Penkkarit 2015

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kotiuduin abiristeilyltä viime yönä ja nyt voikin jo sanoa, että lukio on kirjoituksia vaille valmis. Seuraavat kolme viikkoa täytyisi vielä jaksaa ahertaa oppikirjojen parissa. Ennen sitä kurkistetaan kuitenkin vielä mun penkkaripäivän tunnelmiin.
IMG_4009Penkkaripäivä oli täynnä toimintaa. Abilauma laukkasi pitkin koulun käytäviä sotkemassa huulipunalla ja heittelemässä karkkeja. Onneksi välissä ehti napata muutaman kuvankin.
Penkkari Collage4Aloitettiin halinallen kanssa päivä pitämällä abiradiota. Harmiksemme jouduttiin kuitenkin lopettamaan se kesken kaiken, sillä se häiritsi joidenkin oppilaiden kokeita. Silloin meitä kumpaakin taisi ärsyttää aikalailla, sillä varsinkin halinalle oli nähnyt radion ohjelmiston eteen hirveästi vaivaa.
Penkkari Collage6Halusin penkkareihin lämpimän puvun. Sellaisen, mikä päällä tarkenee myös viileän rekkamatkan. Nasupuku oli ainakin omasta mielestäni onnistunut valinta, sillä onhan se kaiken lisäksi vielä vaaleanpunainenkin. Viihdyin puvussani.
Penkkari Collage3Meidän koulun alueella kiertelyn jälkeen kokoonnuttiin auditorioon katsomaan abinäytelmää. Itse en ollut siinä ollenkaan mukana ja sain katsoa näytelmän siellä ihan ensimmäistä kertaa. Meidän lukiossa on kyllä niin monenlaisia persoonia opettamassa ja opetettina.
IMG_4028Meitä puolenhehtaarin metsän asukkaita oli liikkeellä aika monta. Ihaa, Nalle Puh, Tiikeri ja minä Nasuna.
IMG_4037Tunnelmat oli kohdillaan niinkuin  penkkaripäivänä kuuluukin. Kierreltiin rekalla muutamilla ala-asteilla, joissa lapset innokkaina meitä oli odotellutkin. Olihan se jännää silloin itsekin pienempänä koululaisena odotella hassuiksi pukeutuneita abeja ja erityisesti heidän karkkejaan.
Penkkari Collage5~Nasu tuli takaa Puhin vierelle. "Puh!", kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoin Nasu ja otti Puhia käpälästä. "Tarkistin vain, että olet siinä."~
IMG_4086Sonja onnistui Lumikki-asunsa kanssa täydellisesti! Kaikki oli panostanut asuihinsa huolella ja pukuja oli hauska katsella.
IMG_4197Näiden ihanuuksien kanssa olen viettänyt lukiovuoteni. Yksi heistä on ollut paras kaverini ala-asteelta lähtien ja yhteen tutustuin yläkoulussa. Loput heistä olen tavannut vasta lukiossa! Lukio on tuonut elämääni paljon hyvää. Uusia tuttavia, kavereita ja ystäviä sekä poikaystävän. Unohtamatta myöskään kaikkia muistoja ja kokemuksia. Oikeastaan lukion loppuminen tuntuu sittenkin aika haikealta.. ♥


29 kommenttia

 1. Meiän muittenki mielestä tuo abiradion keskeyttäminen oli kyllä aika typerää, koska sitä on aina kiva kuunnella ja kaikki tajus kuinka paljon siihen oli nähty vaivaa. Niissä luokissa jossa koe oli, oltais voitu vaan laittaa kaiutin luokasta käsin poispäältä ja ovi käytävään kiinni ni kaikki olis ollu tyytyväisiä :d
  -Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosa oli yhistelly noita musiikkeja yli viis tuntia ja kummatki tultiin paljon aikasemmin kouluun ku muut abit ton takia! Oltiin suunniteltu tohon vielä vaikka mitä haasteita yms, mutta sitte heimo tuli käskemään lopettaa se. Siis kyllä nyt opettajat ties, että meillä on penkkarit ja abiradio soi. Olis vaikka siirtäny ne kokeet aaarrghh! Mut hyvä et joku on meidä puolella! ♥

   Poista
 2. Voii ihana postaus rakas julle♥
  -Sony

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania pukuja ja kuvia!♥♥

  VastaaPoista
 4. Teillä on aivan ihanat penkkaripuvut :)

  VastaaPoista
 5. Hauskoja asuja teillä :)
  Kynsimaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo ihaa ja nasu puku ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun nasupuku on täältä, ihaasta en tiedä; http://www.amazon.com/Sazac-Piglet-Pajama-Costume-Standard/dp/B004B1D8DK/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1392882202&sr=8-2-spell&keywords=pigglet+costume

   Poista
  2. Moi osaatko sano mistä toi halinalle asu on? :)

   Poista
 7. Aiotko tehda postausta abiristeilysta? :) kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suunnittelin kyllä tekeväni, mutta mulla on tosi vähän kuvamateriaalia sieltä.. En jaksanu harmikseni kannella kameraa mukanani. Kiitos! :)

   Poista
 8. Moi! Osaatko sano tai saatko selville mistä tuo kaverisi halinalle asu on? Haluaisin itse joko halinalle tai nasun.. T: abi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kysyin ja ilmeisesti täältä: http://www.kigupajamas.com/animal-onesies/ Toivottavasti löydät kivan asun!

   Poista
 9. Moi! tiedätkö onko ystäväsi aikeissa myydä Tikru-asuaan ja miten pystyisin ottamaan häneen yhteyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kysyin häneltä, pistä spostia: laura.nurme@gmail.com :)

   Poista
  2. moikka! Haluaisin kovasti tietää mistä tuo tikru asu on tilattu, jos kaverisi sattuu muistamaan? Pitäisi tilata itselle kanssa penkkariasu!

   Poista
 10. Moikka! Oon kuumeisesti ettiny ihaa asua omiin penkkareihini, joten jos ystäväsi haluisi myydä asun niin olen valmis ostamaan☺️ Tai jos en löydä ihaa asua niin nasukin käy, jos haluat myydä puvun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihaa asulle on löytynyt jo ostaja ja samoin mun puku on lainassa penkkaripäivän! :( Toivottavasti löydät kuitenkin etsimäsi jostain! :)

   Poista
 11. Heii kerkeisköhäm toi nasu puku tulla mun penkkareihin 18.2 jos nyt tilaaan ? :(( haluun sellasen! :D kauan sulla meni?

  VastaaPoista
 12. Kerkeisköhän tollanen nasu puku tulla penkkareihin jos nyt tilais? Ne on 18.2, haluun tollasen:((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en osaa kyllä varmaksi sanoa! En muista yhtään miten kauan mun tilauksessa meni, mutta puku tuli kuitenkin sivustolla ilmoitetun ajan sisällä, oliskohan voinut olla kaksi viikkoa?! Muistaakseni tuolla sai valittua jonkun pikatoimituksenkin lisämaksusta, jos oikein epäilyttää! Jotenkin veikkaisin, että ehtis tulla, mutta en kyllä uskalla luvata! :D

   Poista
 13. Moikka! Huomasin että Ihaan asu oli jo myyty, mutta onko tietoa että saisiko sen ostettua vielä joltain? (Eli häneltä kelle se myytiin :D)

  VastaaPoista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.