10 jouluista postausideaa

torstai 17. joulukuuta 2015

Viimeistä viedään! Huomenna mulla on vielä ruotsin loppukoe Etelä-Pohjanmaan opistolla ja sitten pääsen kauan odotetulle joululomalle!  Tasan viikon päästä onkin jo jouluaatto, joten nyt on korkea aika virittäytyä ihan kunnolla joulutunnelmaan. Kokosin tähän vielä muutaman jouluisen postausidean, joista toivottavasti myös te löydätte inspiraatiota jouluaiheisten postausten loppukiriin!
Jouluisia postausideoita 1
1. Joulukalenterisi sisältö
Onko sinulla tänä vuonna hieman erikoisempi joulukalenteri? Vaikkapa kosmetiikkajoulukalenteri? Paljasta kalenterin sisältö lukijoille (mutta älä kuitenkaan etuajassa varoittamatta siitä)! Tänä vuonna hankin ensimmäistä kertaa The Body Shopin joulukalenterin, jonka sisältöä olen esitellyt, ja josta itse luin kuola valuen postauksia viime vuonna. Joulukalenterien esittelypostaukset ovat ehdottomasti omia suosikkejani joulunajan postauksista!

2. Vanhat joulukuvat
Kaiva perheesi valokuva-albumista esille parhaimmat joulukuvasi ja paljasta lukijoillesi ne taustoineen. Löydätkö kuvan jossa olet vaikkapa ensimmäistä kertaa joulupukin sylissä tai esittelet ylpeänä saamiasi lahjoja?

3. Huoneesi/asuntosi jouluinen sisustus
Näytä lukijoillesi miltä huoneessasi tai asunnossasi näyttää joulun lähestyessä! Sisustusaiheiset postaukset ovat usein odotettuja ja jouluinen lisämauste tuskin on pahitteeksi.

4. Joulurutiinit
Miten vietät jouluaaton? Heräätkö tavallista aikaisemmin? Katsotko saman jouluelokuvan poikkeuksetta tänäkin vuonna? Käytkö joulusaunassa? Jokaisella on omat tapansa ja mieltymyksensä viettää joulua ja ne varmasti kiinnostavat myös blogin lukijoita! Tämän voi toteuttaa hyvin kuvina, tekstinä tai jopa videolla!

Jouluiset postausideat

5. Joulun suosikit
Mitkä asiat kuuluvat joulun/joulukuun suosikkeihin? Toisinsanoen tavanomaisen suosikkipostauksen jouluspeciaali!

6, Top 10 joululaulut/jouluelokuvat/tuoksukynttilät...
Tälläiset postaukset, joihin on listattu bloggaajan mielestä kymmenen parasta juttua, ovat ainakin minun lemppareitani! Käytännössä listalle voi kerätä mitä vain! Esimerkiksi joululaulu ja -elokuvalistoilta lukijat saavat hyviä ideoita ja suosituksia myös itselleen. Tuoksukynttilöistä olisi myös kiva lukea!

7. Jouluinen resepti
Lisäätkö jotain erityistä joulukuussa hörppimääsi kaakaoseen? Millä tavalla hyödynnät erilaisia mausteita jouluisissa aterioissa? Jaathan parhaat vinkkisi blogisi lukijoille!

8, Jouluaiheinen faktapostaus
Tutusta "10 faktaa minusta" -postauksesta saa väänneltyä ties minkälaisia variaatioita. Kerro lukijoillesi kaikki jouluun ja sen viettoon liittyvät pikkufaktat itsestäsi, joita et ole välttämättä tullut paljastaneesi aikaisemmin.

Joulukuu blogissa
9. Linkkaa jouluinen postaus -kisa
Etenkin joulukalenteria pitävissä blogeissa on vilahdellut monta linkkaa blogisi -kisaa. Entäpä jos rajaisit aihepiiriä hieman ja pyytäisit blogissasi vierailevia linkkaamaan heidän onnistuneimman jouluaiheisen postauksensa. Linkatuista postauksista kannattaa valita muutama paras postaus ja esitellä ne blogissa.

10. Joululahjat
Useimmat esittelevät blogissaan saamia joululahjoja, joiden lisäksi ainakin minä kuulisin mielelläni, mitä bloggaaja itse on läheisilleen antanut. Tottakai myös viime hetken lahjavinkit voisivat tulla tarpeeseen! 

Löytyikö postausaiheiden joukosta yhtään toteuttamisen arvoista ideaa? 

13 kommenttia

 1. Todella hyviä ideoita! Miten jonkun voikin olla noin helppo keksiä niitä :) Mä en ollu koskaan kuullukaan tollasesta Body Shopin joulukalenterista, mut nyt kävin kattoo noita sun aiempia postauksia ja näyttää tosi kivalta! Pitääkin harkita asiaa sitten vuoden päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos kommentista! <3 Toi TBS:n kalenteri on ihan huippu!

   Poista
 2. Oon tosi monta näistä jo toteuttanutkin tai toteuttamassa omassa blogijoulukalenterissani, mutta pari luukkua mulla oli vielä kysymysmerkkinä ja tästä postauksesta sai niihin inspiraatiota! Eli kiitos, tää oli huippu postaus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, että sait tästä inspiraatiota! Kiitos kommentista! <3

   Poista
 3. Olipas kivoja ideoita ! Pitääpä alkaa toteutella näistä muutamaa :-)

  VastaaPoista
 4. Todella hyviä ideoita! Uskon, että moni saa tästä innostuksen kirjoittaa näistä!

  http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tässähän oli vaikka mitä hyviä ideoita<3

  VastaaPoista
 6. Oi, onpa ihania postausideoita :) Tästä listasta on varmasti paljon hyötyä monille!

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.