Vinkkejä vanhojentansseihin - Kengät

tiistai 13. tammikuuta 2015Monet ovat ollet innokaita lukemaan vanhojentansseihin liittyviä postauksia ja kirjoitinkin jo viikko sitten yhden sellaisen Vinkkejä vanhojentansseihin - kampaukset. Nyt vuorossa on asiaa tanssikengistä ja suunnitelmissa on kirjoitella myöhemmin myös jotain meikeistä. Otan kuitenkin edelleen toiveita ja murheita vastaan. ♥

Mulla oli omissa wanhoissa paljon ongelmia juuri kenkien kanssa. Haaveilin sievistä valkoisista kengistä, joissa olisi vain pienen pieni korko. Etsin sellaisia tuloksetta kaikista mahdollisista myymälöistä ja päädyin tilaamaan ne lopulta ulkomailta. Kengät olivat ihanan pehmeät ja hyvät jalassa, mutta aivan liian suuret, eikä vaihtoon ollut enää aikaa. Päädyin lopulta vaaleanpunaisiin kenkiin. Ne olivat hyvin epämukavat jalassa ja jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen mun jalat olivat täynnä kipeitä rakkoja. Tästä kokemuksesta oppineena suosittelen hankkimaan kengät ajoissa ja panostamaan niiden laatuun. Kannattaa kiinnittää huomiota oikeaan kokoon, tukevuuteen, muotoiluun ja kengän pehmeyteen. Mieti myös, onko korkea korko sittenkään hyvä idea, vai voisiko matala olla parempi. Tansseissa menee monta tuntia ja jalat väsyy paremmissakin kengissä. Kengät eivät näy kovinkaan paljoa hameen alta ja myös balleriinat ovat oiva vaihtoehto. Kengät kannattaa ottaa ajoissa mukaan harjoituksiin, jotta tanssiminen niiden kanssa alkaisi sujua mahdollisimman nopeasti ja helposti. Suosittelen kokeilemaan pohjallisia ja varaamaan rakkolaastareita laukun pohjalle kaiken varalta.

Siinä tulikin oikeastaan kaikki mainitsemisen arvoinen sanottua. Kokosin vielä suosituimman värisistä tanssikengistä kollaaseja, joista löytyy ainakin mun silmääni miellyttäviä kenkiä. 
Kenkä Collage1.2
Hopeiset tanssikengät luovat prinsessapäivään sopivan tuhkimofiiliksen. Ainakin viime vuonna nämä olivat todella haluttuja.
Kenkä Collage2.2


Mustat tanssikengät ovat ehkä se kaikista yleisin ja helpoin vaihtoehto. Ne sopivat yhteen mekon kuin mekon kanssa.
Kenkä Collage3.2
Valkoiset tanssikengät - Valkoinen tulee usein vaihtoehtona mieleen ensimmäisten joukossa, mutta täydellisten valkoisten kenkien löytäminen saattaakin olla hieman monimutkaisempi juttu. Ainakin minun osaltani oli.
1. Täältä | 2. Täältä | 3. Täältä | 4. Täältä

Mitä piditte tästä postauksesta? ♥

2 kommenttia

 1. Tämä sun koko blogi on tosi ihana! varsinkin tuo banneri! sait uuden lukijan! :)
  http://mylifejanzu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi! ♥ :)

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.