Vinkkejä vanhojentansseihin - Meikki

lauantai 24. tammikuuta 2015

Heippa! Kyseessä on ainakin näillä näkymin viimeinen vanhojentansseihin liittyvä postaus, ellei teiltä löydy jotain toteuttamatonta toivetta. Aikaisemmin olen kirjoitellut kampauksista ja kengistä! Käy kurkkaamasse ne, ellet ole vielä ehtinyt. Nyt vuorossa olisi asiaa vanhojentanssimeikistä. Erityisesti postaus koskee niitä, jotka ovat päättäneet itse tehdä oman meikkinsä. Itse tein oman meikkini ja säästin sillä niin aikaa kuin rahaakin. ♥
Meikki Collage 1SILMÄMEIKKI
 Silmämeikki on tärkeä osa vanhojentanssimeikkiä, sillä se erottaa sen tavallisesta arkimeikistä.
 Mielestäni kannattaa panostaa erityisesti ripsiin! Niillä on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Pitkät ja siistit ripset luovat kokonaisuudesta kauniin ja näyttävän, vaikka muuhun silmämeikkiin olisikin panostettu vähemmän. Liimattavat tekoripset ovat hyvä vaihtoehto jos niiden käyttäminen on sinulle tuttua. Mielestäni parempi vaihtoehto on kuitenkin ripsienpidennykset, jotka itsekin hankin. Jos olet valmis panostamaan ja käyttämään rahaa, suosittelen lämpimästi.
 Silmäluomelle kannattaa levittää pohjustustuotetta, jotta meikistä tulisi kestävämpi.
 Youtube on täynnä erilaisia meikkivideoita, joista voit löytää ideoita ja neuvoja omaa silmämeikkiä suunnitellessasi. 
 Erityisesti silmämeikin teko saattaa vaatia harjoittelua ja useita kokeilukertoja, joten säästä tälle aikaa.
Yllättävän moni haluaa vanhojentansseihin tumman silmämeikin, mutta myös vaalea on hyvä vaihtoehto. Itse päädyin vaaleanpunaiseen glitter- silmämeikkiin, joka oli hyvä päätös. Glitter toimii hyvin juhlameikissä, eikä sen tarvitse olla niin yliampuvaa kuin se kuulostaa!
Ida Amanda Makeup on mun lemppari kauneusvlogaaja, jolta löytyy paljon hyviä meikkivideoita, jotka sopivat myös vanhojentansseihin. Itse sovelsin oman silmämeikkini tämän videon perusteella.
Meikki Collage 4KASVOMEIKKI
 Kasvomeikki on tietenkin kaiken a ja o. Edes loistokkaalla silmämeikillä ei ole merkitystä, jos kasvomeikki ei edusta.
 Levitä kasvoille jotain kosteuttavaa voidetta, jotta ihosi jaksaa näyttää eloisalta. Hyvillä pohjustustuotteilla on vanhojenpäivänä erityinen merkityksensä, sillä meikin tulee kestää monen tunnin tanssimiset. Itse hankin myös Clarinsin kiinnityssuihkeen, jonka avulla meikki pysyi pitempään raikkaana ja kestävänä.
Valitse oikeansävyinen meikkivoide! Laadusta ei kannata tinkiä tässä tilanteessa!
 Hanki tummia silmänalusia neutralisoiva paletti tai voide. Tämä kohentaa yleisilmettä paljon!
 Ole varovainen korostuksien ja varjostuksien kanssa, jos et koe olevasi kovin varma niiden kanssa. Kotipeilin valossa ne saattavat näyttää paljon paremmilta kuin juhlasalissa.
Meikki Collage 5MUU MEIKKI
 Sovita huulet ja kynnet yhteen mekon ja silmämeikin kanssa. Ei näytä kivalta, jos kaikki ovat eri sävyisiä.
 Pidä huulirasva, -puna ja -kynä mukana, jotta voit korjailla huulimeikkiä päivän mittaan.
 Jotkut ottavat vanhojentasseihin geeli- tai akryylikynnet, mutta ilmankin pärjää ja rahaa säästyy. Mulla oli wanhoissa vain yksinkertaisesti hopeisella glitterilla lakatut kynnet.
 Meikkaa myös kulmakarvat luonnollisesti!
Meikki Collage 7Itse tilasin suurimman osan vanhojentanssimeikeistäni Pretty.fi*:stä. Sieltä löytyy helposti niin pohjustusaineet, kuin muukin tarpeellinen, mitä ei pikkupaikkakuntien kaupoista löydy. Esimerkiksi kuvassa näkyvä vaaleanpunainen glitteri oli käytössäni vanhojenpäivänä.

Oliko tästä postauksesta hyötyä? 
Kuvat: Weheartit & Pretty.fi
* Mainoslinkki

2 kommenttia

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.