5 helppoa ponnarikampausta

lauantai 8. marraskuuta 2014

Usein kouluun lähtiessä hiukset tulee solmittua tylsästi puhelinlankaponnarilla kiinni. Hiuksia ajatellen se on  hyvä vaihtoehto, mutta välillä siihen samaan tavalliseen  kampaukseen kaipaa hieman vaihtelua. Varsinkin jos vaihtoehtoinen kampaus on helposti toteutettavissa ja se vielä kaiken lisäksi onnistuu pelastamaan huonon hiuspäivän. Tässä viisi vaihtoehtoista ponnarikampausta:hair2.2
1. Pompulan piilotus Yksinkertainen neuvo, millä arjen tavalliseen ponnarikampaukseen saa jotain uutta. Kiedo ohut hiussuortuva pompulan ympärille ja pujota mahdollisimman huomaamattomasti kaksi pinniä eri suunnista läpi pitämään sitä kasassa. Kampaus toimii sellaisenaankin, mutta halutessasi voit yhdistää piilotetun pompulan myös seuraaviin kampauksiin.
hair1.22. Ponnari kalanruotoletillä Letitä tavallisella ponnarilla olevat hiukset kalanruotoletiksi ja halutessasi levitä lettiä sormilla kevyesti nyppien. Kampaus sopii erityisesti pitkille ja paksuille hiuksille ja näyttää kivalta myös hieman ylempää aloitettuna. hair3.23. Kiharrettu ponnari Kiharra kevyesti ponnarilla olevia hiuksia ja tadaa tämä kampaus voisi mennä jo hieman juhlavempaankin tilaisuuteen huolella tehtynä.
hair4.24. Ponnari ranskanletillä Tee ranskanlettiä päältä asti niin pitkälle että voit solmia muut hiukset sujuvasti pompulalle. Vapaana olevat hiukset voivat olla joko suorat tai kiharretut.  Loistava kampaus huonoihin hiuspäiviin, etenkin silloin kun hiukset näyttävät likaisilta.  Kokeile suihkuttaa lisäksi kuivashampoota tai hiuspuuteria rasvaisuuden vähentämiseksi ja lisäämään tuuheutta.hair5.25. Ponnari hiuskoristeella  Yksinkertaiseenkin ponnariin saa paljon ilmettä hiuskoristeella, joita myydään esimerkiksi Glittereissä. Kesällä hiuksiin on helppo lisätä muutama kukka koristeeksi, mutta talvella vaikkapa tavallinen helminauha voi olla hyvä vaihtoehto. Vain mielikuvitus on rajana.

Mitä pidit tällaisesta postauksesta? Mikä oli lempparisi näistä helpoista kampauksista?

6 kommenttia

 1. Ihana postaus!!! ♥ Kaikki kampaukset on kivoja ja just se minkä takii mä myös tykkään ylläolevista niin paljon, on se hiuspäivän pelastus ja lisänä helppous. 1, 2 & 4 ovat ehkä mun lemppareita :) Postaus oli kiva ja ihana kun olit jaksanut mennä kuvauttamaan kampaukset pihalle, tosi kiva kun on hienot maisemat taustalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kiva että tykkäsit! ♥ Pitäis useamminkin jaksaa lisätä edes jotain pientä tavalliseen pompulaan, kun ei kerran kovin vaikeasta jutusta ole kysymys. Kiharoiden teko kesti tänäänkin vain 3 minuuttia! :o Ja joo yritin käyttää hyväkseni lumista ja vielä keskipäivän aikaan melko valoistakin ympäristöä! Näyttää ainakin mun silmään paljon paremmalta kun sisävaloissa otetut kuvat! :D

   Poista
 2. Ihanan näköisiä kampauksia! Ja helppoja, mulla on tosi usein vaikeuksia hiusten kanssa mutta tässä löytyikin lisää ihania kampaus ideoita. Täytyypä kokeilla jokupäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Hyvä, että löysit uusia ideoita! :)

   Poista

Instagram @jokiniemijulia

© Fifty Ways. Design by FCD.