
Hiijaa! ♥ Ollaan asuttu valtsun kanssa nyt noin puoli vuotta yhdessä ja siinä ajassa on kyllä tullut kokkailtua yhtä sun toista. Enimmäkseen yhtä, jotain yksinkertaista & helppoa. Välillä on kuitenkin kiva kokata jotain hieman erikoisempaa ja mun yks suosikki on ehdottomasti täytetyt suippopapaprikat. Loppiaisen kunniaksi ajattelin tehdä mulle ja valtsulle paprikoita ja jakaa ohjeen samalla blogissaki. Toivottavasti tykkäätte! ♥

♥ Suippopaprikoita haluamasi määrä. Ohje sopii myös tavallisille paprikoille, mutta mielestäni suippopaprikat ovat paljon parempia.
♥ Jauhelihaa
♥ Herne-maissi-paprika -sekoitus. Tämän voi hyvin jättää pois tai korvata vastaavalla tuotteella, mutta mielestäni tämä sekoitus sopii hyvin täytteeseen ja antaa myös kivasti väriä lopputulokselle.
♥ Mausteet: Chili, suola, jauhelihamauste, oregano, mustapipppuri.
♥ Juustoraastetta

1. Halkaise haluamasi määrä suippopaprikoita puukolla ja poista siemenet. Itse tykkään myös huuhdella paprikat vedellä tässä vaiheessa.
2. Laita paprikat kattilaan, ja ripottele veteen hieman suolaa. Kiehuta kattilassa niin, että paprikoista tulee hieman pehmeämpiä.


5. Lämmitä uuni 225 asteiseksi ja laita paprikat sinne siksi aikaa, että juusto on sulanut.


12 kommenttia
Tää oli kiva! Täytyy kokeilla :)
VastaaPoistahttp://tiamikaelaa.blogspot.fi/
Kiva kuulla! :)
PoistaNäyttää super hyvältä♥ Kiitos tästä vinkistä! :)
VastaaPoistaHihii kiva kuulla, kiitos kommentista! <3
PoistaHyviltä näyttää, vois kokeilla joskus. : )
VastaaPoistaHihii kokeile ihmeessä! :)
PoistaPakko tehä taas pian täytettyjä paprikoita, on ne vaan helppoja ja niin hyviä :p mä oon viime aikoina tehnyt kinkkisuikaleista ja tuorejuustosta seoksen jota paprikoitten sisään ja sitten juustoa päälle.. täytyy kokeilla tota jauhellihaa pitkästä aikaa :) niin herkullisen näköisiä kuvia, nams ♥
VastaaPoistaKiva kuulla, että sieltäkin löytyy paprikafani! ;D Ohhoh, eipä olisi tullut mieleeni laittaa kinkkusuikaleita paprikoiden sisään, mielenkiintoinen idea! :)
PoistaVoi vitsit, tätä ohjetta kokeilen joskus ihan varmasti! Sellainen kysymys vaan heräsi, että kuinka pehmeiksi paprikat menee, kun keität niitä ensin? Meillä ei tykätä siitä, jos ne menee ihan löllöksi, vaan mieluummin halutaan säilyttää sellainen pieni rapsakkuus. :)
VastaaPoistaOi kiva juttu, kannattaa kyllä kokeilla! Mäkään en tykkää siitä, että paprikoista tulee liian löllöjä. Keitän vaan vähän aikaa, sillee että pehmenee vaan vähän! Ihan siis pieni hetki vaan kiehutusta riittää ainakin mulle! ;D
PoistaEi hitsi, näyttää kyllä ihan sika hyvältä! Vois ihan oikeasti testata tää sun ohjees vaikka jo heti ensi viikolla :-)
VastaaPoistaVoi kiva juttu, toivottavasti maistuu! <3<3
Poista