Vinkkejä vanhojentansseihin - Kampaukset

tiistai 6. tammikuuta 2015

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää teitä ihanista ja tsemppaavista kommenteista, joita jätitte edelliseen postaukseen! ♥ Nyt olen sitten ihan virallisesti astunut inttilesken rooliin ja jännityksellä odotan, mitä kuukaudet tuovat tullessaan. Kuulette niistä tuntemuksista sitten myöhemmin! Nyt aloitan kuitenkin lupaamani vinkkipostaukset vanhojentansseihin liittyen. Omat wanhat tanssahtelin siis jo viimevuonna ja ajattelin sen kokemuksen pohjalta jakaa neuvoni teille. Viime vuoden yhdeksi katsotuimmaksi postaukseksi nousi teksti, jossa pähkäilin omaa vanhojenkampaustani. Ajattelin aloittaa nytkin tuolla aiheella, sillä kampaus on iso osa prinsessapäivää. Otan mielelläni vastaan teidän toiveet ja murheet vanhoihin liittyen (ja tottakai muihinkin asioihin) ja autan parhaani mukaan tulevissa postauksissa. Nyt aloitetaan kampauksella!
Kampaus Collage 1Nutturakampaus - Mua näin jälkeenpäin harmittaa, että vierastin niin paljon ajatusta nutturakampauksesta. Huolella tehty nutturakampaus pysyy upeana aamusta iltaan ja miksei yönkin yli, ihan kuin parturi olisi vasta työntänyt viimeisen pinnin paikoilleen. Lisäksi sitä on helpompi korjailla, kuin auki lepattavaa hiuspehkoa, joka saattaa itsepäisesti alkaa elää oman tahtonsa mukaan. Jos viihdyt hyvin hiukset kiinni ja haluat tiettyä tyylikkyyttä vanhojentanssikampaukseltasi, suosittelen nutturakampausta. Lyhyet hiukset näyttävät oikein hyvältä kiinnitettyinä!
KampausCollage 4Tässä omat suosikkini nutturakampauksista. Näistä löytyy tyylikkyyttä, mutta samalla myös jokin pieni rennompi vivahde.
Kampaus Collage 2Hiukset auki - Osittain tai kokonaan. Itse päädyin pitämään hiukseni auki, niinkuin moni muukin tanssija. Tunsin oloni paljon turvallisemmaksi kiharapilven alla. Etenkin pitkät hiukset saa väännettyä todella näyttäviin malleihin, mutta parturilla on konstinsa myös hieman lyhyempiin ja ohuisiin hiuksiin. Ainut huono puoli näissä kampauksissa on se, että ne uhkaavat latistua tanssien myötä. Omat kiharani pysyivät hyvin, mutta illan mittaan varsinkin etuhiukset sojottivat minne halusivat. 
Kampaus Collage 3Ja tässä taas suosikkejani! Jos tanssisin vanhat uudelleen, valitsisin varmasti hieman luonnollisemman ja rauhallisemman kampauksen kuin viime vuonna. Jotain tähän suuntaan!
Kampaus Collage 5Hiuskoristeet - Erilaiset hiuksiin kiinnitettävät koristeet ja tiarat tuovat paljon ilmettä kampaukselle. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että lopputulos muistuttaa jotain muuta kuin joulukuusta. Koruja ei tarvitse tunkea jokaiseen mahdolliseen paikkaan edes prinsessapaivänä. Eli hiuskorun valitessasi jätä pois vaikkapa massiivinen kaulakoru.  Kollaasin koristeet ovat täältä!

Mun kampauksesta vilauksia löytyy tästä postauksesta! Kuvat ovat sen verran karmean värisiä ja sävyltään poikkeavia, ettei tee mieli lisätä niitä tähän. Olin ihan tyytyväinen kampaukseeni, vaikka se alkoikin pikkuhiljaa purkautua ja muistuttaa harakan pesää.


Hox!♥
 Valitse kampaus, joka tuntuu turvalliselta ja itsesi näköiseltä!
 Erilaisia kampausvaihtoehtoja kannattaa etsiä googlen lisäksi myös weheartitistä hakusanalla "prom hairstyles"! Tuolta on peräisin suurin osa tämänkin postauksen esimerkkikampauksista.
 Vanhojenkampaus kannattaa ehdottomasti teettää parturilla!
 Jos harjoittelukampaukseen on mahdollisuus, niin suosittelen lämpimästi! Siellä on vielä aikaa pohdiskella kampausta ja kysyä vaihtoehdoista parturilta. 
 ... Parturiajat menevät todella nopeasti, joten kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin!
 Mene parturiin vastapestyillä hiuksilla, jotka voivat olla vielä vähän kosteatkin. Elä käytä hiustesi pesussa hoitoainetta ja unohda myös hiuksiin jätettävät hoitoaineet. Parturi lisää sellaista lopuksi, jos tarve vaatii. Näin lopputuloksesta tulee parempi ja kestävämpi!
 Pidä vanhojenpäivänä mukanasi muutama pinni, joilla voit hädän hetkellä tukea ja parannella kampaustasi!
 Kanna kampaustasi ilolla! 

Nyt haluaisin kuulla teidän mielipiteenne postauksesta! Mitä haluatte vielä kuulla?

8 kommenttia

 1. Hei tällaset postaukset on kivoja, itellähän on vanhat eessä! :) Mulla on jo aika hyvin tiedossa kampaus, mutta tästä oli silti apua. :-) Tee vaan niin paljon näitä postauksia ku keksit ja jaksat, esim meikkiin liittyen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva, että tästä oli apua! :) Tätä oli kiva kirjoitella nyt kun ei tarvitse enää itse olla tekemässä mitään päätöksiä! Noista meikeistä ajattelinkin tehdä oman postauksensa. :)

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus! :) Minulla on jo vanhat menneet ohi, mutta tosi hyviä hius ideoita kuitenkin!:) Sain pari ideaakin toisiin juhliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, että postauksesta oli kuitenkin jotain hyötyä, vaikka vanhat ovatkin jo tanssittu! :)

   Poista
 3. Aivan ihania kampauksia nuo vikat ja tokavikat! ♥ Tiara ois kyllä ehdoton ja pakko:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Tuollaisia kun saisi päähän vähän useamminkin! :'D Ja tiarat on kyllä niin ihania! ♥

   Poista
 4. Hei, mä tanssin wanhat tänä vuonna nii ois kiva saaha jotain kenkä ideoita, koska en ole kenkiä vielä kerennyt hommaamaan. Kiitos jo etukäteen jos jaksat tehdä siitä aiheesta postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! Voisinkin sellaisen toteuttaa, sillä itse taistelin tanssikenkien kanssa ihan luvattoman kauan! :'D Katsotaan miten ehdin, sillä aika alkaa pikkuhiljaa käymään vähiin!

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.