin huvittaisi kääriä lahjapaperiin proteiinipatukoita ja hamppurouhetta. Tykkään panostaa lahjoihin ja etenkin moniosaiset teemalahjat ovat suosikkejani, joten tähän tarkoitukseen purnukat ovat mitä loistavimpia.

Varokaa vain läheiseni, tästä lähtien saatte jokaisen lahjanne purkitettuna!

Health in a jar - lahjaidea kaverille

Tämän lasipurkkilahjan teemaksi muodostui terveys, sillä lahjan saaja, paras ystäväni, on urheilullinen ja kiinnostunut hyvinvoinnista. Keksin lahjaidean saunassa ja ryntäsin melkeimpä suoraan lauteilta tekemään tilausta erääseen lempinettikauppaani, joka on kuin hyvivoinnin taivas.

Terveellinen lahjaidea ystävälle blogiMitä sitten tilasinkaan purkin täytteeksi? Olen alkanut itsekin kiinnostumaan ravintoon ja terveyteen liittyvistä asioista, mutta myönnetään että tällä alalla olen kuitenkin vielä todella vierailla vesillä. Nyt mentiin siis aikalailla näppituntumalla. Proteiinipatukoita lukuunottamatta kaikki tuotteet on tilattu Hyvinvoinnin Tavaratalolta * .

Chian siemeniä
Kaksi proteiinipatukkaa
Clipperin uniteetä (tämä ei tosin mahtunut purkkiin)
Hamppurouhetta
Raakasuklaa hasselpähkinöitä
Spirulina jauhetta

DIY lahjaidea kaverille blogi
Ja lopuksi asettelin (sulloin) tuotteet lasipurkkiin ja viimeistelin teoksen pienellä teemaan sopivalla purkkikortilla.

Note to self: Mieti ensi kerralla hieman pidemmälle sekä lasipurkin että tuotteiden koko! Olisin halunnut enemmän varinaista säilykepurkkia muistuttavat purkin, mutta kahdesta yrityksestä ja erehdyksestä huolimatta tuotteet eivät sinne mahtuneet. Viimeisimmän purkin löysin Tokmannilta, jonne kaikki teepakettia lukuunottamatta mahtui. 

Blogiin on tulossa pian lisää terveysaiheisia postauksia oman innostukseni johdosta, joten pysykäähän kuulolla. Mitä mieltä olette tästä lahjaideasta? Mitä lahjoja te olette purkittaneet? Ja lopuksi vielä onnittelut synttärisankarille, jos satut tätä postausta lukemaan!

*affiliate linkki

15 kommenttia

 1. Todella hauska idea ja kivaa vaihtelua niihin perinteisiin herkkupurkkeihin :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi inspiroiva idea! Tuli vaikka mitä ideoita tän kautta itsellekkin mitä voisi läheisilleen ja ystävilleen antaa :) Itse olen vaan just herkkuja ja kuivattuja hedemlmiä/marjoja purkittanut lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtava juttu! <3 Mullakin on ihan hullusti nyt ideoita ja toivottavasti ne joskus oikeasti toteutankin! :p

   Poista
 3. Tykkään myös purkittaa lahjoja, ne on sen purkin ansiosta paljon kivemman näköisiä ja persoonallisempia :))

  VastaaPoista
 4. Tosi suloinen lahjaidea :) Itse ainakin ilahtuisin kovasti tämmöisestä!

  VastaaPoista
 5. Aika hyvä idea! Ite joskus annoin pikkuveljelle proteiinipussin joululahjaksi ja tuntui kieltämättä vähän hölmöltä paketoida sitä lahjapaperiin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :p<3 Haha, mä paketoin joskus pelkän karkkipussin ja sekin tuntui hölmöltä! :D

   Poista
 6. Aivan mahti-idea! ja ennenkaikkea esteettinen sellainen :)

  VastaaPoista
 7. Hei tää on ihan mahtava idea! :D Annoin juuri viime jouluna yhelle kaverille kunnon sekamelskalahjan, mikä olisi sopinut paljon paremmin purkkiin kuin lahjapaperiin :D Oot ihana ♥

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.